KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 2
Lift: 100m
Centrum: 150m
Indkøb: 150m
Ski-in: Ja
Hund tilladt (skal oplyses)

Bestil Residenz Bergland lejligheder i Hinterglemm

Residenz Bergland - God beliggenhed tæt på centrum med ski til døren
Hyggeligt lejlighedskompleks med en virkelig god beliggenhed tæt på centrum i den hyggelige by Hinterglemm med indkøbsmuligheder. Der er mulighed for at stå på ski lige til døren og ca 100 m derfra ligger begynderliften. Der er et skirum i kælderen og der forefindes parkeringsplads foran komplekset. Alle lejligheder er rummelige men enkelt indrettede. Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
I boligen
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Residenz Bergland
Vælg boligtype
Fra: 350 DKK
pr. person pr. nat
ved 4 pers.
5 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Skiområdet

Fordelt på et utal af nedfarter finder i alt fra brede boulevarder for børnene og begynderne til sorte pukkelpister og offpist for eksperterne.

For snowboarderne er Sallbach indbegrebet af ultimativ skiferie, og i snowparken jagtes adrenalinsusene på hop, rails og i den store halfpipe. Efter mørkets frembrud er der stadig mulighed for snowboardsjov på den oplyste snowboardpiste.
Området Saalbach/Hinterglemm/Leogang/Fiberbrunn er kendt for det store, varierede terræn, og hvert år valfarter tusindvis af danskere til destinationerne for at nyde de mere end 270 km solbeskinnede pister sammen med hele familien.
Skiområdet som har navnet ”Skicircus” ligger omkranset af de 4 byer med Saalbach / Hinterglemm i den ene dal og Leogang / Fiberbrunn i den anden. Tilsammen udgør de et gigantisk skiområde, hvortil man har adgang til alle pister på dette ene liftkort.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen