KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Se pistekort
Praktiske oplysninger
Snegaranti
Skifakta
Billede 1 af 39

Liftkort

Skileje

Skiskole

Skiferie i Kläppen

Skiferie & skirejser i Kläppen - Populært skiområde med fokus på børnefamilier
Kläppen i Sälen står år efter år højt på listen over de allermest populære skiområder i Sverige. Kläppen tilbyder perfekte og trygge rammer for en familievenlig skiferie. Kläppen er skirejser med fokus på børn, familier og nybegyndere. Kläppen hører med sine 37 nedfarter og 21 lifter til én af de større svenske skidestinationer, men området er overskueligt og forbundet med et velfungerende liftsystem. Alt i alt et fantastisk naturskønt område, hvor alle kan nyde godt af gondolliften til toppen. Læs mere
Rejs også på følgende datoer:
Vælg ønskede
periode her
04.03 til 07.03
Torsdag - Søndag
07.03 til 11.03
Søndag - Torsdag
Se kortuge priser
Se uge priser
0 Boligtyper
Sorter:
Nedenstående er ledig på andre datoer eller kræver, at du vælger 2 boliger.
Tilpas resultater
Boligtype
Boligstørrelse
Antal soverum / bad
I boligen
Afstand Lift / Piste
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Skiferie Kläppen
Vælg boligtype
Fra: 79 DKK
pr. person pr. nat
ved 0 pers.
19 ledige boliger
<< Tilbage
Se på kort

Tag på familievenlig skiferie i Kläppen

Hvorfor tage på skiferie i Kläppen?
Oplev suset på de hvide boulevarder i den knitrende sne eller tag de første sving i det trygge børneområde. I svenske Kläppen finder I varieret skiløb og masser af underholdning. Og ved siden af pisterne venter charmerende svenske træhytter på at give jer årets hyggeligste og oplevelsesrigeste skiferie.

Derfor skal I tage familien med til Kläppen:

  • Optimale forhold for børn og nybegyndere
  • Flotte skihytter og lejligheder tæt på pisterne
  • Sveriges bedste snowpark 7 år i træk
  • Spændende, alsidigt og overskueligt skiområde
  • Gratis liftkort til alle børn under 8 år med hjelm
Vi kender Kläppen!
Alle Dansk Bilferies erfarne skiferierådgivere har besøgt svenske Kläppen. Vi kender derfor både skiområdet og de enkelte indkvarteringssteder nær pisterne.

Derfor kan vi give jer en både personlig og kvalificeret rådgivning til jeres næste skiferie til Kläppen i Sverige.

Find og book skiferien til Kläppen direkte her på siden eller kontakt os på tlf. 7010 4343 for tip og råd, hjælp til bestilling eller bare for at høre mere om skirejser til Sverige.

Varierende skiløb i Kläppen

Da størstedelen af skiområdet i Kläppen ligger placeret under trægrænsen, betyder det, at I altid er beskyttet mod vind og vejr. Selv i tilfælde af snevejr, er skiforholdene optimale i svenske Kläppen.

Kläppen har fået gondollift, som tager jer til toppen af skiområdet. Og hvis I kommer før I kan få jeres skibolig, kan I hente jeres liftkort og tage gondolen op uden ski. På toppen ligger nemlig en restaurant, hvor I nemt kan tage gondolliften ned igen. 
Kläppen ligger i Sälen og hører til ét af de absolut mest populære skiområder i Sverige. Hér finder I et stort, overskueligt og ikke mindst sammenhængende skiområde, hvor hele familien både kan føle sig trygge og blive udfordret på deres eget niveau. 

I det naturskønne område hvor Kläppen ligger, har I mulighed for at udforske flere forskellige sider af fjeldet, og I kan derfor glæde jer til en skiferie med mulighed for meget afvekslende skiløb i et eventyrligt sneklædt vinterlandskab.

Børnenes skiparadis

For de helt små familiemedlemmer finder I flere gode kælkebakker i Kläppen samt mulighed for børnepasning i den hyggelige legestue om eftermiddagen.

HUSK: I Kläppen er liftkortet gratis for børn under 8 år        – hvis barnet vel at mærke kører med hjelm.
I Kläppen finder I et utal af børnevenlige pister, hvor hele familien uden problemer kan stå på ski sammen. Børnene vil elske de grønne pister, hvor de hurtigt får succesoplevelser på skiene og dermed en oplevelsesrig skiferie.

I skiterrænets børneområder, er der nemlig mulighed for at få gode erfaringer på skiene i læringsrige omgivelser med hjælp fra skiområdets søde og dygtige skilærere.    

Aktiviteter på skiferien i Kläppen

Skal familien forkæles med en sjov og anderledes badeoplevelse, kan I hygge jer i de udendørs, opvarmede vildmarksbad, hvor I sidder i det varme vand midt i det kolde, betagende sneklædte vinterlandskab.

I Kläppen kan I desuden vælge mellem 3 hyggelige restauranter, og ved Topstugan på toppen af fjeldet kan I nyde solen, den gode udsigt og en kop varm kakao.
På en skiferie i Kläppen fortsætter familiens aktiviteter også efter at I har taget skiene af. Som noget helt særligt kan I f.eks. prøve kræfter med Kläppens specielle forhindringsbane, der hænger mellem 5 og 15 meter højt oppe i nåletræerne!

Med en blanding af klatring og sjov, er der lagt op til en rigtig eventyrlig oplevelse i trækronerne – selvfølgelig med sikkerheden i orden.

I den lidt mere rolige ende af aktivitetsskalaen finder I bl.a. en indendørs golfbane.

Før du bestiller skiferie til Kläppen

I Kläppen bor I hyggelige træhytter, der alle ligger tæt på både pisten og indkøbsmuligheder.

I kan starte jeres søgning efter hytter og lejligheder online her på siden eller kontakte en af vores erfarne ferierådigivere, hvor i også kan booke ferien. 

Det er naturligvis samme pris uanset om du bestiller skiferien til Kläppen online eller på telefonen.
Skirejser til Kläppen byder uden tvivl på sjov og hygge både på og udenfor pisten. Men det kan være en stor beslutning at finde ud af, hvad der er den helt perfekte skiferie for jer.

Derfor er I naturligvis velkomne til at kontakte en af vores erfarne skiferierådgivere på tlf. 7010 4343, som sidder klar til at svare på alle jeres spørgsmål omkring Kläppen i Sverige. 

Alle vores rådgivere er selv erfarne skiløbere, og kender vores destinationer som deres egen bukselomme. Derfor ved de også præcis, hvordan I får den bedste skiferie i svenske Kläppen.

Mad og fornøjelser i Kläppen

Restaurant Brasserie Karelius er åbent både dag og aften. I løbet af dagen serveres svenske frokostretter. Om aftenen serveres klassisk menukort. Restauranten er meget populær, og det anbefales at booke bord i god tid.

Pizza - kan I også få som take-away eller nyde dem i Karelius Kött og Deli.

Tranan - her finder I Kläppens mødested. På Tranan serveres frokost- og aftensmenu. Flere gange i løbet af ugen er der afterski for hele familien med live musik. 

Toppstugan ligger på toppen lige ved gondolliften og det er derfor også muligt, at komme herop uden ski. På toppen kan I nyde en frokost med en helt fantastisk udsigt. Der serveres a la carte fra kl. 11.00-15.00 hver dag.


Slip for madlavning eller spis ude i naturen

I Kläppen kan I hele dagen nyde flere forskellige restauranter, varmestuer og grillpladser. 

I kan også spise ude i den smukke natur. I Kläppen finder I nemlig grillpladser, hvor I selv kan nyde jeres frokost. Her er borde og bænke - så specielt i marts er dette et populært område. 

Varmestuen ved Tranantorget er meget populær. Her finder I mikroovne, toiletter og god plads til at nyde en madpakke eller en kort pause fra skiløbet. 

Til den hurtige sult findes Fred´s Corner, her kan I få en toast, en kop kaffe og et stykke chokolade. Perfekt til et kort stop. 

Fly på skiferie i Kläppen

For at få den bedste rejse kan du læse mere her om skiferie med fly til kläppen her.

Biletterne er sat til salg, så se allerede nu priser og bestil skiferien i dag hos Dansk Bilferie. 
Fra december 2019 er det muligt at tage flyet når I skal på skiferie i Kläppen. 

Scandinavien Mountains Airport ligger 45 min med transferbus fra Kläppen

SAS flyver til og fra København søndag og torsdage og fra Ålborg søndag. 
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen