KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 3
Ski-in/ski-out: Ja
Lift: 200m
Indkøb: 1500m
Centrum: 300m
Internet / wifi
Sauna

Bestil Sissi Park lejligheder i Schladming

Sissi Park - Beliggenhed direkte til pist og fine faciliteter
Lejlighederne er beliggende direkte på den blå pist, som fører til skiliften. Sissi Park er det perfekte sted til afslapning efter en begivenhedsrig dag på ski og du kan blandt andet nyde den private sauna i lejligheden. For at komme tilbage til Sissi Park, skal man ind over en sort pist. Har man ikke lyst til det, kan man blot tage gondolen ned, og så lander man tæt på huset. Sissi Park har mange flotte faciliteter, blandt andet: Reception med venligt personale, gratis internet, baby faciliteter og mulighed for gratis parkering. De nærmeste indkøbsmuligheder er ca. 1,5 km eller 2 min i bil, og her kan du købe alt det nødvendige til ferien. Fra Sissi Park er der ski-in/ski-out og skiskolen ligger kun 800 m væk via pisten. Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
Antal soverum / bad
I boligen
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Sissi Park
Vælg boligtype
Fra: 403 DKK
pr. person pr. nat
ved 4 pers.
4 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Skiområdet

På de brede og velpræparerede boulevarder kan hele familien stå på ski sammen, mens alle bliver udfordret. For familiens yngste venter timevis af sjov i børneparkerne, hvor børnene kan lege skiløbet ind i trygge omgivelser.

Er der stadig energi tilbage efter en dag på ski, byder Schaldming på masser af sjove aktiviteter for store og små. Et absolut must er byens 8 km lange kælkebakke.
Skiterrænet i Schaldming består af fire bjergtoppe, der hænger godt sammen og er forbundet med gratis skibusser. De fire bjerge giver et unikt og varieret skiterræn, hvor I kan boltre jer på alt fra grønne begynderbakker og flade skovstier til brede, røde boulevarder og sorte pukkelpister.

På bjerget Planai kan I prøve kræfter med pisterne fra VM i alpinski i 2013 og de stejle nedfarter, der hvert år lægger sne til World Cup. I det varierede terræn i Schaldming finder i et sandt slaraffenland af pister for hele familien.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen