KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Snegaranti
Skifakta
Billede 1 af 3
Lift: 30-50m
Skiskole: 50-100m
Indkøb: 700m
Piste: 30-50m

Ski Apartments Lindvallen i Sverige

Lejligheder med ski in/ski out i gåafstand til alt
Ski Apartments Lindvallen byder på nybyggede lejligheder fra 2017. Lejlighederne ligger tæt på Experiumtorvet og Gustavtorvet (nærmest Gustavtorget) i Lindvallen, som begge byder på masser af gode faciliteter. Her bor I med ski in/ski out og tæt på liften og pisten. Skiskolen på Gustavtorvet ligger i gåafstand ca 100-250 meter fra lejlighederne.I Experium finder I restaurant, bar, bowling, badeland, reception og meget mere til en oplevelsesrig skiferie. Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
Antal soverum / bad
I boligen
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Ski Apartments Lindvallen
Vælg boligtype
Fra: 351 DKK
pr. person pr. nat
ved 8 pers.
1 ledig bolig
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Velkommen til Ski Apartments Lindvallen i Sverige

Lejlighederne er bygget i 2017 og fremstår yderst moderne. De er indrettet i lyse farver og har alt, hvad en perfekt skiferie skal rumme. Køkkenet er veludstyret, så I frit kan tilberede måltider. Opvasken slipper I selvfølgelig for, da lejlighederne er udstyret med opvaskemaskine. 

Alt dette gør Ski Apartments Lindvallen til det oplagte valg for familier, der gerne vil bo tæt på det hele og i høj standard. 
Hos Dansk Bilferie kan vi med glæde byde jer velkommen til Ski Apartments Lindvallen, som har de perfekte rammer til en fantastisk skiferie med familien. Lejlighedernes formidable beliggenhed med ski in/ski out giver jer optimalt skiløb for både nybegyndere, såvel som øvede.

Med både skiskole, restauranter, indkøb, badeland, biograf og meget mere lige om hjørnet, finder I alt, hvad I behøver af sjove oplevelser til skiferien.

Vi sidder klar med råd og vejledning

Lindvallen er ikke det eneste område i Sälen, som kan byde på storslået skioplevelser. Tandådalen og Hundfjället byder også på masser af skiløb for alle niveauer. Her finder I også masser af fine boliger tæt på pister, lifter, restauranter og indkøb. 

Læs alt om skiferie i Tandådalen/Hundfjället her.
Har I brug for lidt hjælp til at booke skiferie i Lindvallen eller har I blot brug for et par gode råd, så er I meget velkommen til at give os et kald på 70104343.

Vores dygtige skirådgivere har besøgt Lindvallen og kender området særdeles godt. De ved derfor præcis, hvad som kan passe til jeres ønsker. 
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen