KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Snegaranti
Skifakta
Billede 1 af 7
Lift: 50m
Piste: 20m
Indkøb: 100m
Ski-in/ski-out: Ja

Skistar Lodge Experium i Lindvallen

Lejligheder lige ved børneområdet med ski in/out
Skistar Lodge Experium byder på flotte lejligheder med ski in/ski out og en fantastisk, central placering tæt på Experium. Det store børneområde er lige uden for døren, så børnene nemt og hurtigt kan få fart under skiene og testet skikundskaberne. Lifterne, badeland, biograf, indkøb og McDonalds er også lige om hjørnet. Her findes altså alt, hvad I har brug for, lige uden for døren. Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
Antal soverum / bad
I boligen
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
SkiStar Lodge Experium
Vælg boligtype
Fra: 316 DKK
pr. person pr. nat
ved 6 pers.
46 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Én af børnefamiliernes favoritter

Hvorfor vælge Skistar Lodge Experium til skiferie i Lindvallen?
Vi kan finde mange grunde til, at vælge netop Skistar Lodge Experium når skiferien går til Sverige. Herunder har vi listet nogle stykker:
  • Suveræn placering lige ved børneområde
  • Direkte adgang til Experiums mange oplevelser
  • Tæt på restaurant, indkøb og McDonalds
  • Lejligheder i høj standard
Skistar Lodge Experium er et hit blandt børnefamilier og det forstår vi godt! Blot et sneboldskast fra lejlighederne ligger Lindvallens største børneområde fyldt med grønne pister og gode lifter. Det er det perfekte sted for børn og nybegyndere, at tage de første sving på skiene. 

På Skistar Lodge Experium finder I omkring 100 lejligheder fordelt på 4 etager. I kælderen er der skiopbevaring og direkte adgang til pisterne, legeplads og slædebakke. Lejlighederne kan rumme op til 6 personer, så de er perfekte til den mindre familier, som prioriterer suveræn placering og god standard højt. 

Fuld af oplevelser

Har I stadig energi i kroppen efter en dag på skiene, så fortvivl ikke. I Experium kan I bowle om kap på bowlingbanen, pjaske løs i det store badeland, nyde lækre måltider eller måske afslapning i biografen til en god film kan friste? 

Trænger de voksne til lidt selvforkælelse? Over badelandet ligger et spa-center, hvor I kan nyde skønne behandlinger til de ømme muskler. Besøg saunaverdenen, hvor I kan læne jer tilbage og koble helt af fra hverdagens stress og jag. 

På Skistar Lodge Experium er I ikke langt fra oplevelser. Lejlighedskomplekset har direkte forbindelse til det store oplevelsescenter, Experium. Her finder I et hav mulige oplevelser til når skiene er klikket af efter en aktiv dag på Lindvallens bakker. 

Den direkte forbindelse er en kæmpe fordel for familier med børn. Det betyder nemlig, at man ikke behøver at pakke børnene ind i skitøj, hue og vanter, når man skal have en bid mad på en af restauranterne eller hygge med Valles Vintershow. 

Brug for hjælp?

Fandt I ikke helt det i ønskede i Lindvallen? Så kan vi anbefale at kigge nærmere på et af Sälens andre områder Tandådalen/Hundfjället, som også byder på formidabelt skiløb. 

Læs mere om skiferie i Tandådalen/Hundfjället. 
Har I brug for hjælp til at få skræddersyet familiens perfekte skiferie? Vores dygtige skirådgivere sidder klar med gode råd og vejledning til skiferie i Lindvallen. De har besøgt Sälen og kender derfor området yderst godt.

Fang dem på 70104343. 
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen