KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

Se vores store udvalg af skiboliger med pool

Dansk Bilferie tilbyder en række lækre hoteller og lejligheder med adgang til swimmingpool. Poolen er en sjov og dejlig afslutning på skidagen, som særlig de mindste i familien elsker. Tør du mon tage det store kolde gys? Rul dig i sneen og hop direkte i den opvarmede udendørs pool. Læs mere

Alt om skiferie med pool

Nedenfor har vi listet en række grunde til at vælge en af vores luksuriøse pool- og spahoteller eller lejligheder:

 Highlights:
  • 5-stjernede skihoteller og lejligheder
  • Udestående spa og wellness faciliteter
  • Raffineret og afslappet atmosfære
  • Glamourøse omgivelser og landskab
Efter hårdt skiløb hele dagen er der intet bedre end at slappe af i sine ømme muskler til enten massage, hydroterapi eller en tur i swimmingpoolen. Her på siden har vi samlet de mest stilfulde og luksuriøse pool- og spahoteller samt lejligheder i Østrig og Norge.

Find og book din næste skiferie online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på 7010 4343, så hjælper vi med at finde den perfekte skirejse til dig og din familie.   

Skiferie med Wellness

Selvom mange udelukkende tager på skiferie for pisternes skyld, er det blevet mere populært at kombinere det med inden- og udendørs pool eller spa og wellness. Dette skyldes blandt andet, at for at få mest muligt ud af sin skiferie, bør man have en afslappet krop fremfor en stiv en. Derfor spiller spa og afslapning en central rolle i skiferien som gør at kroppen ikke bliver overvældet af træthed og mælkesyre. 
Der er ingen bedre måde at afslutte en perfekt dag på pisterne end at dykke ned i poolen, tage en tur i saunaen eller få en omgang massage! Saunaen har længe været en essentiel del af skiferien, dog ser vi en tendens til at verdensklasse spa-faciliteter, swimmingpools og moderne wellness behandlinger såsom varmestensmassage, infrarøde kabiner og farveterapi bliver mere og mere populært blandt de mange skientusiaster.  

Faciliteter & Aktiviteter

Mange af vores skihytter og skilejligheder er derudover også udstyrede med både sauna og boblebad, da vi ønsker at vores gæster får den bedste mulige oplevelse. Vi er klar over, hvor vigtigt der er at føle sig udhvilet for at få mest muligt ud af ferien, så vi anbefaler altid at se på spa- og afslapningsmuligheder, inden I vælger jeres skihotel, lejlighed eller hytte. 
Det bedste ved spa, wellness og swimmingpools er, at alle hoteller og lejligheder gør deres bedste for at tilbyde top-notch faciliteter og aktiviteter. Nogle af de mest populære faciliteter, som vores luksus hoteller og lejligheder tilbyder, er: dampbade, saunaer, swimmingpools, bobblebad, spa, wellness og sågar fitnesscentre. Oven i dette tilbyder mange hoteller desuden behandlinger i form af massage og terapi, som betyder at I efter en hård dag med skiløb, kan komme tilbage og nyde en dejlig pre-middags massage. 

Populære skihoteller & skilejligheder

Mountain Resort Lejligheder - Norge
Mountain resort (Park Inn) er en af de absolut mest besøgte steder i Trysil blandt andet på grund af placeringen direkte ud til pisten og liften. Her finder I blandt andet bager, bar, restaurant og lækkert spa- og wellnessområde. (Kan også bookes som hotel).

Læs mere om MOUNTAIN RESORT her.

Hotel Norica - Østrig
Dette luksuriøse og elegante hotel er beliggende i centrum af Bad Gastein. Hotellet har blandt andet direkte adgang til det berømte wellnesscenter Alpentherme Gastein med inden- og udendørs termalbade, varme kilder, badeland og wellness.

Læs mere om HOTEL NORICA her.
Hoteller har stortset altid det største udvalg af muligheder i form af behandlinger og faciliteter. Dog vil det naturligvis også være muligt at bo i lejligheder og hytter, som tilbyder både sauna, dampbad og jacuzzi. Nedenfor har vi listet de 3 mest populære luksuriøse boligmuligheder i Østrig og Norge. 

Hotel Radisson Blu Resort - Norge
Dette hotel er en af Trysils mest pralende hoteller med sin perfekte beliggenhed. Radisson Blu byder blandt andet på 6 restauranter og barer, stort oplevelsesbad med flere forskellige pools, klatrevæg i glas, skandinaviens eneste indendørs Flowrider, spa- og wellnesscenter samt førsteklasses bowlingbaner.

Læs mere om Radisson Blue her.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen