KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

Ski-in/ski-out i Sverige, Norge og Østrig

Vil du have mest mulig tid på pisten, når du er på skiferie? Så er en skibolig med ski-in/ski-out det oplagte valg! Når du bor i en skibolig med ski-in/ski-out bor du direkte til pisten, og så er det bare at klikke skiene på og suse afsted. Ingen lange vandreture i tunge skistøvler eller ventetid til en propfyldt skibus. Fordelen ved ski-in/ski-out er ligeledes, at det er supernemt at køre hjem forbi til frokost, holde pause med varm kakao eller et skift til tørre luffer - og komme hurtigt ud på pisten igen. Læs mere

Hvorfor vælge en skibolig med ski-in/ski-out?

Med ski-in/ski-out klikker I bare skiene på uden for døren, og så kan I ellers bare suse direkte ud på pisten eller køre direkte til liften, der tager jer til resten af skiområdet.

Dansk Bilferie tilbyder mange lækre skiboliger med ski-in/ski-out i både Sverige, Norge og Østrig. Her på siden ser du det store udvalg af både hoteller, hytter og lejligheder med ski-in/ski-out.
En skibolig med ski-in/ski-out er for jer, der vil have mest muligt tid på pisten, når I er på skiferie. Ski-in/ski-out giver jer mulighed for nemt at smutte hjem til boligen i løbet af dagen for at spise frokost eller slappe af, hvis nogen i familien ikke står så meget på ski, eller hvis de små ben trænger til en pause.

Bestil skiferien online her på siden eller ring på 7010 4343 for gode råd og vejledning.

Ski in/ski-out i Norden og i Syden

Er I mere til skiløb i Alperne, så kan I glæde jer til verdensklasse skiløb og stemningsfyldt afterski i Østrig. I alperne findes et hav af muligheder for ski in/ski out. Her er det vigtige spørgsmål blot, hvor vil I hen? 

Østrig byder på mange fantastiske skidestinationer, med vaskeægte tyrolerstemning. Her er det guld værd med en ski-in/ski-out bolig, da man har mulighed for at være den første på de helt nypræprerede pister om morgenen.
Skiferie nord på kan også betyde ski in/ski out. Det er specielt godt når man rejser med de små størrelser, da benene ofte er trætte i slutningen af dagen, og derfor er det særligt rart bare at kunne glide hjem på skiene.

Sverige og Norge har et bredt udvalg af boligtyper, og tilbyder derfor noget for enhver familie, uanset om I er til luksuriøse hoteller med spa og wellness eller til charmerende lejligheder og autentiske fjeldhytter, med plads til hele familien.

Destinationer i Syden med ski-in/ski-out

Wagrain-Flachau
Et fantastisk område, med plads til hele familien. Her er der gjort noget ud af det for børnene, og det nye liftsystem gør det nemt at bevæge jer rundt i området.
Læs mere om skiferie i Wagrain-Flachau.

Bad Gastein
Et af Østrigs mest populære skidestinationer. Her kan I både vælge lejlighed eller hotel med ski-in/ski-out.
Læs mere om skiferie i Bad-gastein.

Schladming
Oplev verdensklasse skiløb og musikalske pister til børnene. Her kan I både vælge skilejligheder og hoteller med perfekt beliggenhed.
Læs mere om skiferie i Schladming
Østrig byder blandt andet på fantastiske lejligheder beliggende direkte ud til pisterne. Her kan I hoppe på skiene fra morgenstunden af og være de første til af køre i pistemaskinernes spor.

I kan også vælge at bo i hytter, placeret i billedsmukke omgivelser og med betagende udsigt udover bjergkæderne.

Der er noget helt specielt over at vågne op med bjergkæderne i horisonten og solen som kaster sine første morgenstråler på bjergenes sneklædte toppe.

Læs mere om skiferie i Østrig.

Destinationer i Norden med ski-in/ski-out

Sverige
I Sverige findes et hav af lejligheder beliggende med ski in/ski out. Lejlighederne ligger enten direkte på løjpen, tæt på liften eller ved en sti som fører hen til løjpen.

Her kan I nemt sende de utålmodige teenagere afsted på en morgentur, imens I selv ordner det sidste eller måske gør de yngre børn klar til skidagen.

Vi anbefaler følgende destinationer med ski in/ski out såsom Idre Fjäll, Stöten, Lindvallen og Åre.

Læs mere om skiferie i Sverige.
Norge
I Norge har vi et bredt udvalg af skiboliger beliggende perfekt placeret ved løjpen. Så skal I om morgenen blot klikke skiene på og så er det afsted.

Uanset om I vil have autentisk fjeldhygge eller bo i luksuriøse lejligheder, så har I masser af mulighed for skiløb lige uden for døren.

Vi tilbyder både hytter og lejligheder med ski in/ski out i destinationer som Gaustablikk, Hafjell, Hemsedal og Trysil.

Læs mere om skiferie i Norge.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen