KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 10
Lift: 600m
Centrum: 600m
Indkøb: 200m
Skibus: 50m

Velkommen til jeres skiferie på Bellevue Mondi Apartments

Central beliggenhed - Bellevue Mondi Apartments
Midt i den hyggelige ski-by Bad Gastein ligger det store lejlighedshotel, Bellevue Mondi Apartments. Alle lejligheder på Bellevue er hyggeligt indrettet med god plads til hele familien og eget køkken. I har adgang til en lang række hotelfaciliteter, som indendørs pool, fitness, sauna, dampbad og meget mere. Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
I boligen
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Mondi Bellevue Apartments
Vælg boligtype
Fra: 409 DKK
pr. person pr. nat
ved 4 pers.
4 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Mere om Bellevue Mondi Apartments

Aktiviteter
I kommer ikke til at kede jer på Bellevue Mondi Apartments! Lejlighedshotellet byder på et indendørs poolområde, børnepool, spa, sauna og muligheden for at bestille massage. Både store og små kan hygge sig med et spil billiard, bordfodbold, playstation eller en omgang bowling på stedets bowlingbane. Skal pulsen op, så kan I gå en tur i Bellevues fitnessrum.
Stilfulde lejligheder
Lejlighedshotellet Bellevue Mondi Apartments
kombinerer det bedste fra lejligheder og fra hoteller. I bor i smagfuldt indrettede lejligheder med begalige værelser, køkken, eget badeværelse og kabel-tv. Samtidig byder Bellevue på gode faciliteter og plads til afslapning, aktiviteter og masser af hygge. 

Restaurant og bar

OBS: Ved tilkøb af halvpension juleaften og nytårsaften, tilkommer der et ekstra gallamiddag-gebyr som betales på stedet. Dette er obligatorisk ved tilkøb af halvpension disse to aftener. 15€ juleaften og 65€ nytårsaften.
Udsøgt mad
På Aparthotel Bellevue har I forskellige spisemuligheder på Jägerhäusl og Bellevue-Alm. Restaurant Jägerhäusl serveres traditionel østrigsk mad og har en hyggelig og traditionel østrigsk atmosfære. I kan også besøge Bellevue-Alm, som både fungerer som hotellets egen hyggelige restaurant og afterski-bar. Her går hotellets egen private stolelift direkte til og fra Bellevue Alm indtil midnat. Ønsker I lidt afveksling ligger der mange restauranter, cafeer og barer inden for 5 minutters gåafstand.

Skiområdet

Skiudlejning
Lej ski og støvler hos Sport Schober som ligger ved siden af gondolliften Stubnerkogelbahn. Her får I som kunde hos os 20% rabat på lejen af alt udstyr. I har desuden mulighed for lade ski og støvler stå i varmerum oppe ved skiudlejningen Sport Schober ved gondolen.
Stort skiområde
Skibussen går direkte fra hotellets fordør til gondolliften Stubnerkogelbahn, der tager jer direkte op på toppen af bjerget. Bad Gastein hænger sammen med Bad Hofgastein, og der er masser af ski-muligheder i det store område. I kan med god grund udforske hele Gastein-dalen, hvor både Sportgastein og Dorfgastein har fantastiske skimuligheder, blot en lille køretur væk. For børn er området også ideelt, og i bunden af Stubnerkogelbahn liften ligger der et fint område for begyndere og let-øvede.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen