KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

Skiboliger til alle ønsker

Find og bestil skibolig til din næste skiferie. Hos Dansk Bilferie finder du Danmarks største udvalg af skiboliger til de bedste skidestinationer i Norge, Sverige og Østrig - hvad end du søger skihytte, lejlighed eller hotel. Du kan læse meget mere om skiferie i de forskellige boligformer og udforske det brede udvalg. Læs mere

Bliv klogere på skiboligerne

Hvilke destinationer?
Dansk Bilferie tilbyder skiboliger til de bedste områder i Europa. Klik nedenfor, for at læse mere om de enkelte destinationer.
Her på siden kan du nemt finde og booke de bedste skiboliger til nogle af Europas bedste skidestinationer. Der kan bookes forskellige skiboliger i form af enten skihytter, lejligheder eller hoteller. Det hele afhænger af, hvilke ønsker og behov jeres familie har. Kontakt vores erfarne ferierådgivere for hjælp og vejledning om skiboliger på tlf.: 7010 4343.

Vælg skihytte som skibolig

Fordele ved en skihytte
Der er mange fordele ved at vælge en skihytte som skibolig. Vi har nedenfor listet nogle grunde.

 • Stor frihed og fleksibilitet
 • Mange hytter med ski-in/ski-out
 • Ideel for samrejsende familier og vennerpar
 • Hyggelig base for hele familien
 • Ofte fuldt udstyret med køkken, brændeovn og sauna
   
I kan læse mere om skihytter her.
Skihytte
En skihytte er praktisk til børnfamilier, hvor de mindste ikke kan holde til at stå på ski en hel dag, men i stedet for kan komme hjem og lege i skihytten. Mange kan også godt lide at tilbringe aftenen hjemme, og det skaber en skihytte de perfekte rammer omkring. Skihytterne varierer i størrelse fra skihytter til 4 personer op til skihytter til 30 personer. Nogle skihytter er placeret i byerne, mens andre ligger direkte ud til løjperne. På denne måde er det muligt at finde den skihytte der passer jeres families ønsker og behov bedst.

Vælg skilejlighed som skibolig

Fordele ved en skilejlighed
Der er flere fordele ved at vælge en skilejlighed som skibolig. Nedenfor er nogle af grundene listet.

 • Perfekt for børnefamilier
 • Komfort, frihed og fleksibilitet
 • Kan være med halv- eller halvpension
 • Ofte placeret gode steder, enten tæt på by eller pister
   
I kan læse mere om skilejligheder her.
Skilejlighed
I en skilejlighed bliver der tilbudt komfort, frihed og fleksibilitet for hele familien. Skilejlighederne varierer i størrelse, indretning og facilitetsudbud, og placering og pris er også forskellig. Der er både mulighed for halv- og helpension, men også for selv at stå for madlavningen. Skilejlighederne kan både være placeret med ski-in/ski-out lige ved pisterne, mens andre er placeret lige midt i byområdet. Skilejlighederne er altid pæne, velholdte og godt udstyret med alt, hvad I skulle få brug for under jeres ophold.

Vælg skihotel som skibolig

Fordele ved et skihotel
Der er flere fordele ved at vælge et skihotel som skibolig. Vi har listet et par grunde.

 • Man slipper for rengøring
 • Madlavning er ikke nødvendig med restauranter på hotellet
 • Masser af aktivitetsmuligheder: alt fra swimmingpools til underholdning
   
I kan læse mere om skihoteller her.
Skihotel
Ved at bo på et skihotel slipper man for mange af de praktiske ting. Man skal ikke gøre rent, og man skal heller ikke lave mad. Det kan være nogle af de ting, man gerne vil undgå efter en hel dag på ski. I stedet kan I nyde godt af hotellets facilieteter, når I endelig skal slappe af. Måske en tur i poolen eller i saunaen?
Et skihotel byder på luksus og det kan fås på de bedste destinationer i Europa, nemlig Norge, Sverige og Østrig.

Skihytter & skilejligheder

Vi tilbyder jer også de bedste skilejligheder til disse destinationer:
Dansk Bilferie tilbyder skihytter til de tre bedste destinationer i Europa:

Bestilling af skibolig


Hos Dansk Bilferie er I altid garanteret den bedste service under hele ferien - både før, under og efter. Vi gør vores bedste for, at I får mest mulig information om jeres valgte skidestination. Vi hjælper desuden gerne med at planlægge transport til og fra skisportsstedet.
Bestilling
Er du blevet fristet til at bestille en af ovenstående skiboliger, så tjek vores gode destinationer ud. Tag et kig rundt på Dansk Bilferies side og lad dig inspirere af de mange forskellige boligtyper og inkvarteringsformer. Hvis du er i tvivl om, hvilken skidestination der bedst imødekommer familiens ønsker og behov, så er du velkommen til at kontakte vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343. 
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen