KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Se pistekort
Praktiske oplysninger
Snegaranti
Skifakta
Billede 1 af 32

Liftkort

Skileje

Skiskole

Skiferie i Åre - Nordens største skisportssted

Skiferie & Skirejser til Åre - Kom nemt og bekvemt til Sveriges største skiområde!
Åre er et fantastisk skiområde, med skiløb for begyndere og øvede. Åre er den største skidestination i Norden og er bl.a. medlem af den eksklusive organisation "Leading Mountainresorts of the World" som kun tæller mellem 5 skidestinationer i både Canada, Italien og New Zealand. Åre er desuden kåret som ét af verdens 10 bedste skiområder. Vidste du, at du også kan flyve på skiferie til Åre eller tage toget nemt og bekvemt? Læs mere
Rejs også på følgende datoer:
Vælg ønskede
periode her
13.02 til 20.02
Lørdag - Lørdag
14.02 til 21.02
Søndag - Søndag
14.02 til 18.02
Søndag - Torsdag
Se kortuge priser
Se uge priser
30 Boligtyper
Sorter:
Nedenstående er ledig på andre datoer eller kræver, at du vælger 2 boliger.
Tilpas resultater
Boligtype
Boligstørrelse
Antal soverum / bad
I boligen
Faciliteter
Pension
Afstand Lift / Piste
Boligområde
 • Bjørnen
 • Duved
 • Tegefjäll
 • Åre By
 • Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Intet resultat

  NULSTIL SØGEKRITERIER

  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Desværre - ikke muligt
  Skiferie Åre
  Vælg boligtype
  Fra: 93 DKK
  pr. person pr. nat
  ved 8 pers.
  60 ledige boliger
  << Tilbage
  Se på kort

  Valles Vinteruger i Åre i uge 2-5 & 15 2021

  Da der er et begrænset antal gratis pladser på skiskolen, anbefaler vi, at I booker hurtigst muligt.

  Efter kampagnen udløber, vil det ikke være muligt at ændre i det bestilte, uden at det bliver til fuld pris. Bemærk, at der kun kan bestilles én gruppeskiskole og skileje pr. barn på rejsen.

  Vi kan varmt anbefale børnefamilier at bo i skiområdet Björnen i Åre med de mindste børn, da stedet danner de perfekte rammer for jer.
  Bestil skiferie til Åre i uge 2-5 eller 15 2021 og få gratis gruppeskiskole og skileje til børn til og med 6 år.

  Tilbuddet gælder ved bestilling af mindst 1 liftkort i minimum 4 dage til en voksen og ved indkvartering i 4 nætter med ankomst i perioden 9.januar til 1. februar eller 10 til 12. april 2021. 

  Alle bestillinger til Valles vinteruger skal ske telefonisk på tlf. 7010 4343 i vores åbningstid - senest d. 15. oktober 2020.

  Der er skiskole fra 3 år, men det er muligt, at få skileje til familiens mindste.  
  Tag toget til Åre - nemt og bekvemt

  Toget kører fra Malmø lørdage og onsdage. Her kan I bestille en liggeplads, rejser I flere kan I med fordel bestille jeres egen kupé med 6 pladser. 
  Alle pladser kan for natten laves om til køjer, så I kommer friske og veludhvilet frem.
  Læs mere om toget til Åre her.

  Vi kan varmt anbefale toget og testede det af i marts 2019 - 15 personer afsted med toget, ski og alt hvad der hører til. Det var en god og hyggelig tur med spil, mad og hygge hele vejen.

  Tip: På stationen er det muligt, at få opbevaret bagage mod betaling, så I kan stå på ski, efter I har tjekket ud. 
  Tag med fordel toget på skiferie i Åre. 
  Der er mange fordele ved, at rejse med toget. 
  • Stå på ski fra 1. dag da I ankommer fra morgenstunden
  • Kom veludhvilet frem
  • Hyggelig togtur for hele familien
  Toget giver mange fordele, og tager jer nemt og bekvemt til en af Sveriges mest populære skidestinationer. 

  Fra stationen og frem til receptionen og jeres bolig skal I selv stå for transporten. Bor I ved Åre by er det muligt, at gå til receptionen. Til Björnen kan I gå op til skibussen (husk at hente liftkort, de giver gratis adgang).
  Der holder altid taxaer klar på stationen hvis I vil slippe for gåturen. 

  Hvorfor tage på skiferie i Åre?

  Derfor skal i tage på skiferie til Åre:
  Drømmer I om en skiferie med noget af Sveriges bedste skiløb og en unik og hyggelig fjeldby med masser af liv og stemning? Så er Åre den ideelle skidestination for jer.

  • Skandinaviens mest trendy skiområde
  • Kåret til "Leading Mountain Resort of the World"
  • Perfekt skiløb på alle niveauer
  • Free-ride og offpiste i Åre 
  • Nem og hurtig transport med bl.a. skitoget fra Malmö og fly til Östersund
  • Stort udvalg af restauranter, caféer, after-ski og shopping
  • Blandt verdens 10 bedste skiområder
  Vi kender Åre!
  Alle Dansk Bilferies erfarne skiferierådgivere har besøgt Åre og kender derfor både skiområdet og de mange typer skiboliger. Ring til os på tlf.: 7010 4343 og få en snak om jeres næste skiferie til Åre i Sverige.

  Med tog eller fly til Åre
  Dansk Bilferie tilbyder hele sæsonen tog direkte fra Malmø til Åre. Toget kører flere gange om ugen. Skitoget har komfortable sovekupeer. Og vil I hellere flyve, er dette muligt med easyJet til Östersund, hvorfra en transferbus kører jer videre til Åre.

  Værd at vide om skiferie i Åre

  Find og bestil skiferie og skirejser til Åre i Sverige. På Danskbilferie.dk finder I Danmarks største udvalg af skirejser til Åre, som er intet mindre end Nordeuropas største skiområde.

  Dansk Bilferie tilbyder er stort udvalg af skihytter, lejligheder og hoteller i Åre med den bedste beliggenhed i forhold til pisterne og lifterne.

  Bestil jeres skiferie til Åre online på Danskbilferie.dk eller ring til én af vores erfarne skiferierådgivere som sidder klar på tlf.: 7010 4343 med tips, råd og vejledning til jeres næste skiferie i Sverige.
  Tag på skiferie til Åre og oplev ét af skandinaviens mest spændende skiområder. Åre er unik i skandinavisk sammenhæng og hvad stemning angår, kan Åre bedst sammenlignes med en skisportsby i Alperne.

  Åre byder på et stort og udfordrende skiområde med masser af sjov for både nybegyndere, familier med børn og mere øvede skiløbere.

  Åre by er en "rigtig" og levende by med masser af gode restauranter, butikker med sportsudstyr, mode og boligindretning, caféer og diskoteker.

  Torvet i Åre, som er byens centrum, skaber en hyggelig ramme for byens butikker og restauranter. En skiferie til Åre er således meget mere end blot udsøgt skiløb.

  Varierende skiområder, shopping og aktiviteter i Åre

  Åre er den foretrukne skidestination i Sverige for jer, der foretrækker en stemningsfuld fjeldby, med rigelige shopping- og aktivitetsmuligheder og samtidigt sætter pris på varieret og udfordrende skiløb for alle familiens skientusiaster.

  I har også adgang til en lang række velassoterede supermarkeder, hvor I kan købe dagligvarer, snacks og drikkevarer til jeres ophold i Åre.   Forskellige Skiområder for både store og små

  I Åre får I hele 3 forskellige skiområder at boltre jer på. Her finder I forførende lange nedfarter, børnevenlige bakker, det smukkeste snelandskab og skiløb i absolut verdensklasse.

  De tre områder (Åre by, Duved og Åre Björnen) har hver deres særpræg, hvilket gør skiferien i Åre til en komplet skioplevelse for hele familien.

  Glæd jer til at besøge børnenes skiparadis

  Uden for børneområdet, byder Åres tre skiområder også på optimale forhold for børn og nybegyndere, og der findes mange pister i den børne- og begyndervenlige ende af skalaen.

  For de større børn og fartglade familiemedlemmer, venter adrenalinsusene i flere af Åres snowparker. I finder alt fra grønne begynderhop til sorte kæmpehop, halfpipes og rails.

  I den største af snowparkerne, finder I desuden et aktivitetshus med bl.a. adgang til Wi-Fi og mulighed for afslapning efter de mange aktiviteter i sneen. 
  Det alsidige skiterræn gør Åre til et sandt paradis for familiens mindste børn. Her er både tryghed for de mindste og udfordringer og sjov for de større børn.

  I børneområdet, ”Bjørnen”, finder I de perfekte omgivelser for dem, der står på ski for første gang. Her kan små og større børn boltre sig i trygge rammer og blive fortrolige med den forunderlige nye verden af sne og ski. 

  Børne- og begyndervenlige faciliteter som bl.a. rullebånd, legeland og søde skilærere giver de bedste omgivelser for en tryg debut på ski. Og med placeringen tæt ved Åre By er der aldrig langt hjem til jeres skibolig.

  Udforsk hele 3 forskellige skiområder i Åre

  SKIOMRÅDET - BJØRNEN
  I kan trygt tage på skiferie til Åre selvom I er nybegyndere eller er afsted sammen med familien.
  Skiområdet "Björnen", som hænger sammen med skiområdet i "Äre By" er særdeles velegnet til nybegyndere og børnefamilier.

  I Björnen er alt tilrettelagt for, at nybegyndernes første erfaring med ski bliver både sjov og tryg. Når I er blevet trygge ved skiene, kommer I nemt og hurtigt over til skiområdet i Åre By, hvor I finder de lidt længere og mere udfordrende pister.

  SKIOMRÅDET - DUVED/TEGEL
  Når I tager på skiferie til Åre, skal I ikke snyde jer selv for et besøg i skiområdet Duved, som ligger 3-4 km. fra Åre. Skiområdet hænger ikke sammen med Åre, men er bestemt et besøg værd grundet de flotte pister i det naturskønne svenske snelandskab. 
  Skiområdet i Åre består af 3 forskellige områder, hvoraf områderne Åre By og Bjørnen er bygget sammen.

  Duved/Tegel skiområdet er et selvstændigt skiområde i Åre. Liftkortet gælder selvfølgelig til alle områder. De 3 skiområder har hver deres særpræg, og gør tilsammen Åre til en komplet skidestination som er velegnet til både børnefamilier, unge samt voksne.

  SKIOMRÅDET - ÅRE BY
  Åre By ligger som navnet indikerer i Åre. Åre By tilbyder et bredt udvalg af forskellige indkvarteringsmuliger og I har mulighed for at bo midt i byen eller vælge ét af de mere rolige alternativer i bydelen "VM" som tilbyder det største andel af lejligheder som alle ligger i gåafstand fra liften VM8, som tager jer direkte op i terrænet.

  Skiløb og faciliteter i international klasse i Åre

  I Åre finder I alt, hvad I kan ønske jer af lækre restauranter, hyggelige caféer, eksklusiv shopping og sjove oplevelser.

  Åre er en levende og charmerende fjeldby, og på Torvet danner Åres pulserende hjerte de skønneste rammer for hygge, indkøb og restaurantbesøg.

  Åre By byder endvidere på badeland, spaoplevelser, kælkning, aftenskiløb og meget mere. Kort sagt finder I tonsvis af faciliteter og aktiviteter, som passer til både store som små familiemedlemmer.
  Når I tager på skiferie i Åre, får I oplevelser, der rækker langt ud over pisterne.

  Som én ud af 5 destinationer, er Åre kåret til den eksklusive titel som "Leading Mountain Resort of the World". En titel der foruden Åre, tæller de internationale skigiganter Saas-Fee i Schweiz, Val Gardena i Italien, Banff/Lake Louise i Canada og Queenstown i New Zealand.

  Åre er blandt andet kendt for sit offpiste skiløb, læs mere om offpist mulighederne i Åre her.
  Titlen gives til skidestinationer i verdensklasse, der tilbyder uovertruffet skiløb og et stort udbud af aktiviteter af international standard.

  Lad jer friste af Åres spisesteder og restauranter

  Fjällpuben ligger på Årevägen 72 B i kort afstand fra Torvet. Menuen omfatter bl.a. lækre lokale og klassiske kød- og vegetarretter og en hovedret koster mellem 175-300 SEK og er alle pengene værd. 


  I Åre finder I intet mindre end 30 forskellige restauranter og spisesteder. Og I kan vælge mellem et meget varierende udvalg fra fast food, burgere til pizzaer og endda gourmet mad.

  Ønsker I for en enkelt aften, at forkæle jer selv med et godt og lækkert aftensmåltid, kan vi varmt anbefale restaurant "Fjällpuben", som tilbyder velsmagende retter i hyggelige og uformelle omgivelser.

  Før I bestiller skiferien til Åre

  Alle Dansk Bilferies skiboliger ligger I gåafstand til enten pisten eller liften, der bringer jer direkte op I terrænet, og I er aldrig langt fra gode indkøbsmuligheder.

  I kan starte jeres søgning efter skihytter, lejligheder og hoteller online her på siden eller kontakte én af vores erfarne ferierådgivere.

  Lyder Åre som noget for jer? I er selvfølgelig velkomne til at kontakte en af vores erfarne skiferierådgivere på tlf. 7010 4343 for gode råd og vejledning om jeres tur til Nordens største skidestination, Åre.

  Alle vores rådgivere er erfarne skiløbere og kender Åre som deres egen bukselomme. Derfor ved de også præcis, hvordan I får den bedste skiferie i Åre.

  Tag flyet til Åre

  Der er afgang hver lørdag mellem København og Östersund.

  Det er ligeledes muligt at booke transfer til din skibolig.
  Læs mere om at tage flyet til Åre her - eller book flyet direkte hos Easyjet.
  Tag flyet til Åre:
  Det er nemt, hurtigt og billigt at komme med fly til Sveriges mest populære skidestination, Åre. Flyveturen tager under 2 timer fra København, og der er super gode priser på fly for hele familien.

  Easyjets direkte rute er åben igen til vintersæsonen 2019/20!
  SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
  DIN BESTILLING
  Til toppen