KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Se pistekort
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 15

Liftkort

Skileje

Skiskole

Skiferie i Annaberg, Dachstein West

Store og flotte skihytter midt på løjpen!
Annaberg er intet mindre end en østrigsk perle hvad angår skiløb. Søger I et hyggeligt og charmerende område med godt skiløb er Annaberg ideelt. Dachstein West byder sammenlagt på 142 km pister med mange brede løjper. Der er oplevelser for hele familien - både med og uden ski. Stemningen er god og I kan se frem til en uforglemmelig skiferie for hele familien! Læs mere
0 Boligtyper
Sorter:
Nedenstående er ledig på andre datoer eller kræver, at du vælger 2 boliger.
Tilpas resultater
Boligtype
Boligstørrelse
Antal soverum / bad
I boligen
Faciliteter
Afstand Lift / Piste
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Skiferie Annaberg
Vælg boligtype
Fra: 148 DKK
pr. person pr. nat
ved 0 pers.
4 ledige boliger
<< Tilbage
Se på kort

Læs mere om Annaberg her...

Hvorfor tage på skiferie til Annaberg?
I Annaberg kan I bo i hyggelige hytter og nyde godt af perfekt Østrigsk skiløb og oplevelser udenfor pisten. En ting er sikkert, der er massere at lave i Annaberg!


  • Hytter midt på pisten
  • Charmerende by
  • Masser af sjove aktiviteter
  • Børnevenligt skiområde

Vi kender Annaberg!
Charmerende Annaberg er beliggende i Lammertal-dalen, der er en del af skiregionen Dachstein-West. Annaberg byder på skioplevelser for hele familien! Annaberg er et besøg værd for især børnefamilier, der vil få mange gode timer på pisterne.


Find og book din næste skiferie online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på 7010 4343 for gode råd og vejledning.

Skiløbet i Annaberg

Langrend
Langrend som supplement til alpint skiløb bliver mere og mere populært på skiferien. Omgivet af et smukt bjerglandskab og den særprægede Bischofsmütze kan du nyde traditionel langrend på 134 km præparerede løjper. Alle indgange til sporene kan nås med skibus så du kan vælge netop den rute og sværhedsgrad som passer til dig.
Alpint
Annaberg er et smukt uspoleret område som ligger i Lammertal, med masser af muligheder for godt skiløb. Annaberg hører til skiområdet Dachstein West og fra bjergtoppen har du adgang til byerne Russbach og Gosau. Dachstein West er især kendt for sine mange røde og blå pister, brede som en autobahn, hvor du virkelig har mulighed for at kante skiene og slå nogle ordentlige brede carvingsving. Skiområdet Dachstein West har endvidere 16 pister der kaldes "fun-pistes", hvor selv den erfarne skiløber får sved på panden. Her er der to funparks, pukkelpister og meget mere...

Børnenes skiparadis

Fuxi's Kinderland
Annabergs maskot Fuxi viser børn fra 3 år og opefter hvordan man lærer at stå på ski. undervisningen omfatter alt fra den første kontakt med skiene til de mere tekniske elementer og en masse sjove lege i sneen. Efter skilektionerne er der frokost i varmestuen hvor Fuxi fortæller spændende sne-historier.
Fuxi's Kids Club
Her foregår hvile, leg og en verden fuld af sjov i en lun stald. Her er dine børn under pædagogisk opsyn hele dagen, så mor og far kan tage en tur på ski på de lidt mere udfordrende løjper. Fuxi's Kids Club er for børn fra 1 år og opefter og ligger lige ved siden af pisterne i dalen. Der er mulighed for børnepasning på time- eller dagsbasis med fri snacks og drikkevarer samt mulighed for frokost på forespørgsel.

Aktiviteter på skiferien i Annaberg

I både Annaberg, Gosau og Russbach er der glimrende muligheder for at få god autentisk østrigsk mad. Hele området er bundet sammen med gratis shuttle-busser så I nemt kan komme fra den ene by til den anden. Annaberg er desuden kendt for en af Østrigs stærkeste Jägertee, som du kan få serveret på Kopfberg.
Prøv for eksempel paragliding, curling, kælk, isklatring, vintervandring eller nyd en smuk tur gennem landskabet i en slæde trukket af heste.
Se skiområdet fra en luftballon -en oplevelse familien aldrig vil glemme!

SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen