KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Se pistekort
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 30

Liftkort

Skileje

Skiskole

Skiferie i Bad Gastein - Skiløb for alle nivauer

Skiferie i Bad Gastein - Forkæl familien med en kejserlig skiferie og oplev varme kilder
Bad Gastein hører til en af Østrigs allermest populære skidestinationer og tiltrækker år efter år mange glade danske skigæster. Tag på skiferie med Dansk Bilferie til Bad Gastein og oplev en skisportsby, som er helt unik i både Østrig og verden. Bad Gastein er en gammel fyrstelig kurby og den historie lader sig ikke fornægte i den karakteristiske arkitektur i byen. Book gennem Dansk Bilferie og få 10% rabat på leje af alpin udstyr og ikke mindst gratis opbevaring af de lejede ski og støvler. Læs mere herunder. Læs mere
0 Boligtyper
Sorter:
Nedenstående er ledig på andre datoer eller kræver, at du vælger 2 boliger.
Tilpas resultater
Boligtype
Boligstørrelse
Antal soverum / bad
I boligen
Faciliteter
Pension
Afstand Lift / Piste
Boligområde
 • Bad Gastein
 • Bad Hofgastein
 • Dorfgastein
 • Grossarl
 • Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Intet resultat

  NULSTIL SØGEKRITERIER

  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Desværre - ikke muligt
  Skiferie Bad Gastein
  Vælg boligtype
  Fra: 200 DKK
  pr. person pr. nat
  ved 0 pers.
  16 ledige boliger
  << Tilbage
  Se på kort

  Læs mere om Bad Gestein her...

  Hvorfor tage på skiferie til Bad Gastein?
  Lange dage på ski, pister for hele familien og afslappede aftener med forkælelse på et af byens rusktikke kurbade. 

  • Høj beliggenhed og snesikkerhed
  • Stemningsfuld by med hyggelige restauranter, caféer og ægte østrigsk afterski
  • 200 km fantastisk og udfordrende skiløb
  • Afslapning og forkælelse i de berømte kurbade
  Vi kender Bad Gastein!
  En skiferie til Bad Gastein kombinerer på bedste vis fantastisk skiløb med masser af aktiviteter i form blå himmel og bjergsider dækket med knasende hvid sne. Smuk natur og en charmerende by midt i et fantastisk skiområde. Det er nogle af de ting, I har i vente, når I tager på skiferie i Bad Gastein.

  Find og book din næste skiferie online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på 7010 4343.

  200 Kilometer skiløb i Bad Gastein

  Skiløbet i Bad Gastein er blandt Østrigs suverænt bedste. Med et område, der strækker sig fra 830 til 2680 m. over havets overflade, er I sikret optimale skiforhold i al slags vejr. Skiområdet strækker sig over flere sammenhængende skiområder, hvilket giver en sjælden alsidighed og sikrer jer udfordringer for familiens begyndere såvel som garvede skientusiaster. I Dorfgastein er forholdene optimale for familier og letøvede, mens Bad Hofgastein byder på lange, stejle pister og funparks til de øvede.


  Bad Gastein er en af Østrigs absolutte perler, og gennem de seneste år har byen udviklet sig til et unikt skisportsby med oplevelser, der rækker langt ud over skiløbet. Med over 200 kilometer pister er der garanti for, at alle i familien kan finde netop deres yndlingspiste.

  Vælger I et udvidet liftkort til Ski Amadé, får I adgang til skiområderne i Wagrain, Skt. Johann og Maria Alm og mere end 800 km fantastisk skiløb.

  Dansk skiskole i Bad Gastein/Bad Hofgastein

  Skiferie for hele familien i Bad Gestein
  I Bad Gastein finder I et sandt paradis for familiens yngste. I Kids Park i Angertal har børnene intet mindre end 8.000 m2 afskærmet børneområde at boltre sig på. Her finder I et rent slaraffenland af legeområder, sjove figurer, forhindringsbaner og søde skilærere.

  Hvis børnene bliver trætte efter timerne i Kids Park, kan de slappe af i Fun Center ved toppen af Stubnerkogel-liften. Her kan børnene hygge sig i trygge rammer med internet, børnebiograf, playstation og meget andet.
  Dansk skiskole
  Bad Gastein har i mange år været en af danskernes yndlings skidestinationer. Derfor tilbyder Skimundi og Skischule Bad Hofgastein danske skilærer, så I er sikre på at de første gange på ski bliver en succes. Danske skilærer er eftertragtet i alperne, så book jeres danske skiskole samtidig med jeres skiferie til Bad Gastein/Bad Hofgastein, så I er garanteret en dansk skilærer.

  Det er ikke kun i Bad Gastein vi tilbyder danske skilærer. Læs mere om hvilke andre destinationer der også har dansk skiskole lige her.

  Få 10% rabat ved leje af ski, støvler mm.

  Når du lejer ski hos Sport Schober, så får du samtidig mulighed for at opbevare både ski og støvler i overvågede rum med opvarning. Det betyder at du efter end skiløb, i fred og ro kan tage ski og støvler af, bytte med dine egne sko, og lade udstyret stå natten over. Selv er du klar til at gå en tur gennem byen eller blot hjem til hotellet, unden at skulle slæbe på alt udstyr. Næste morgen står støvlerne tørre og varme og venter på dig.
  Book din rejse gennem Dansk Bilferie til Bad Gastein, så får du en voucher til Sport Schober der giver dig 10% rabat på lejen. Men den kan du gå op til skiudlejningen Sport Schober, der ligger umiddelbart ved siden af gondolliften Stubnerkogelbahn.
  Har kan du leje ski og andet alpiint udstyr i topklasse og få service der intet overlader til tilfældighederne.
  Udvalget af ski og støvler er enormt, og der er ski til alle nineau og alle former af fødder.

  Aktiviteter i Bad Gastein - Kombiner ski og spa

  I den charmerende Bad Gastein by er der mange shoppingmuligheder og restauranter for enhver smag. Får I lyst til at synge med på et schlagerhit og danse i skistøvlerne, er Bad Gastein desuden kendt for at have noget af Østrigs bedste afterski med masser af østrigsk stemning og højt humør. For de spillelystne kan en skiferie i Bad Gastein også byde på et besøg på byens kasino.
  Skirejser til Bad Gastein behøver ikke kun handle om fantastisk skiløb. Oplevelserne slutter ikke, når I er færdige med dagens skiløb. Med Bad Gasteins mange aktivitetsmuligheder, er der ingen risiko for at komme til at kede sig. Med en skiferie til Bad Gastein er I sikret en ferie ud over det sædvanlige. Byen er kendt for sine termalbade med vand direkte fra de varme kilder i Bad Gasteins undergrund. Mange år tilbage rejste konger og kejsere hertil for at nyde godt af badene, der siges at have en helbredende effekt. Nu er det jeres tur til at blive forkælet. Med smukt skiløb om dagen og lækker afslapning om aftenen er der dømt drømmeferie over hele linjen.

  Tag bussen til Bad Gastein

  Busserne er alle moderne og komfortable og udstyret med luksussæder, klapborde og læselampe. Ombord kan I desuden købe både kolde og varme drikkevarer samt evt. snacks. Derudover vises der en nyere film på både ud- og hjemrejsen. Med bussen, kan I derved vælge en hyggelig og afslappende transportform til jeres næste skiferie i østrigske Bad Gastein. Bliv endnu klogere på bussen til Bad Gastein her.         
  På en busrejse til skiferien i Bad Gastein, kan I glæde jer til at ankomme veludhvilet og klar til skiløb på pisten kort efter den tidlige ankomst til Østrig. Dermed har I mulighed for 8 hele dage på ski, så I kan få det bedste ud af skiferien i Bad Gastein. Når I tager bussen, kan I desuden være sikre på at sidde samlet og dermed hygge jer I hinandens selskab, mens I ser film på busturen til Østrig. 

  Før I bestiller skiferie og skirejser til Bad Gastein

  Finder du ikke lige det du søger her på siden, kan vi anbefale skiferie.dk som også er ekspert på skiferie til Bad Gastein. 
  Få inspiration til jeres skiferie online. Se det store udvalg af hoteller, lejligheder og pensioner her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere for råd og vejledning om ski til Bad Gastein. Alle ferierådgivere hos Dansk Bilferie er erfarne skiløbere og har alle besøgt vores destinationer. Ring og hør nærmere på tlf.: 7010 4343.
  SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
  DIN BESTILLING
  Til toppen