KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Se pistekort
Praktiske oplysninger
Snegaranti
Skifakta
Billede 1 af 8

Liftkort

Skileje

Skiskole

Tag på skiferie i Branäs

Skiferie & skirejser i Branäs - Kåret som børnefamiliernes favorit i Sverige
Branäs er det største og, uden sammenligning, det bedste af de sydligste svenske skiområder. En kombination af kort køreafstand, fantastisk skiløb, moderne liftsystem med bl.a. gondollift gør, at rigtig mange af vores gæster, år efter år vælger Branäs til families skiferie. Branäs tilbyder perfekte og trygge rammer for børnefamilier og nybegyndere og er mange år i træk blevet kåret som den bedste skidestination til børnefamilier i Sverige . Læs mere
0 Boligtyper
Sorter:
Nedenstående er ledig på andre datoer eller kræver, at du vælger 2 boliger.
Tilpas resultater
I boligen
Faciliteter
Boligområde
 • Bjerget
 • Dalen
 • Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Intet resultat

  NULSTIL SØGEKRITERIER

  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Desværre - ikke muligt
  Skiferie Branäs
  Vælg boligtype
  Fra: 0 DKK
  pr. person pr. nat
  ved 0 pers.
  0 ledige boliger
  << Tilbage
  Se på kort

  Glæd jer til skiløb for hele familien i Branäs

  Hvorfor tage på skiferie i Branäs?
  Leder I efter en børnevenlig skiferie med sjov og underholdning for både store og små?

  I Branäs får I intet mindre end Sveriges bedste børneskiområde side om side med én af Sveriges længste nedfarter.

  • Kåret til Sveriges bedste børneskiområde flere år i træk
  • Den perfekte familiedestination
  • Flotte og hyggelige skiboliger tæt på pisterne og liften
  • Kort afstand fra Danmark - kun 8 timers kørsel fra København
  • Kom hurtigt og nemt til toppen med gondolliften og få mest tid på ski
  Vi kender Branäs!
  Alle Dansk Bilferies erfarne skiferierådgivere har alle besøgt skiområdet - og stået på ski i Branäs.

  Vi kender derfor både skiområdet og de enkelte skiboliger særdeles godt. Og vi deler naturligvis gerne vores personlige erfaringer med dig. 

  Find og book skiferien online her på siden eller ring til os på tlf. 7010 4343 for at høre mere om skirejser til svenske Branäs. 

  Varieret skiløb for store og små i Branäs

  I Branäs behøver I ikke at vælge imellem børnevenlighed og store skioplevelser for rutinerede skiløbere. Familiens øvede skiløbere kan nemlig bl.a. prøve kræfter med områdets sorte pister, snowparken og Sveriges længste nedfart på mere end 2,5 kilometer!

  Er familien til langrend, giver Branäs også rigelige muligheder for at opleve den fantastiske sneklædte svenske natur på tætteste hold. Og med intet mindre end 20 km. langrendsspor, er der skioplevelser for såvel den erfarne, som den helt nye langrendsskiløber.
  I Branäs finder I Sveriges mest familievenlige terræn med skønne, brede pister. Her kan hele familien boltre sig på de sneklædte pister i samlet flok. 

  Branäs er super populært blandt danskere og ikke uden grund. Branäs er en af de større svenske destinationer som ligger tættest på Danmark.

  Branäs har som 1 ud af 3 svenske destinationer gondollift og sidst, men ikke mindst, så er Branäs blevet kåret som det bedste børneskiområde i Sverige flere år i træk.


  Tag til børnenes skiparadis i Branäs

  Til de lidt større børn og barnlige sjæle, der godt kan lide fart og spænding, finder I med sikkerhed masser af sjov og adrenalinsus i områdets snowpark.

  I Dreampark kan I prøve kræfter med hop og rails for både begyndere og øvede. På den store luftpude, Big Air Bag ved Amundsbakken, kan adrenalinelskere på alle niveauer afprøve nye tricks helt uden risiko for en hård landing.
  .
  På skiferien til Branäs er familien i centrum. Hele 7 år i træk er Branäs blevet kåret som Sveriges bedste skiområde for børnefamilier på grund af de mange børne- og begynderbakker.

  Med sine mange grønne pister er Branäs et paradis for familiens mindste, der efter kort tid vil kunne stå på ski i terrænet sammen med resten af familien.

  De begyndervenlige pister og søde skilærere skaber de optimale forhold for en tryg debut på ski. Og både små og store kan boltre sig i trygge rammer. Skulle I ombestemme jer eller blive trætte på toppen, er det altid nemt at tage gondolliften ned til byen igen.
   

  Masser af aktiviteter på skiferien i Branäs

  I hyggelige Branäs by, er der rig mulighed for timevis af underholdning for både børn og voksne. Mærk f.eks. suset på den temopfyldte bobslæde-bane eller tag en kælketur ned ad de sneklædte bakker. 

  Byen byder desuden på hyggelige spisesteder og stemningsfulde caféer, hvor I kan slappe af efter en lang dag på pisterne.
  I Branäs er det ikke kun oplevelserne på pisterne, der byder på sjov og underholdning for hele familien.

  For dem, der ikke har fået spænding nok på løjperne, er der mulighed for at prøve kræfter med snowracing, snescootere, aftenskiløb på oplyste pister samt paragliding over det smukke sneklædte svenske vinterlandskab.

  Før du bestiller skiferien til Branäs

  Alle vores rådgivere er erfarne skiløbere og kender vores destinationer som deres egen bukselomme. Derfor ved de også præcis, hvordan I får den bedste skiferie for hele familien i svenske Branäs.
  Lyder skiferie i Branäs som noget for jer? Inden I beslutter jer, er I selvfølgelig mere end velkomne til at kontakte en af vores erfarne skiferierådgivere på tlf. 7010 4343.

  De fleste af Dansk Bilferies erfarne skiferierådgivere har besøgt Branäs og kender derfor både de enkelte skihytter og lejligheder på skiområdet.
   

  SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
  DIN BESTILLING
  Til toppen