KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Se pistekort
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 12

Liftkort

Skileje

Skiskole

Skiferie Gaustablikk

Skiferie & skirejser til Gaustablikk - Masser af hygge for hele familien
I Gaustablikk er der masser af plads at boltre sig på, da skiområdet er Norges 6. største med intet mindre end 45 kilometer snesikre pister, 12 lifter og længste nedfart på 3,8 km! Her er udfordringer for både børn og nybegyndere, såvel som øvede skiløbere. Børn fra 0-7 år kan gratis leje ski i Gaustablikk Skisenter. Er du til langrend vil du med garanti elske Gaustablikk! Her venter op til 85 kilometer præparerede langrendsløjper i den smukkeste natur. Du finder alt fra nybegynderløjper på 2 km til en udfordrende 23 km lang løjpe på højfjeldet, så Gaustablikk er et slaraffenland for langrendsløbere. Børnene kan fornøje sig på børnebakken og de grønne pister samt deltage i daglige aktiviteter i det store børneområde. Læs mere
0 Boligtyper
Sorter:
Nedenstående er ledig på andre datoer eller kræver, at du vælger 2 boliger.
Tilpas resultater
Boligtype
Boligstørrelse
Antal soverum / bad
I boligen
Faciliteter
Afstand Lift / Piste
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Skiferie Gaustablikk
Vælg boligtype
Fra: 127 DKK
pr. person pr. nat
ved 0 pers.
14 ledige boliger
<< Tilbage
Se på kort

Oplev Norges 6. største skidestination

Hvorfor tage på skiferie i Gaustablikk
Gaustablikk byder på skiudfordringer for alle niveauer og aldre. Se nedenfor hvorfor I skal vælge Gaustablikk til familiens næste skiferie:

  • 35 pister med varieret terræn
  • ca. 85 km præparerede langrendsløjper
  • Kun 2.5  timers kørsel fra Oslo
  • Nybygget Snow Park
Vi kender Gaustablikk!
Tag på skiferie til Gaustablikk og få en skiferie for hele familien. Gaustablikk byder på alpine udfordringer, snowboardpark, og en masse hygge for hele familien.

Gaustablikk er beliggende for foden af bjerget Gaustatoppen, som er Norges højeste bjerg i Sydnorge. Her finder I smukt landskab kombineret med godt skiløb både alpint og langrend i Telemarken

Find og book skiferien online her på siden eller kontakt os på tlf 7010 4343 for gode råd og vejledning.

Kilometervis af varierende skiløb i Gaustablikk

Er I nybegyndere, kan I udvikle jeres kompetencer på en af de mange skiskoler. Et must på en skiferie til Gaustablikk, er en tur på toppen af bjerget, Gaustatoppen, hvor I på en dag med klart vejr, har udsigt til en sjettedel af Norge. Gaustatoppen er beliggende i 1.883 m.o.h., hvilket giver en fantastisk og storslået udsigt, som I sent vil glemme.
En skiferie til Gaustablikk byder på skiløb for alle aldre og niveauer. Gaustablikk er et komplet skiområde, hvor der selvfølgelig er lige så gode forhold for snowboardere og langrendsløbere, som alpine skiløbere.

Gaustablikk råder over hele 35 pister og 12 skilifter, som hurtigt fører jer rundt i skiområdet. Gaustablikk tilbyder skiløb for alle, uanset om I er til grønne, røde eller sorte pister.

Fra Gaustatoppen kan øvede skiløbere prøve kræfter med off-pist skiing, som kan give selv de mest garvede skiløbere sved på panden.

Prøv snowboarding & langrend i Gaustablikk

Snowboardere vil også kunne glæde sig til en skiferie til Gaustablikk, da der er snowboardpark med diverse jumps, rails og boxes. Snowboardparken finder I i Kula, som er beliggende ved stoleliften Gaustablikkexpressen.
For langrendsskiløbere er en skiferie til Gaustablikk ligeledes formidabelt. Gaustablikk har ca. 85 km præparerede langrendsløjper i alle sværhedsgrader.

Langrendsløjperne fører jer både igennem smukke skovområder og spektakulære ture på højfjeldet. 

Langrendsturene varierer i længde og sværhedsgrader. Nybegyndere vil nok synes bedst om den 2 km lange tur og eksperter kan prøve kræfter med en tur på hele 23 km.

Masser af aktiviteter på skiferien i Gaustablikk

Ønsker I at deltage i aktiviteter, der ikke kræver ski, kan I tage på en afslappende kanetur eller prøve isklatring.

Afterski hører unægteligt med til en skiferie, og her har Gaustablikk da også et varieret udvalg af steder.
Har I efter en lang dag på pisten, stadig energi der skal brændes af, har en skiferie i Gaustablikk mange andre aktiviteter at byde på.

6 dage om ugen arrangeres der aktiviteter for hele familien, heriblandt ski-stafetten, som byder på underholdning for store og små. 

Med bil og færge til og fra Gaustablikk i Norge

Husk at vi kan hjælpe med at booke de fleste færgebilletter:

Stena Line:
Frederikshavn - Göteborg

Fjord Line:
Hirtshals - Langesund

DFDS seaways:
København - Oslo
Frederikshavn - Oslo

Vi kan altid hjælpe med at sammensætte din overfart, så rejsen bliver så nem som muligt. 
Kom nemt til Gaustablikk - der er kortere end du tror!

Tager I bilen fra sjælland, så husk at tage tunellen under Oslo fjord så turen er via Drammen - så er der bare ca. 9 timer!! (ca. 750 km)

Afstand fra:
Oslo: ca. 180 km (ca.2 t 40 min)
Langesund: 170 km (ca. 2 t 45 min)
Larvik: 190 km (ca. 2 t 50 min)
København via Drammen: 750 km (9 timer)

Bestil jeres næste skirejse til Gaustablikk i Norge

Næsten alle hytter ligger tæt på langrend og tæt på de alpine pister. Skiskolen ligger ved det store skicenter - tæt på høyfjellshotellet. Gaustablikk har ganske enkelt varieret skiløb for store og små, som giver jer en fantastisk oplevelsesrig skiferie for hele familien. 
Hos Dansk Bilferie er I garanteret den bedste og billigste skiferie.Book din skibolig online eller ring til en af vores skiferierådgivere på tlf.: 7010 4343.

Alle vores skirådgivere har selv været i Gaustablikk, og kan derfor hjælpe jer med at planlægge netop den skiferie, der passer til præcis jeres familie.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen