KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Se pistekort
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 23

Liftkort

Skileje

Skiskole

Tag familien med på skiferie til Norske Gautefall

Oplevelsesrig skiferie med børnene i fokus - tæt på Danmark!
I Gautefall findes der alpine pister på alle niveauer. Gautefall er perfekt til børn med sit store børneområde med Norges længste rullebånd, og det fantastiske LEGO-legeområde på skitorvet. I finder også en flot terrænpark med rails til de adrenalinsøgende snowboardere. Ekspreslift med seks sæder fragter hele familien fra dalen op til fjeldet på kun 3 minutter, så her er ingen grund til at bekymre sig om liftkøer! Husk at børn under 6 år kører gratis med lifterne, hvis de kører med hjelm. Fra januar har liften åbent torsdag-søndag - og alle dage i uge 7 til 9. Skiområdet er åbent alle dage i julen og påsken. Læs mere
0 Boligtyper
Sorter:
Nedenstående er ledig på andre datoer eller kræver, at du vælger 2 boliger.
Tilpas resultater
Boligtype
Boligstørrelse
Antal soverum / bad
I boligen
Faciliteter
Afstand Lift / Piste
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Skiferie Gautefall
Vælg boligtype
Fra: 175 DKK
pr. person pr. nat
ved 0 pers.
7 ledige boliger
<< Tilbage
Se på kort

Tag familien med på skiferie til Gautefall

Hvorfor tage på skiferie til Gautefall
Der er mange gode grunde til at vælge Gautefall til familiens næste skiferie - vi har samlet nogle af dem herunder: 
  • Børnevenligt skiområde
  • 14 km alpine pister
  • 55 km smukke langrendsruter
  • Gratis liftkort til børn under 7 år
  • Snowboardpark
Vi kender Gautefall!
Gautefall er det perfekte skiområde for familier med børn, der skal stå på ski for første gang. 


I Gautefalls skiområde er børnene i fokus, og hér findes adskillige faciliteter og aktivitetsmuligheder, der gør skiferien sjov, lærerig og spændende for både store og små.

Find skiferien til Gautefall i Norge online her på siden eller ring til os på tlf. 7010 4343 for gode råd og vejledning.

Skiløb, langrend og snowboarding i Gautefall

Hvis I trænger til flere udfordringer og adrenalinkick på jeres skiferie i Gautefall, finder I desuden en omfattende terrænpark med halfpipe, big jump, snowboarding, kælkebakker samt 1,2 km snow-cross bane på skiområdet. 

Og hvis I gerne vil opleve det naturskønne sneklædte Norske landskab på jeres langrendski, findes der 55 km velpræparerede langrendsløjper, der snor sig igennem snedækkede skove og ubeskriveligt smukt højfjeldsterræn. 
På en skiferie til Gautefall, er der rig mulighed for at kombinere såvel alpint skiløb, langrend og snowboarding. Denne kombination giver jer derfor mulighed for, at imødegå alle familiemedlemmernes ønsker på skiferien i Norge.

Gautefall byder på 14 km pister med alpine udfordringer for både nybegyndere og mere rutinerede skiløbere. Der er 2 km løjper med snekanoner, som sikre godt føre.

Fra januar har liften åbent fra torsdag-søndag. Skiområdet er åbent alle dage i julen, uge 7 - 9 samt i påsken. 

Norske Gautefall er børnenes skiparadis!

På skiskolerne lærer børnene nemlig, hvor sjovt det er at lege på skiene, samtidig med at de helt fra begyndelsen af, lærer de rigtige teknikker, så de kan få det bedste ud af skiferien i Norge.

Det er også en mulighed at leje en privatskilærer til en mindre gruppe i et par timer, f.eks. en familie med lidt større børn. Herved kan hele familien få gavn af skilærerens tips, samtidig med, at skilektionen bliver en fælles oplevelse.
Gautefall er det ideelle sted når børnene skal have deres første skioplevelse. I det store børneområde, findes der blandt andet et rullebånd, som børnene kan benytte sig af, hvis de endnu ikke er trygge ved lifterne.

I skiområdet findes børnelift, børnebakke og legeredskaber, som gør det til et trygt område, hvor børnene kan lære at stå på ski. Endeligt giver Gautefalls dygtige skilærere, børnene et læringsrigt og solidt fundament for deres fremtidige skiløb. 

Aktiviteter på skiferien i Gautefall

Bestil skiferien til Gautefall online
Hos Dansk Bilferie får I de absolut billigste skirejser til Gautefall i Norge.

Find og book din skibolig online her på siden eller ring til en af vores professionelle skiferierådgivere på tlf. 7010 4343 for gode råd og vejledning.

Aktiviteter på skiferien i Gautefall
Når skiene føles tunge og benene er ømme efter dagens skiløb, er det tid til at slappe af og hygge, og opleve hvad Gautefall ellers har at byde på.

I gå-afstand fra skiboligerne finder I både en kælkebane samt et legeområde til de mindste. Derudover giver Gautefall også mulighed for fuld afslapning og samvær med familien på de hyggelige caféer og restauranter i skiområdet.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen