KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Se pistekort
Praktiske oplysninger
Snegaranti
Skifakta
Billede 1 af 29

Liftkort

Skileje

Skiskole

Skiferie i Hafjell – Olympisk skiområde med gondollift og familievenlige faciliteter

Familievenlige skirejser i Hafjell - Olympisk skidestination med Norges eneste gondollift!
Leder I efter en skiferie med fokus på børnene, sjov for hele familien og storslået natur? Så er Hafjell i Norge den perfekte destination. I Hafjell finder du et stort udvalg af flotte hytter og lejligheder tæt på pisterne. Hafjell er en fantastisk spændende destination med masser af udfordrende skiløb. Hafjell er skirejser med indhold og masser af aktiviteter uden for løjperne. Læs mere
Rejs også på følgende datoer:
Vælg ønskede
periode her
11.02 til 16.02
Fredag - Onsdag
13.02 til 18.02
Søndag - Fredag
Se kortuge priser
Se uge priser
18 Boligtyper
Sorter:
Nedenstående er ledig på andre datoer eller kræver, at du vælger 2 boliger.
Tilpas resultater
Boligtype
Boligstørrelse
Antal soverum / bad
I boligen
Faciliteter
Afstand Lift / Piste
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Skiferie Hafjell
Vælg boligtype
Fra: 193 DKK
pr. person pr. nat
ved 10 pers.
67 ledige boliger
<< Tilbage
Se på kort

Læs mere om skiferie i Hafjell her

Hvorfor tage på skiferie i Hafjell?
Nedenfor har vi fundet en lang række grunde til, hvorfor I bør vælge Hafjell som jeres næste skidestination.

Highlights fra Hafjell: 
  • Børnevenligt skiområde
  • Udfordringer for både begyndere og øvede
  • Olympisk skiområde med gondollift
  • Snegaranti fra december til april
  • Uforglemmelig underholdning i Hunderforssen Vinterpark
Vi kender Hafjell!
Hafjell er det perfekte skiomåde for både nybegyndere, børnefamilier og teenage-ungerne. En skiferie i Hafjell er det oplagte skiområde og sikre valg, når I skal på ski.

Dansk Bilferies erfarne ferierådgivere har alle besøgt Hafjell og kender således både skiområdet og alle de forskellige indkvarteringessteder. Vi kan derfor give dig en både personlig og kvalificeret rådgivning. Ring til os på tlf. 7010 4343 for at høre mere om skirejser til Hafjell.

Mere om skirejser og skiløbet i Hafjell

På de olympiske pister kan I konkurrere mod hinanden på de samme bakker, som i 1994 lagde sne til alverdens dygtigste slalom-atleter under Vinter-OL. Til skiløberne, der søger spænding og udfordringer, venter sjove oplevelser i terrænparkerne og i puddersneen på off-pisten mellem skovens træer.

Herudover kan langrendsløbere udforske over 300 km smukke langrendsruter i fantastisk natur på fjeldet, mens snowboardere og freestyle skiløbere kan prøve kræfter med den store snowboardpark, som indeholder hele 13 hop, rails og fun box.
Tag hele familien med på ski i Hafjell og oplev smuk natur, et alsidigt skiterræn og masser af sne, omgivet af en fantastisk, hyggelig atmosfære. En skiferie til Hafjell ved Lillehammer giver hele familien store oplevelser både på- og uden for pisten.

Skiløbet i Hafjell
I Hafjell får I mere end 35 km pister og et velfungerende liftsystem, der bl.a. tæller Norges eneste gondollift. I Hafjell er der også et stort og godt skiterræn med pister af alle sværhedsgrader, der giver udfordringer til skiløbere på alle niveauer.

Børnenes skiparadis & aktiviteter på skiferien i Hafjell

Hvis I ikke allerede har fået nok fart og adrenalin på ski og snowboard, så prøv den olympiske bobslædebane.

Skal der ske noget spændende, og trænger I til nogle off-ski aktiviteter, kan I roligt tage en tur i den eventyrlige og sjove Hunderfossen Vinterpark, der med sine forlystelser, smukke isfigurer og gode restauranter, har underholdning og uforglemmelige oplevelser for hele familien.
En skiferie i Hafjell er en skiferie i børnenes tegn. I de tre afskærmede børneområder, er der rig mulighed for en tryg start på skiene for de allermindste. I Børneland kan børnene lege, mens de lærer i trygge omgivelser med underholdning og gode skilærere.

Også uden for børneområderne kan I sagtens tage børnene med. Området er bygget op, så der næsten altid er mulighed for nedfarter på flere niveauer, der ender samme sted. Hafjell byder også på Norges største indendørs legeland for både små og større børn. 

Hafjell 360 - og endnu flere familievenlige faciliteter

Endeligt finder I også forskellige nye og forbedrede familievenlige nedfarter, som strækker sig over 5 km. Disse og de øvrige børnevenlige faciliteter, er med til at skabe de helt perfekte rammer omkring en succesfuld skiferie for både store og små, når turen går til Hafjell i Norge. 
Når I tager på skiferie til Hafjell, kan I også glæde jer til endnu flere familievenlige faciliteter og skiløb på alle niveauer. Takket være den nye og komfortable 6-personers stolelift "Hafjell 360" fra Mosetertoppen til top-punktet på 1059 m.o.h., kan I se frem til en fantastisk oplevelse med en betagende udsigt over dalen og fjeldene.        

Book skiferien til Hafjell - nemt og billigt online

Alle vores rådgivere har selv været på destinationerne, og kan derfor hjælpe jer med at planlægge en skiferie, der tilgodeser netop jeres behov.

Finder du ikke lige det du søger, så kan vi anbefale skiferie.dk som også er ekspert på skiferie til Hafjell.

Hafjell har med garanti de bedste rammer for, at du og din familie får en fantastisk skioplevelse på et af Norges mest børnevenlige skisportssteder.

Book din skibolig online her på siden eller ring til en af vores skiferierådgivere på tlf.: 7010 4343.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen