KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Se pistekort
Praktiske oplysninger
Snegaranti
Skifakta
Billede 1 af 29

Liftkort

Skileje

Skiskole

Skiferie i Hemsedal - Skiløb i de Skandinaviske Alper

Skiferie & skirejser Hemsedal - Fantastisk skiområde kendt som de Skandinaviske Alper
Hemsedal går med rette under navnet de "Skandinaviske Alper". Skiområdet og fjeldet i Hemsedal minder mest af alt om de højere bjerge vi kender fra Alperne. Hemsedal kan prale af at have Skandinaviens højst beliggende skiområde som på "Totten" går helt op i 1497 m.o.h. Hemsedal er Norges 2. største skiområde og kan byde på intet mindre end 50 nedfarter fordelt sværhedsgrader på alle niveauer. Den længste nedfart er hele 6 km lang. Se mere om Valles vinteruger her. Læs mere
Rejs også på følgende datoer:
Vælg ønskede
periode her
18.01 til 25.01
Lørdag - Lørdag
19.01 til 26.01
Søndag - Søndag
17.01 til 19.01
Fredag - Søndag
19.01 til 24.01
Søndag - Fredag
19.01 til 23.01
Søndag - Torsdag
Se kortuge priser
Se uge priser
10 Boligtyper
Sorter:
Nedenstående er ledig på andre datoer eller kræver, at du vælger 2 boliger.
Tilpas resultater
Boligtype
Boligstørrelse
Antal soverum / bad
I boligen
Faciliteter
Pension
Afstand Lift / Piste
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Skiferie Hemsedal
Vælg boligtype
Fra: 122 DKK
pr. person pr. nat
ved 36 pers.
16 ledige boliger
<< Tilbage
Se på kort

Valle's og børnens vinter uger i Hemsedal 2020

OBS: Der er begrænset antal gratis pladser, så skynd jer at bestille ophold og tilbuddet nu mens der er plads. 

Efter 14. oktober 2019 er det ikke muligt at ændre på det bestilte, uden at skiskole og skileje bliver til fuld pris.

Valle uger er de bedste uger for børn!

ved ophold i uge 3-5 & 13-14 er der GRATIS skiskole og skileje til børn under 7 år.

Godt tilbud til børn under 7 år - her kan alle børn få gratis skiskole (fra 3 år) og gratis skileje hvis I rejser i en af tilbudsugerne. 

For at benytte dette tilbud skal der bestilles mindst 1 liftkort til en voksen i minimum 4 dage. 

Bestilling af dette tilbud skal på telefon i åbningstiden og senest 14. oktober 2019.

 

Hvorfor skal I tage til Hemsedal i Norge med Dansk Bilferie?

Derfor skal I tage på skiferie i Hemsedal
Drømmer I om en skiferie med udfordringer for hele familien, hvor naturen er så smuk, at man må knibe sig i armen? Så er Hemsedal stedet for jer: 
  • Norges 2. største skisportssted
  • Den perfekte familiedestination
  • Høj beliggenhed og optimale sneforhold
  • Gratis liftkort til alle børn under 7 år
  • Du bor praktisk talt midt på pisten
  • Stå offpiste i Hemsedal med guide
Vi kender Hemsedal!
I Hemsedal får I Norges største børneområde og en skirejse med fantastiske sneforhold.

Alle Dansk Bilferies erfarne ferierådgivere har besøgt Hemsedal og kender både skiområdet og de enkelte indkvarteringssteder som deres egen bukselomme. Vi kan derfor give dig en både personlig og kvalificeret rådgivning om skirejser til Hemsedal. Ring til os på tlf. 7010 4343 for tips og råd om jeres næste skiferie til Hemsedal i Norge. 

Vores tips og råd til den perfekte skiferie i Hemsedal

Totten: Tag liften helt til Totten- klik skiene af og gå de sidste meter op til toppen. Her er en udsigt der vil tage pusten fra de fleste. Udsigten til de smukke fjelde er helt speciel, så tag turen op og nyd udsigten.

Klatrevæggen: Bestil tid til en tur på klatrevæggen. Her er 14 meter til toppen af den store væg og udfordringer for alle.

Vi hjælper jer med at bestille jeres næste skiferie!
Tips og gode råd til skiferie i Hemsedal
Flere af vores erfarne rejsekonsulenter har gentagende gange besøgt Hemsedal. Vi har derfor samlet vores tips og råd til en god og sjov skiferie i Hemsedal i Norge.

Skarsnuten Hotel: På en solskinsdag, finder I hér den dejligeste terrasse, hvor I kan nyde en frokost eller en kop kakao. Her er en storslået og pragtfuld udsigt, som I simpelthen ikke må snyde jer selv for. 
Hvis du vil vide mere om skiferie i Hemsedal

Hemsedal kan prale med både at have én af Norges allerbedste og største børneområder samt udfordrende skiløb til de mere øvede skiløbere på de højtbeliggende pister med super gode sneforhold. Læs videre hér hvis du vil vide mere om skirejser til Hemsedal.

Om Hemsedal
Dansk Bilferie tilbyder skirejser til Hemsedal som er kendt under navnet de "Skandinaviske Alper". For os som kender Hemsedal er sagen klar! Hemsedal er det perfekte udgangspunkt for en sjov og hyggelig skiferie i trygge rammer for både store og små. 

Skiløb i absolut verdensklasse i Hemsedal - med snegaranti!

I Hemsedal er der snegaranti fra slutningen af november til starten af maj. Her kan du stå på ski fra tre fjeldtoppe, blandt andet Totten (1.497 m.o.h.) og er dermed Nordeuropas højeste alpine skiløb.

Med mere end 220 km langrendspister, er der også rigelige muligheder for at opleve naturen for såvel erfarne alpine skiløbere, som  nysgerrige langrendsløbere.
Hemsedal er Norges 2. største skidestination. Med sine lange nedfarter, det varierede og utroligt smukke terræn samt de særligt gode sneforhold, byder Hemsedal på skiløb i absolut verdensklasse.

Puddersneen ligger næsten altid indbydende på pisterne, og sammen med det store og alsidige terræn, har netop dette givet Hemsedal navnet ”De Skandinaviske Alper”.

Hemsedal byder på udfordringer for hele familien og tilbyder en snesikkerhed som gør destinationerne i Alperne grønne af misundelse.

Børnenes skiparadis - masser af aktiviteter og faciliteter

Til de lidt større børn, der godt kan lide fart og spænding, finder I masser af sjov og adrenalinsus i Hemsedals snowboardpark.

HUSK: I Hemsedal er liftpasset gratis for børn under 7 år – hvis barnet vel at mærke kører med hjelm.
Børnenes første erfaringer med ski er vigtig. I Hemsedal finder I Norges største børneområde, som er intet mindre end et paradis for familiens mindste medlemmer. 

I børneområdet giver legeland, søde skilærere og rullebånd de bedste forudsætninger for en tryg debut på ski. Her kan små - og større børn, boltre sig i trygge rammer, samtidigt med at de bliver fortrolige med den forunderlige nye verden af sne og ski.

Aktiviteter på skiferien i Hemsedal

For dem, der ikke har fået spænding nok på løjperne, er der mulighed for at prøve kræfter med snowracing, snescootere, aftenskiløb på oplyste pister og paragliding over det smukke sneklædte landskab.

Byen byder desuden på hyggelige spisesteder, stemningsfulde afterskisteder og flere diskoteker til familiens unge og natteravne. 
Mange aktiviteter - også uden for pisterne!
I Hemsedal slutter oplevelserne ikke, når I klikker skiene af. I den hyggelige by er der rig mulighed for underholdning for både børn og voksne. Tag fx en skøjtetur på byens hyggelige, oplyste skøjtebane eller snup et spil bownling med familien.

Glæd jer til flere oplevelser og faciliteter i Hemsedal

Hvis I trænger til en oplevelse udover det sædvanlige, kan I også tage på udflugt med pistemaskinerne i Snowcat Experience. På turen lærer i om maskinen og I kan endda selv sidde bag rattet i den 14 ton tunge pistemaskine.
I Hemsedal udvikles løbende nye faciliteter og oplevelser, som er med til at skabe rammen om den bedste skiferie for hele familien. Dette omfatter bl.a. forbedringer i Fun Ride området og en nybygget pist fra toppen af Ulveliften.
  

Før du bestiller skirejsen til Hemsedal

Vores kompetente ferierådgivere elsker selvfølgelig selv at stå på ski, og kender derfor også skiområdet i detaljer. Dette kendskab bruger vi til personlig vejledning til jer om hvilken hytte eller lejlighed I skal vælge, hvad enten I er nybegyndere eller mere øvede skiløbere.


Det kan være en stor beslutning at finde den helt rigtige skidestination. Netop derfor sidder vores erfarne skiferierådgivere klar til at rådgive og besvare spørgsmål på tlf. 7010 4343.

Vi har tilbudt skiferie og skirejser til Hemsedal i mere end 10. sæsoner og alle Dansk Bilferies erfarne ferierådgivere har besøgt Hemsedal og kender således både skiområdet og de enkelte indkvarteringsteder særdeles godt. Har du spørgsmål inden du bestiller skirejsen til Hemsedal deler vi gerne vores personlige erfaringer med dig.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen