KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Se pistekort
Praktiske oplysninger
Snegaranti
Skifakta
Billede 1 af 14

Liftkort

Skileje

Skiskole

Skiferie Idre Fjäll i Sverige

Skiferie & skirejser til Idre Fjäll - Et af Nordens største skiområder
Idre Fjäll har de perfekte rammer for den bedste familieskiferie i Sverige. Idre Fjäll ligger i vildmarksområdet og har alt hvad I behøver. Her er bowling, svømmehal, god skiskole og meget mere. Her vil dagene flyve afsted på og udenfor pisten. I dag er Idre Fjäll et af Nordens bedste skiområder med intet mindre end 40 pister, 26 lifter og 86 km langrendspor. I Idre Fjäll hænger området godt sammen og ligger alt sammen fordelt rundt om en fjeldtop, hvorfra der ligeledes er nem adgang til alle hytter og lejligheder, som ligger direkte ved pisterne. Læs mere
0 Boligtyper
Sorter:
Nedenstående er ledig på andre datoer eller kræver, at du vælger 2 boliger.
Tilpas resultater
Faciliteter
Boligområde
 • Askebyn
 • Centrum
 • Centrumbyn
 • Dalsbyn
 • Dähliebyn
 • Fjällbyn
 • Skogsbyn
 • Söderbyn
 • Västbyn
 • Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Intet resultat

  NULSTIL SØGEKRITERIER

  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Desværre - ikke muligt
  Skiferie Idre Fjäll
  Vælg boligtype
  Fra: 0 DKK
  pr. person pr. nat
  ved 0 pers.
  0 ledige boliger
  << Tilbage
  Se på kort

  Hvorfor tage på skiferie til Idre Fjäll?

  Derfor skal I tage på skiferie til Idre Fjäll
  Der findes masser af fordele, når I vælger Idre Fjäll til jeres næste skiferie i Sverige.

  • Et af Sveriges største og bedste skiområder
  • God skiskole, Skicross og Snowpark
  • Velegnet til familier med både små børn og teenagere
  • Varieret terræn med udfordringer for nybegynderen, såvel som den rutinerede skiløber
  • Sportshal med svømmehal, sauna, legerum, bowling og sjov for hele familien
  Vi kender Idre Fjäll!
  Alle Dansk Bilferies erfarne skiferierådgivere har besøgt skiområdet i Idre Fjäll og kender det særdeles godt.

  Vi kan derfor give dig en både personlig og kvalificeret rådgivning om din næste skiferie til Idre Fjäll.

  Find og book familiens næste skiferie online her på siden eller kontakt en af vores erfarne skiferierådgivere på tlf. 7010 4343 for gode råd og vejledning om jeres næste skiferie i Sverige.

  Varierende og perfekt skiløb i Idre Fjäll

  Med mere end 86 km langrendspor er der også rigelige muligheder for at opleve Indre Fjälls unikke natur for såvel den erfarne som den nysgerrige langrendsløber.

  Idre Fjäll skisportsområde, ligger i det fascinerende svenske naturområde Dalarna, og regnes for at være et af de største alpinanlæg i Norden. Samtidigt kan ivrige alpinister fornøje sig på 42 km lækre pister med udfordringer til skiløbere på ethvert niveau.

  På pisterne finder i ligeledes snowpark, skicross, oplyste pister på udvalgte dage og et stor udvalg af langrendsspor. 
  Den perfekte skidag kunne meget vel starte på toppen af en af Idre Fjälls mere end 40 pister. Udsigten er betagende, og udvalget af nedkørsler er stort og varieret.

  Idre Fjäll er en af Sveriges største alpinanlæg, og med de lange nedfarter, varierede og utroligt smukke terræn og de særligt gode sneforhold, byder Idre Fjäll på skiløb i verdensklasse.

  Puddersneen ligger næsten altid indbydende på pisterne, og i det store område kan hele familien finde deres helt egen yndlingspiste.

  Erfarne og adrenalinsøgende skiløbere finder også udfordringer i Idre Fjäll. Prøv ”Chocken” - hvis du tør, som er nordens stejleste piste, der kan få adrenalinet til at pumpe hos selv de mest erfarne skiløbere.

  Børnenes og de unges skiparadis

  Når børnene trænger til en pause fra skiene, kan de fornøje sig i trygge rammer med områdets legeredskaber eller tage en kælketur.

  Større børn på snowboard kan forlyste sig i det store snowboardland, hvor forholdene er optimale til leg og udfordringer med blandt andet egen lift, bordercrossbane og halfpipe.

  HUSK: I Idre Fjäll er liftkortet gratis for børn under 8 år, der kører med hjelm.
  Idre Fjäll er ideel til børnefamilien, der både har brug for tryghed for de mindste og udfordringer til de større børn. I Idre Fjäll bor I i hyggelige hytter tæt på pisten, hvilket gør det nemt at komme til og fra hytterne i løbet af dagen.

  Idre Fjäll er ideel til børnefamilien, der både har brug for tryghed for de mindste og udfordringer til de større børn. 

  Til familiens yngste finder I to skønne børneområder; ”Barnens Vinterland” og ”Boblandet”. Her kan børnene tumle rundt i sneen og lege mens de tager de første sving på skiene.

  Aktiviteter på skiferien i Idre Fjäll

  I Idre Fjälls sportshal finder I desuden et badeland, bowlingbaner og en hyggelig café. Her er der rig mulighed for at tilbringe en dag eller to med tennis, badminton, svømning og en masse andet sjov for hele familien.

  Idre Fjäll by byder på gode indkøbsmuligheder, og appetitten kan stilles på en af de hyggelige caféer og restauranter.
  I Idre Fjäll slutter oplevelserne ikke, når I tager skiene af fødderne. I den hyggelige by er der rig mulighed for underholdning for både børn og voksne. 

  Tag fx en unik ridetur på rolige westernheste gennem det smukke, vinterklædte landskab eller konkurrér mod familien i slalomløb på bobslæder i den 

  Sådan bor I på skiferien i Idre Fjäll

  Der er desuden mulighed for at stå på ski direkte til og fra døren ved mange af vores boliger. Dette giver en fleksibilitet på ferien, og er især ideelt for børnefamilier, hvor kræfterne ikke altid er ligeligt fordelt og de små ofte gerne vil hjem tidligere på dagen mens de ældre ikke kan få nok af at prøve kræfter med skiløbets mange facetter.
  Dansk Bilferie tilbyder ferielejligheder og hytter i forskellig størrelse, indretning, beliggenhed og prisklasse. Ferieboligerne er alle bygget i ægte svensk hyttestil, og tilbyder en virkelig hyggelig og komfortabel base for familiens skiferie i Idre Fjäll. Boligerne ligger alle placeret med maksimum 600 meter til nærmeste indkøbsmulighed og under 300 meter til nærmeste lift.

  Tag bussen til Idre Fjäll

  Bustransporten sker med 4-stjernede busser med toilet, som har flere afgange om ugen. Dette betyder, at I kan vælge mellem fire, fem eller otte dage på ski, der alle har ankomst om morgenen i Idre Fjäll.

  Alt i alt er skiferie med bus et godt alternativ til jer, der enten rejser med børn, eller blot vil få den mest afslappende start på jeres næste skirejse til svenske Idre Fjäll.
  Med SkiSwedenExpress har I mulighed for at komme veludhvilede frem til skiferien i Idre Fjäll i Sverige, uden at skulle bekymre jer om bilkørsel.

  Ombord på de moderne turistbusser finder I desuden masser af bekvemme og praktiske faciliteter, som medvirker til, at I får den bedste start på jeres næste skirejse i Idre Fjäll. 

  Før du bestiller skirejsen til Idre Fjäll

  Find og book din skiferie til Idre Fjäll hos Dansk Bilferie og vælg blandt Danmarks største udvalg af hytter og lejligheder. Har du spørgsmål, inden du bestiller din skiferie til Idre Fjäll, er du meget velkommen til at kontakte en af vores erfarne ferierådgivere.


  Det kan være en stor beslutning at finde den helt rigtige skidestination. Inden I beslutter jer, er I selvfølgelig velkomne til at kontakte en af vores erfarne skiferierådgivere på tlf. 7010 4343.

  Alle vores rådgivere er erfarne skiløbere og kender vores destinationer som deres egen bukselomme. Derfor ved de også præcis, hvordan I får den bedste skiferie i Idre Fjäll for hele familien.


  SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
  DIN BESTILLING
  Til toppen