KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Se pistekort
Praktiske oplysninger
Snegaranti
Skifakta
Billede 1 af 15

Liftkort

Skileje

Skiskole

Skiferie & skirejser til Isaberg i Sverige

Skiferie få timers kørsel fra Danmark
Isaberg er det helt ideelle skisportssted at stifte bekendskab med skiene. Skiområdet byder på et mindre udvalg af varierede pister og det moderne skicenter har desuden, hvad I skal bruge til skiferien såsom skiudlejlning, restaurant og varmestue. Isaberg, som ligger blot 3 1/2 times kørsel fra København, er velegnet til jer som aldrig har rørt et par ski, men også for skiløbere der har været væk fra pisterne i nogle år. Har I planer om en miniskiferie eller skiweekend, så kan Isaberg være det rette sted. Læs mere
0 Boligtyper
Sorter:
Nedenstående er ledig på andre datoer eller kræver, at du vælger 2 boliger.
Tilpas resultater
Faciliteter
Boligområde
 • Gislaved
 • Grimsås
 • Isaberg
 • Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Intet resultat

  NULSTIL SØGEKRITERIER

  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Desværre - ikke muligt
  Skiferie Isaberg
  Vælg boligtype
  Fra: 0 DKK
  pr. person pr. nat
  ved 0 pers.
  0 ledige boliger
  << Tilbage
  Se på kort

  Skirejser til Isaberg for hele familien

  Hvorfor tage til Isaberg på skiferie?
  Isaberg er et eftertragtet skisportssted særligt grundet den korte køretur fra København. Herunder har vi listet, hvorfor I bør vælge Isaberg til jeres næste skitur:

  • Sydsveriges største skianlæg med 12 velpræparerede pister
  • Moderne snekanonerne, som sørger for at der er sne på bakkerne
  • Velfungerende liftsystem
  • Skicenter med restaurant, varmestue og skiudlejning
  Skiferie i Isaberg er en fornøjelse for hele familien. Det er et suverænt skiområde at slå de første sving på skiene. De 12 pister i Isaberg danner ramme om et mindre skisportssted, hvor I kan opbygge mod på bakkerne eller genopfriske teknikker.

  Mange danskere er særligt glade for Isaberg, da det ligger blot 3 1/2 times kørsel fra København. Det gør også Isaberg til en oplagt skidestination for miniskiferie eller weekendskiferie. Her venter jer Sydsveriges største skianlæg, hvor I finder velpræparede pister til alle niveauer.

  Sjovt skiløb i Isaberg

  Isabergs moderne liftsystem holder jer kørende dagen lang. De tager jer til toppen af pisterne, så I kan suse ned af bakkerne og indøve masser af nye teknikker. I kan hoppe på den moderne 6-stolslift i dalen og tage til toppen af Isaberg på få minutter. På den måde er I sikret maksimalt tid med skiløb på jeres skiferie til Isaberg. 

  Ydermere finder I 7 stole-, te- og tallerkenlifte. I begynderområdet kan børnene hoppe på et transportbånd. De effektive snekanoner og pistemaskiner sørger for at I får de bedste sneforhold til skiferien i Isaberg. 
  Det er ikke uden grund, at mange danskere hver vinter drager mod Sydsveriges største alpine skiområde, Isaberg. Her venter nemlig forrygende skiløb for hele familien med velpræparede pister, moderne liftsystem og snekanoner.

  Skiområdets 12 pister findes i forskellige sværhedsgrader - alt fra grønne pister for de nye på ski til sorte pister, der kan få adrenalinen til at pumpe. De helt modige sjæle kan kaste sig over den mindre funpark, hvor der er plads til at træne masser af tricks på skiene. Alle pisterne er oplyste, så selvom solen er gået ned, er der stadig tid til aftenskiløb.

  Masser af aktiviteter på skiferie i Isaberg

  Hos børnene bliver eventyrlegepladsen uden tvivl et hit. Her venter der familiens små forhindringsbaner, gynger og sjove klatrestativer. Omkring legepladsen er der borde og bænke, hvor mor og far kan slappe af imens børnene hygger sig. Bemærk, at legepladsen dog kan være lukket pga. sne. Området er desuden forsynet med en saunatønde, hvor der er rig mulighed for at lune de kolde kroppe og løsne de ømme muskler. Saunaen kan bookes i receptionen. 

  Brug for hjælp til at booke skiferie i Isaberg? Ring til Dansk Bilferies dygtige rejserådgivere på telefon 70104343. 
  På jeres skiferie i Isaberg stopper dagene ikke når I klikker skiene af. Isaberg byder nemlig på et væld af sjove oplevelser i det sneklædte landskab. Bind vandreskoene, pak en taske med lidt mad og gå på eventyr i det smukke landskab. I kan også prøve kræfter med langrend.

  Foruden at opleve den smukke natur, kan I også nyde skønne måltider i Isaberg på restauranten eller varme kroppen med en kop varm kakao i varmestuen. Der er desuden grillpladser og hytter, hvor I selv kan tilberede lidt mad og nyde i naturen. Ca. 5 km fra skiområdet ligger et supermarked.

  Hyggelig indkvartering i Isaberg

  Isaberg Mountain Resort finder I lige ved konferencecenteret i Isaberg. Her er I tæt på lift, som kan tage jer på eventyr på pisterne. Hytteområdet består af 70 hytter i forskellige størrelser, som kan rumme hele familien. Isaberg Mountain Resort er oplagt til mini-skiferie og weekend-skiferie, da beliggenheden giver jer maksimalt tid på pisterne.

  Beliggenheden gør det også let for jer at suse hjem til hytten i løbet af dagen, hvis familiens mindste trænger til en pause, eller hvis I vil nyde frokosten hjemme i afslappede omgivelser. 
  Hos Dansk Bilferie finder I et bredt udvalg af charmerende hytter og rummelige lejligheder, som hele familien kan indlogeres i på skiferien i Isaberg. 

  Loftsgård består af et mindre hytteområde beliggende ca. 23 km fra skiområdet i Isaberg. Det naturskønne område omkring hytterne byder på en smuk skovsø. I dette område er der rig mulighed for afslapning, da de rolige omgivelser kan få jer helt ned i gear. Hytterne er både velegnet, hvis I skal på ski i en uge eller når I blot skal afsted på en mini-skiferie i Isaberg. 
  SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
  DIN BESTILLING
  Til toppen