KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

Skiferie i januar - til de bedste priser!

Tag familien eller vennerne med på den bedste skiferie i januar. Hvis I rejser i januar får I de allerbedste priser og rabatter. Fordelene er mange uden for højsæsonen, og særligt i januar får I ekstra skiferie for pengene og på pisterne. Du kan læse mere nedenfor og booke din foretrukne bolig. Husk at detaljer om rabatter først vises, når du klikker på din favorit-bolig. Læs mere

Januars mange skifordele

Nordpå eller til Alperne
I kan opleve sneen falde i januar både i Norden eller i Alperne. 

Nyfalden sne på pisterne
Ofte falder den første sne i januar, og måneden er også den, hvor der falder mest sne. Det giver jeg det bedste udgangspunkt for fantastisk skiløb. Det vil helt sikkert også glæde børnene, der kan lege i sneen og bygge snemænd.

Det er også noget helt særligt at se sneen falde uden for vinduet, specielt når I lejer en hytte nordpå - kan I forestille jer det? Pejsen er tændt, sneen falder og samtidig falder en ro over familien på skiferie.

Færre mennesker på pisterne

Forskellige boligformer
I kan leje en hytte nordpå og en lejlighed i De Østrigske Alper eller et luksushotel.

Plads til børnefamilierne
Da januar er uden for højsæsonen er der som regel færre mennesker på pisterne. Derfor er januar en god måned for børnefamilierne at rejse i. Så er køerne ikke så lange til liftene og I finder hurtigt en plads i varmestuerne.

Når I bestiller hos Dansk Bilferie er der også flere boliger at vælge imellem, og I kan sikre jer den bedste bolig til netop jeres familie ekstra billigt.


Til ekstra gode priser

Hold nytår i sneen
I kan også tage på en helt særlig skiferie, hvor I holder nytår på pisterne. Det er sjovt for hele familien, og særligt i Østrig bliver der ikke sparet på fyrværkeriet. 

Mange penge at spare
Det er dejlig billigt at tage på skiferie i januar, da det er uden for højsæsonen. Men selvom det er uden for højsæsonen, får I aligevel alle faciliteterne på samme høje niveau. 

Besparelserne starter allerede ved bestilling, men også på selve skidestinationen kan I spare ekstra, så I kan forkæle familien med gode restaurantbesøg, shopping eller andet for pengene.


SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen