KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Se pistekort
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 28

Liftkort

Skileje

Skiskole

Skiferie i Kitzbühel & Kirchberg

Tag på skiferie til Kitzbühel & Kirchberg i Østrig og oplev et af alpernes allerbedste skiområder.
Dansk Bilferie har mange års erfaring i kør-selv ferie og kan tilbyde lækre og billige skiboliger til Kitzbühel & Kirchberg hvad enten I ønsker at bo i lejlighed eller Hotel. Kitzbühel & Kirchberg er et topklasse skiområde der også figurerer i top-10 over de bedste skiområder i alperne. Læs mere
0 Boligtyper
Sorter:
Nedenstående er ledig på andre datoer eller kræver, at du vælger 2 boliger.
Tilpas resultater
I boligen
Faciliteter
Boligområde
 • Kirchberg in Tirol
 • Kitzbühel
 • Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Intet resultat

  NULSTIL SØGEKRITERIER

  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Desværre - ikke muligt
  Skiferie Kitzbühel-Kirchberg
  Vælg boligtype
  Fra: 0 DKK
  pr. person pr. nat
  ved 0 pers.
  0 ledige boliger
  << Tilbage
  Se på kort

  Læs mere om Kitzbühel & Kirchberg her...

  Hvorfor tage til Kitzbühel & Kirchberg? 
  Nedenfor vil det være muligt at læse nogle af grundende til hvorfor Kitzbühel & Kirchberg er så populært!

  Highlights fra Kitzbühel & Kirchberg:
  • Flotte lejligheder og hoteller
  • Topklasse skiområde
  • Pister for alle niveauer 
  • 160 km pister
  Vi kender Kitzbühel & Kirchberg!
  I Kitzbühel & Kirchberg findes der pister for alle uanset niveau og skifærdigheder. Kitzbühel & Kirchberg i Østrig er således både for nybegyndere, øvede og erfarne skiløbere. Derudover er der også en lang række af spændende og sjove faciliteter for snowboardere og langrendsløbere i Kitzbühel & Kirchberg. Det er bare umuligt at komme til at kede sig!

  Find og book din næste skiferie online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på 7010 4343.

  Mere om skirejser til Kitzbühel & Kirchberg

  Det berømte world cup styrtløb, Hanenkamp, afvikles hvert år i Kitzbühel. Mærk selv suset på styrtløbspisten  ”Die Streif”. Er det ikke styrtløbspisten der fanger jer, men derimod snowboard kan I udfordre jer selv ved Kitzbühler Horn der byder på både halfpipe og boarder-cross strækning. Et område på Bichlalm i Kitzbühel / Kirchberg er forbeholdt off-pisteløbere og hvis man er til off-piste er dette stedet at besøge. Derudover har langrendsløbere også masser af kilometer at boltre sig på i Kitzbühel / Kirchberg. 
  Kitzbühel / Kirchberg byder på afvekslende skiløb og velpreparerede pister samt et moderne liftsystem Uanset niveau og erfaring har de i alt 160 km noget at byde på. Nybegyndere og mindre øvede kan boltre sig på de mange blå pister. Her er der rig mulighed for at forbedre skiløb og færdigheder i en sådan grad at man kan give sig i kast med de røde og sorte pister der også er at finde i Kitzbühel / Kirchberg. 

  Aktiviteter i Kitzbühel & Kirchberg

  Der findes gode shoppingmuligheder i Kitzbühel / Kirchberg, bl.a. mange eksklusive mærkevareforretninger. Suppler skiløbet med et besøg på kasino, skøjtebane, curlingbane, tennisbane m.m. Har skiløbet givet ømme og trætte muskler kan de med rette plejes og lindres i Kitsbühels badeland, Aquaarena.
  Kitzbühel / Kirchberg er også et fantastisk sted når skiene spændes af. Østrigsk charme er i højsædet og det mærker man tydeligt på hoteller, restauranter, hyggelige pubber og barer. Nattelivet byder på utallige diskoteker og natklubber. i Kitzbühel / Kirchberg kan natteravnene fortsætte afterskiing til den lyse morgen.

  Før du bestiller skiferie

  De kan derfor tilbyde en grundig og kompetent vejledning omkring skiferie i Kitzbühel / Kirchberg. Ring til os på tlf. 7010 4343 for mere information og rådgivning omkring skiferie i Kitzbühel / Kirchberg.

  Finder du ikke lige hvad du søger her på siden, kan vi anbefale skiferie.dk som også er ekspert i skiferie til Kitzbühel / Kirchberg.

  Dansk Bilferie har mange års erfaring i kør-selv ferie og vores ferierådgivere vil meget gerne rådgive jer om skiferie til Kitzbühel / Kirchberg i Østrig. Dansk bilferie tilbyder lækre boliger i Kitzbühel / Kirchberg, som du kan bestille online her på siden eller ved at kontakte vores ferierådgivere der alle er passionerede og erfarne skiløbere.
  SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
  DIN BESTILLING
  Til toppen