KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Se pistekort
Praktiske oplysninger
Snegaranti
Skifakta
Billede 1 af 26

Liftkort

Skileje

Skiskole

Tag på skiferie i Kvitfjell, Norge - Skidestination nær Lillehammer for både store og små

Ski-entusiasternes favorit med både udfordrende og børnevenligt skiløb
Kvitfjell er en overset perle blandt de Norske skidestinationer og et skiområde som de seneste år er blevet mere og mere populært blandt skiglade børnefamilier. I kan glæde jer til nyheden Kvitfjell Varden. Fjeldsiden Kvitfjell Varden er med en grøn og en blå løjpe, et nyt og attraktivt område til børn og begyndere i Kvitfjell. Kvitfjell Vest og Kvitfjell Varden er forbundet med gondol. Området er gennem de senere år blevet kraftigt udbygget og fremstår i dag som et komplet og moderne skiområde med både udfordrende skiløb og mere børne- og familievenlige pister på vestsiden. I uge 9 2021 er der World Cup og få løjper vil derfor være spærret (gælder også ugen før) Læs mere
Rejs også på følgende datoer:
Vælg ønskede
periode her
11.02 til 16.02
Fredag - Onsdag
13.02 til 18.02
Søndag - Fredag
Se kortuge priser
Se uge priser
17 Boligtyper
Sorter:
Nedenstående er ledig på andre datoer eller kræver, at du vælger 2 boliger.
Tilpas resultater
Boligtype
Boligstørrelse
Antal soverum / bad
I boligen
Faciliteter
Afstand Lift / Piste
Boligområde
 • Fåvang centrum
 • Mellemstationen (østsiden)
 • Vestsiden
 • Østsiden
 • Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Intet resultat

  NULSTIL SØGEKRITERIER

  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Desværre - ikke muligt
  Skiferie Kvitfjell
  Vælg boligtype
  Fra: 185 DKK
  pr. person pr. nat
  ved 11 pers.
  36 ledige boliger
  << Tilbage
  Se på kort

  Læs mere om skiferie i Kvitfjell hér

  Hvorfor tage på skiferie til Kvitfjell?
  Nedenfor har vi fundet en lang række grunde til hvorfor du bør vælge Kvitfjell som din næste feriedestination:
   

  • Ingen kø til lifterne
  • Nogle af Norges mest udfordrende pister
  • Børnevenligt skiløb på Vestsiden og Varden
  • 27 nedfarter
  • Snegaranti
  Vi kender Kvitfjell!
  Tag på skiferie til Kvitfjell, den uopdagede Norske juvel, og få en fantastisk skiferie for hele familien der bl.a. byder på alpine udfordringer, langrendsløb med panoramaudsigt, ture med hundeslæde og afslappende wellness. 

  Hos Dansk Bilferie finder I den absolut billigste skiferie til Kvitfjell. Find din skibolig her på siden eller ring til én af vores skiferierådgivere på tlf. 7010 4343 for at høre mere om skirejser til Norge.

  I uge 9 afholdes World Cup i Kvitfjell og få løjper vil derfor være spærret. Der kan også være dage i ugen før og efter uge 9, hvor dette er tilfældet. 

  Fordele ved skirejser til Kvitfjell

  Årsagen til dette er, at Kvitfjell bogstavelig talt er placeret midt på bakken, og det derfor er muligt at klikke skiene på direkte udenfor skiboligen og suse afsted på pisten.

  Dette gør det også muligt for familien, at køre tilbage til skiboligen midt på dagen for at spise frokost, drikke en varm kop kakao etc. og tage en pause med børnene.
  Kvitfjell ligger i det olympiske terræn en times kørsel nord for Lillehammer, og blot 225 km fra Oslo. I Kvitfjell får I både alpine udfordringer, fine familievenlige pister samt snowborad park for både de store og små.

  Der er flere gode fordele ved at tage på skiferie til Kvitfjell - en af dem er, at man ikke står i kø til lifterne om morgenen. På denne måde får I mere tid på løjperne og på ski med familien.

  Varierende skiløb og langrend i Kvitfjell

  Der er ca. 130 km præparerede dalløjper og 80 km mærkede højfjeldsløjper, hvor langrendsløbere kan begive sig ud på eventyr i den smukke norske natur med panoramaudsigt over fjeldet.

  Endeligt findes der selvfølgelig også børneområder for de kære små, hvor der er mulighed for masser af sjov og leg.
  I Kvitfjell kan I glæde jer til skiløb på alle niveauer og til alle aldersgrupper. På denne måde kan hele familien - unge og ældre være med.

  Kvitfjell byder på fantastisk skiløb med hele 25 nedfarter, og nogle af Norges mest udfordrende alpine pister, som kan give selv den mest rutinerede skiløber sved på panden.

  Skiområdet ved Kvitfjell er også kendt for sine gode kombinationsmuligheder for både alpint skiløb og langrend.

  Kvitfjell Varden - den tredje fjeldside

  Derudover arbejdes der løbende på, at tilbyde forbedringer og nye tiltag i Kvitfjall Varden, som er med til at skabe rammerne omkring en fantastisk skiferie for hele familien.

  I nærmeste fremtid, vil det bl.a. være muligt at bo i hytter direkte i fjeldet ved Kvitfjall Varden. Et ophold, som med sikkerhed vil give jer en unik og stemningsfuld ski- og naturoplevelse - midt i det sneklædte landskab.     
  Den senest tilkomne nyhed i Kvitfjell er "Kvitfjell Varden", som bl.a. byder på en ny 6-personers stolelift, gondol samt nye løjper.

  Kvitfjall Varden er samtidigt den nye familievenlige fjeldside, hvor I finder både grønne og blå løjper. Ialt omfatter området 5 km løjper, et sneanlæg fra top til bund samt adgang til langrends- og alpine løjper.


      

  Aktiviteter på skiferien i Kvitfjell

  I kan også tage til Parallel Cup, hvor hele familien kan udfordre hinanden og køre om kap ned af pisterne.

  Kvitfjell byder desuden på hyggelige caféer og restauranter, stemningsfulde afterskisteder til familiens teenagere og for natteravne. 

  Det er vigtigt at være god ved sig selv og sin krop, når man har stået på ski hele dagen. Derfor kan wellness centeret i Kvitfjell med swimming pool, sauna, jacuzzi, hot stone massage og solarium varmt anbefales.
  Kvitfjell byder også på meget andet en alpint skiløb, langrend og snowboard parker. Tag familien med ud på en kanetur trukket af bryggerheste og oplev det sneklædte landskab i den storslåede Norske natur.

  Der er også mulighed for at køre med slædehunde, hvor I selv er med til at stille hundene op og gøre slæden klar inden afgang. I kører selv spandet af slædehundene, vejledet af en erfaren hundekører, igennem den næsten uberørte natur i det smukke Ringbufjellet.

  For børnene arrangeres der bl.a. mini-olympiade, hvor de kan konkurrere mod hinanden i pil- og bueskydning, mini ski-skydning, båludfordring og stafet. Kort sagt masser af sjov og underholdende aktiviteter for familiens mindste medlemmer.
  SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
  DIN BESTILLING
  Til toppen