KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Se pistekort
Praktiske oplysninger
Snegaranti
Skifakta
Billede 1 af 19

Liftkort

Skileje

Skiskole

Skiferie for store og små i Lindvallen, Sverige

Lindvallen og Högfjället – Kombinér fantastisk skiløb og tropisk badeland
Lindvallen byder på godt skiløb med Nordeuropas største sammenhængende børneskiområde, tropisk badeland og McDonalds med ski-in/ski-out. Her finder I nogle af de mest populære skiboliger, beliggende et sneboldkast fra de fleste familievenlige faciliteter. I Lindvallen finder I nemlig aktivitetscenteret Experium med bl.a. eventyrbad, bowling, biograf, restauranter og shopping. Læs mere
Rejs også på følgende datoer:
Vælg ønskede
periode her
12.02 til 19.02
Lørdag - Lørdag
13.02 til 20.02
Søndag - Søndag
13.02 til 19.02
Søndag - Lørdag
Se kortuge priser
Se uge priser
32 Boligtyper
Sorter:
Nedenstående er ledig på andre datoer eller kræver, at du vælger 2 boliger.
Tilpas resultater
Boligtype
Boligstørrelse
Antal soverum / bad
I boligen
Faciliteter
Afstand Lift / Piste
Boligområde
 • Högfjället
 • Lindvallen
 • Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Intet resultat

  NULSTIL SØGEKRITERIER

  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Desværre - ikke muligt
  Skiferie Lindvallen
  Vælg boligtype
  Fra: 112 DKK
  pr. person pr. nat
  ved 8 pers.
  132 ledige boliger
  << Tilbage
  Se på kort

  Valles Vinteruger i Lindvallen - Sälen 2021

  Bemærk, at der er begrænset antal pladser, specielt i Lindvallen på Experiumtorget, så vi anbefaler at bestille i god tid.

  Der er begrænset antal gratis pladser, så bestil skiferien og Valles vinteruger hos Dansk Bilferie allerede i dag. 

  Ved ændringer efter tilbuddet udløber, sker alle ændringer til fuld pris, og rabatten bortfalder. Bemærk, at I kun kan bestille én gruppeskiskole og skileje pr. barn.  
  Skiferie med gode rabatter til børn!
  Rejs i uge 2-5 eller 15 2021 og få gratis gruppeskiskole og skileje til børn. 
   
  Børn under 7 år får gratis skiskole og skileje ved ophold i uge 2-5 og 15. Der er skiskole til børn fra 3 år.
   
  For at benytte dette tilbud, skal I minimum bestille og betale for 1 voksen liftkort i mindst 4 dage og opholdet skal være minimum 4 dage med ankomst i perioden 9.januar-1. februar eller 10.-12. april 2021.
   
  Tilbuddet skal bestille via telefon i åbningstiden og senest d. 15. oktober 2020!

  Tag hele familien med til Lindvallen

  Hvorfor tage på skiferie i Lindvallen i Sälen?
  Her er fire gode grunde til at vælge netop denne skidestination i Sverige:

  • Den ideelle destination for børnefamilier
  • Du bor midt på eller direkte ved pisten
  • Gratis liftkort for børn under 7 år
  • Aktivitetscenteret Experium med tropisk badeland, biograf og underholdning for hele familien.
  Vi kender Lindvallen - Sälen!
  Dansk Bilferie er stolte over at kunne præsentere Lindvallen i Sälen på skiprogrammet.

  Lindvallen er uden sammenligning det største og mest populære skiområde i Sverige og området besøges hvert år af mange skiglade børnefamilier.

  Dansk Bilferies erfarne ferierådgivere har besøgt Lindvallen og kender således både skiområdet og de enkelte indkvarteringssteder særdeles godt. Vi kan derfor give en både personlig og kvalificeret rådgivning til din næste skirejse til Lindvallen. Ring til os på tlf. 7010 4343.

  Glæd jer til varierende skiløb i svenske Lindvallen

  Når I tager på skiferie i Lindvallen/Högfjället, kan I opleve et stort og moderne skiområde med pister i alle sværhedsgrader.

  Hovedvægten ligger dog på de lettere grønne pister. I området Lindvallen / Högfjället (der er forbundet med træklifte) finder I hele 40 km pister som er forbundet af intet mindre end 48 lifter. Tilsammen har de 48 lifter en kapacitet på over 40.000 pers./time, så der er aldrig lang kø ved pisten i Lindvallen/Högfjället.

  En stor del af pisterne i Lindvallen er desuden forsynet med snekanoner, således at I får de bedste sneforhold gennem hele skisæsonen.

  Særligt fra Snötorget til Gustavtorget i Lindvallen findes et stort udvalg af grønne nybegynder pister og træklifte. Når I har stået på ski et par dage og har fået føling med skiene, venter de sjovere og mere udfordrende pister, som ligger højere oppe på fjeldet, hvorfra I også kan nyde den fantastiske udsigt over fjeldet i svenske Dalarna. 
  Tag på skiferie i Sälen, som er danskernes yndlingsområde i skiområder i Sverige. Her finder I varieret skiløb på alle niveauer, og fantastiske skioplevelser venter for sne-elskere i alle aldersgrupper. 

  Lindvallen og Högfjället ligger lige ved siden af hinanden, og er forbundet med slæbelifter og skibusser. Netop denne kombination giver jer mere end 40 km pister at boltre jer på. 

  I Lindvallen og Högfjället finder I udfordringer for alle niveauer og aldre. På de brede pister kan I nyde skønt alpint skiløb, og i snowparken, Pink Park, kan familiens vovehalse mærke adrenalinsuset på ca. 50 rails og hop i forskellige sværhedsgrader.

  For børn og nybegyndere byder Lindvallen og Högfjellet på grønne pister og afskærmede børneområder, som danner de perfekte rammer for de allerførste sving.

  Mange af pisterne i svenske Lindvallen er udstyret med snekanoner, der sørger for indbydende puddersne hele skisæsonen. 

  Med fly til Sälen - Lindvallen se her

  Kom nemt og hurtig på skiferie med flyet, Fra lufthavnen og til Lindvallen er det muligt at booke transfer. 

  Den nye lufthavn gør det endnu nemmere for en weekend på ski i Lindvallen i Sälen. Transferbussen har flere stop i Lindvallen. 

  Alt er tæt på pisterne, så I behøver ikke bil når I er i Lindvallen. 
  I december 2019 åbnede lufthaven Scandinavian Mountains Airport, som ligger blot 25 minutters kørsel fra Lindvallen/Högfjället. 

  SAS flyver fra København søndag og torsdag og fra Ålborg søndag. 

  Læs mere om skiferie med fly her

  Masser af aktiviteter uden for pisten i Lindvallen

  Experium er Lindvallens største attraktion udenfor pisterne. I centeret finder I alt, hvad familiens hjerter kan begære af sjov og underholdning.

  I det tropiske badeland kan I boltre jer på vandrutsjebanerne, på bowlingbanerne kan I finde familiens bowlingmester og i biografen kan I se de nyeste film.

  I finder også en spa-afdeling, gode indkøbsmuligheder, hyggelige restauranter og en natklub, hvor I kan feste til den lyse morgen.
  I Lindvallen og Högfjället slutter oplevelserne ikke, når skidagen er ovre. I hele Sälen finder I masser af underholdning for hele familien.

  Tag f.eks. en smuk tur på hundeslæde, lav piruetter på skøjtebanen eller se en god film i biografen. 

  Lindvallen og Högfjället byder desuden på gode indkøbsmuligheder, hyggelige spisesteder og stemningsfuld afterski for enhver smag.  

  Stort og godt udvalg af skiboliger i Lindvallen

  Når I tager på skiferie i svenske Lindvallen / Högfjället, er I aldrig langt væk fra enten en piste eller en lift.

  Alle skihytter og lejligheder ligger helt op ad fjeldet i Lindvallen / Högfjället og I kommer derfor nemt til og fra pisten, hvis I har brug for en pause fra skiløbet.
  Foretrækker I at spise frokost i hytten, kommer I hurtigt ned til denne via en af de mange pister eller skiveje i området.

  Dansk Bilferie er Danmarks største udbyder af skiferier til Lindvallen/Högfjället i Sverige og vi kan derfor tilbyde dig et bredt udvalg af alle de bedste skihytter og lejligheder.

  Tag bussen til Lindvällen

  Og da turen køres af rutinerede chauffører, som kender ruten til Lindvallen særdeles godt, kan I blot læne jer tilbage og se frem til en komfortabel og afslappende start på skiferien til svenske Lindvallen sammen med familie eller venner.
  Jeres næste skiferie til Lindvallen i Sverige, behøver ikke nødvendigvis ske med bil. I kan nemlig også benytte jer af bustransport til Lindvallen. Busturen køres med SkiSwedenExpress, og samtlige moderne turistbusser er udstyret med 220V stik til opladning af elektroniske apparater, bord ved hvert sæde, toilet samt et mindre køkken. 

  Før du bestiller skiferie til Lindvallen i Sälen

  Alle vores skiferierådgivere har besøgt skidestinationerne i Sälen mange gange, og er selv passionerede skiløbere. Derfor kan de også hjælpe jer med at få opfyldt alle jeres skiferieønsker, så I får den bedste skioplevelse i Sverige.


  Dansk Bilferie har Danmarks største udvalg af skihytter og lejligheder til skiferien i Lindvallen / Högfjellet.

  I bor altid tæt på pisten i veludstyrede hytter og lejligheder, og der er aldrig langt til indkøbsmuligheder og aktiviteter.

  Hvis I har spørgsmål, er I meget velkomne til at kontakte en af vores erfarne skiferierådgivere på tlf. 7010 4343.
  SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
  DIN BESTILLING
  Til toppen