KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Se pistekort
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 12

Liftkort

Skileje

Skiskole

Skiferie Lofsdalen

Skiferie & Skirejser i Lofsdalen - Perfekt for børnefamilien
En skiferie til Lofsdalen er perfekt for familier med børn og Dansk Bilferie tilbyder hyggelige skiboliger til jeres ophold. Lofsdalen i Sverige er lig med en skiferie som familien sent vil glemme, da Lofsdalen tilbyder pister for alle niveauer. En skiferie til Lofsdalen vil helt sikkert være et hit hos børnene, da Lofsdalen er et meget børnevenligt område. For børnene er der en helt ny børnebakke og hele børneområdet er blevet indhegnet, hvilket gør at børnene sikkert og frit kan boltre sig i sneen. Endeligt finder I velpræparerede langrendsspor. Lofsdalen byder kort sagt på skioplevelser for både børn, voksne og nybegyndere! Læs mere
0 Boligtyper
Sorter:
Nedenstående er ledig på andre datoer eller kræver, at du vælger 2 boliger.
Tilpas resultater
Faciliteter
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Skiferie Lofsdalen
Vælg boligtype
Fra: 0 DKK
pr. person pr. nat
ved 0 pers.
0 ledige boliger
<< Tilbage
Se på kort

Tag på skiferie til Lofsdalen med hele familien

Hvorfor tage på skiferie i Lofsdalen?
Der er rigtig mange gode grunde til at tage på skiferie til Lofsdalen i Sverige.

  • Kort afstand til Sverige fra Danmark
  • Lofsdalen er lig med skiferie for hele familien
  • Pister for alle niveauer og aldre
  • Et sikkert og trygt børnevenligt hit
  • Skiboliger tæt på pisterne og lifterne
  • Mange aktiviteter uden for pisterne
  • 122 km. velpræparerede langredsspor
Vi kender Lofsdalen!
Find og bestil skiferie til Lofsdalen online på Danskbilferie.dk eller kontakt én af vores erfarne skiferierådgivere for tips, råd og vejledning til jeres næste skiferie til Lofsdalen.

Alle ferierådgivere er erfarne og passionerede skiløbere og kan derfor give dig en både personlig og kvalificeret rådgivning.

Find og læs alt om de forskellige hytter og lejligheder i Lofsdalen direkte her på siden. Lofsfalen hører til blandt de største skiområder i Sverige og byder på masser af sjov både på og uden for pisten.

Varierende skiløb for store og små i Lofsdalen

Er I mere til en stille og rolig skiferie i Lofsdalen, kan I roligt tage jeres langrendsski på. Uanset hvor i Lofsdalen I er indkvarteret, vil der være adgang til de ca. 122 km præparerede langrendsløjper.

På en skiferie i Lofsdalen, er de ca. 2,5 km langrendsløjper oplyst indtil kl. 22.00. Dog skal I være opmærksomme på, at hvis I ønsker at stå på langrend, vil I blive opkrævet et mindre beløb for vedligeholdelse af løjperne.

Afgiften for at stå på langrend på en skiferie i Lofsdalen, er SEK 350 for 1 uge, 1 dag er SEK 80 og 3 dage for SEK 200. Længden på løjperne varierer fra 2,5 km til 27 km.
En skiferie til Lofsdalen kan, udover alpin, tilbyde snowboardere og langrendsløbere rigtig gode skiforhold.

For snowboardere (og skiløbere), som kan lide udfordringer, findes der 2 parker i Lofsdalen med diverse jumps og rails. "Dreamparken" er parken, hvor I finder jumps og rails i alle sværhedsgrader. Derfor er der mulighed for at prøve grænser af, for alle typer skiløbere.

Er I en smule mere øvet på snowboard eller ski, kan I prøve kræfter med parken "Eventyret". I denne park finder du et utal af jumps, rails og pukler i alle afskygninger. Udover de basale fornødenheder, finder du naturlige raviner og skovstier som mange finder udfordrende.

Mere om skiområdet og pisterne i Lofsdalen

Har I ikke jeres eget udstyr, er der rigtig gode muligheder for at leje eller købe det nyeste skiudstyr i sportsforretningen, som er beliggende midt i skicenteret. Med hjælp fra det erfarne og professionelle personale, vil I med garanti finde det udstyr der passer jer bedst.

Ønsker I at forbedre jeres kundskaber på ski yderligere, tilbyder en skiferie i Lofsdalen, på gode muligheder for skiskole. Uanset niveau og alder, vil I have mulighed for at komme på et hold, som vil give jer bedre kompetencer til at opleve de mange pister i Lofsdalen.

Der tilbydes børnekurser fra 3 år. Lofdalen hjælper gerne med at finde det rette hold for jeres familie, så I får mest ud af skiskolen. Endvidere er der mulighed for at få undervisning af danske skilærere.
Skiområdet i Lofsdalen kan byde på hele 27 km pister, hvor der er udfordringer for både begyndere, øvede og eksperter. Uanset hvilket niveau I har, vil Lofsdalen kunne byde på udfordrende pister.

Har I ikke fået nok af at stå på ski i Lofsdalen, kan I hver onsdag fra kl. 16.00 til 20.00 benytte jer af den oplyste piste på ca. 3.000 m. Denne aftenløjpe siges at være verdens længste belyste piste, og har derfor fået en plads i Guinness Rekordbog.

Lofsdalen har en faldhøjde på hele 492 m. og det højeste punkt er 1.125 m.o.h., hvorfor der skulle være garanti for en super skiferie. Alle 25 pister i Lofsdalen er beliggende på solsiden af fjeldet, hvorfor der er rig mulighed for at få luftet solbrillerne og windbreakeren.

Masser af aktiviteter uden for pisterne i Lofsdalen

En skiferie i Lofsdalen er absolut et hit for hele familien, men det er dog primært børnene der er i fokus.

Børnebakken er blevet længere og bredere og der er kommet en ny lift. Derudover er der er børneområde hvor børnene finder forskellige figurer som anvendes til slalombakke.

Derudover findes Loffeparken, som er Lofsdalens legeplads der er fyldt med aktiviteter for børn. Loffeparken råder også over deres egen børneklub, hvor børnene kan få medlemsskab og dermed få adgang til 3 børneaktiviteter som f.eks. snescooter-safari og skattejagt.
Udover fantastisk skiløb, kan en skiferie i Lofsdalen byde på meget andet. For foden af alpinbakken finder I Fjällhotellet, som tilbyder café med afterski, restaurant og mulighed for et spil billard.

Derudover er der mulighed for afslapning, fitness med sauna samt 2 spabade. Yderligere kan en skiferie i svenske Lofsdalen tilbyde andre muligheder for afterski, caféer og varmestuer.

For børn og barnlige sjæle findes der snescooter-safari. Og savner I endnu flere oplevelser, er der rig mulighed for indendørs aktiviteter såsom bowling, skydesimulator, golfsimulator, restaurant og et stort legeland til de mindste.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen