KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Se pistekort
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 12

Liftkort

Skileje

Skiskole

Skiferie & Skirejser Matrei Østtirol

Matrei - en del af Østtirols største sammenhængende skiområde
Grossglockner Resort Kals-Matrei er Østtirols størst sammenhængende skiområde. Her er du midt i Centraleuropas største nationalpark Hohe Tauern, ved siden af Østrigs højeste bjerg. I Kals-Matrei er alt fra børne-og familie pister til pister med den højeste sværhedsgrad. Det længste løb er mere end 11 km. Matrei-siden af bjerget er ideel til familier med flere generationer, der ønsker at stå på ski sammen - ikke mindst fordi de blå, røde og sorte pister mødes flere steder. Oven i købet ligger Matrei på solsiden af Grossglockner Resort, som giver en god mulighed for masser af sol i ansigtet. Læs mere
1 Boligtype
Sorter:
Nedenstående er ledig på andre datoer eller kræver, at du vælger 2 boliger.
Tilpas resultater
Boligtype
Boligstørrelse
I boligen
Faciliteter
Pension
Afstand Lift / Piste
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Skiferie Matrei
Vælg boligtype
Fra: 759 DKK
pr. person pr. nat
ved 4 pers.
2 ledige boliger
<< Tilbage
Se på kort

Læs mere om Matrei her...

Hvorfor tage til Materi i Østtirol?
Der er flere gode grunde til, at vælge Matrei til familiens næste skiferie, vi har samlet de vigtigste nedenfor.

  • Et af Alpernes mest snesikre områder
  • Masser af plads på pisterne
  • Skiløb lige til døren
  • Pister i alle sværhedsgrader
  • Stort liftsystem med 16 gondoler og stolelifter
Øverst på toppen er en restaurant med masser af plads, og lige ved siden finder du børnebakken og skiskolerne. Derudover er der flere dejlige hytter på pisterne. Her kan du hvile trætte ben, mens du nyder en Gløgg, varm chokolade eller Apfelstrudel.

Og måske bedst af alt: du skal ikke vente i liftkøen. Dette skyldes til dels Kals-Matrei og Gross Glockner Resort er serviceret af 16 topmoderne goldoler og stolelifter.

Finder du ikke lige hvad du søger, kan vi anbefale skiferie.dk som også er ekspert i skiferie til Matrei.

Godt skiområde for familier

Matrei ligger for foden af Østrigs højeste bjerg Grossglockner der rager helt op til 3798 moh. Området har i alt 37 km pister og er dermed et overskueligt område for såvel børn som dem der har brug for lidt mere trygge rammer.

Pisterne er fordelt på områderne Grossglockner Resort, Brunnalm/Defereggental, Sillian/Hochpustertal, Kartitsch, Lienz, Obertilliach, Mölltaler gletsjer samt Ankogel.

Skiområde er virkelig godt for begyndere. Her er 3 skiskoler på stedet og pisterne er dækkede med snekanoner, så hvis der skulle være en periode med mindre sne, er det ikke noget problem.

Nyd den betagende panoramaudsigt over de 3 bjergtoppe der alle er over 3000 m.o.h.  og udsigten over Østrigs højeste bjerg Grossglockner.

Børneområder

En god lang pist på 11 kilometer fører helt ned til byen Matrei. Selvfølgelig er der også funpark i området.
 
En god ting for familier er de gode liftkort priser. Børn under 6 år er gratis og de unge mellem 6 og 18 år får 50% rabat på liftkort ifølge af 2 fuldt betalende voksne.
 
Byen Matrei en en lille by med ca 5000 indbygger og byder turisterne velkommen med div restauranter og hyggelige afterski steder.

Matrei ligger i ca 976 m.o.h. men da pisterne er dækkede med snekanoner helt ned til bunden, er der sikret sne til skiløb hele vinteren. Grossglockner Resort Kals-Matrei har især to områder, der er meget velegnede til børn.

Disse to områder hvor børneskiskolerne befinder sig, har de bedste omgivelser for de små skiløbere med børnelifter, magiske tæpper som de mindste bare kan stile sig op på og lade sig føre til toppen.
I Kals området er der både sorte og røde pister for dem der gerne vil have lidt mere fart og udfordring. Er man derimod på Matrei siden, vil man finde flere børnevenlige blå men også røde pister.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen