KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Se pistekort
Praktiske oplysninger
Snegaranti
Skifakta
Billede 1 af 17

Liftkort

Skileje

Skiskole

Skiferie Orsa Grönklitt

Skiferie og Skirejser i Orsa Grönklitt - Perfekt til skiferie med familien
I Orsa Grönklitt finder I 23 velpræparerede pister i alle sværhedsgrader - fra grøn til sort. Det siges at Orsa Grönklitt er Sveriges bedste område til langrend med gode og vekslende spor, med masser af sne helt fra november til slutningen af april. I Orsa Grönklitt er børnene VIP-gæster! Her finder I mange børnevenlige bakker samt en børne-snowpark og ski cross-bane. Orsa Grönklitt byder endvidere på gode spisesteder og underholdning når I har brug for en pause fra skiløbet. Nyd en middag med en smuk udsigt eller snup en kop varm kakao når I trænger til en pause. Læs mere
0 Boligtyper
Sorter:
Nedenstående er ledig på andre datoer eller kræver, at du vælger 2 boliger.
Skiferie Orsa Grönklitt
Vælg boligtype
Fra: 0 DKK
pr. person pr. nat
ved 0 pers.
0 ledige boliger
<< Tilbage
Se på kort

Læs mere om skiferie i Orsa Grönklitt her

Hvorfor tage på skiferie i Orsa Grönklitt?
I Orsa Grönklitt finder I varieret skiløb og mange gode indkvarteringssteder. Herunder har vi samlet de væsentligste grund til at vælge Orsa Grönklitt:
  • Sveriges smukkeste natur
  • Perfekt til skiferie med familien
  • Både alpint, langrend og snowboard
  • Enestående dyrepark til en pause fra skiløbet
  • Flotte og hyggelige skiboliger tæt på pisten
Vi kender Orsa Grönklitt!
Vores ferierådgivere har besøgt Orsa Grönklitt og kender derfor både skiområdet og de enkelte boligtyper. Få personlig og kvalificeret rådgivning om jeres næste skiferie i Sverige.

Bestil nemt og billigt skiferien til Orsa Grönklitt online her på siden eller ring 7010 4343 hvor Dansk Bilferies erfarne skiferierådgivere sidder klar til at hjælpe og rådgive om skiferie til bl.a Orsa Grønklitt.
 

Skiløbet i Orsa Grönklitt

For den alpine skiløber, er det let at finde sine favoritpister. På syd- og vest-siden finder I de lettere pister til børn, familier og begyndere.

På nord og øst siden venter de lidt større udfordringer som Berguven, Helan, Halvan og Biffen (off-piste).

På den nordlige og østlige side finder I også konkurrence pisterne, hvor selv de mest erfarne skiløbere bliver udfordret.

Er du til langrend, er Orsa Grönklitt det helt rigtige sted med i alt 80 km langrendsspor, hvoraf 9 km er oplyste om aftenen.
Orsa Grönsklitt er perfekt til skiferie med familien i Sveriges smukkeste natur. Her er gode muligheder for både alpint, langrend og snowboard på skiferie til Orsa Grönklitt.

Her har I som familie en fantastisk mulighed for en uforglemmelig skiferie i virkelig naturskønne omgivelser, med mange oplevelser – både med og uden ski.

Alpint, langrend eller snowboard? Det hele er muligt på en skiferie til Orsa Grönklitt! Her er noget for alle, uanset smag.

Perfekte skiforhold for familiens mindste medlemmer

I den fremragende skiskole kan alle lære at stå på ski          - både alpint og langrend. For børn fra 3 år findes der både grupper og privatundervisning med masser af leg og sjov i sneen.

Børnenes Vasaløb er årets sjoveste langrendsløb for børn i alle aldre. Her fyldes blåbærsporet op med både forældre og børn, og i mål findes en spændende overraskelse til alle som gennemfører løbet.
Blandt de 23 forskellige pister i Orsa Grönklitt, er mange af dem børnevenlige. Blåbærskoven byder på sjove figurer og spændende snoede bakker.

Blåbærklubben er børnenes favorit, og byder på en masse spændende og underholdende eventyr som bl.a. skattejagt og børnenes afterski med kreative aktiviteter, diskotek og forfriskninger.

Masser af aktiviteter på skiferien i Orsa Grönklitt

Tag familien med på en hyggelig vinterfisketur. I nærheden finder I Rädsjön hvor der er masser af ørreder og gode læpladser hvor I kan grille.

Hvis I trænger til at forkæle jer selv efter en lang dag på ski, så kan I få en skøn behandling i Grönklitt Spa med massage og ansigtsbehandlinger.

Invitér familie og venner på en hyggelig og anderledes aften i den smukt beliggende bræddehytte på Rädsjöns strand. Her kan I nyde en velsmagende middag tilberedt over åben ild.
Udover varieret og godt skiløb, så har Orsa Grönklitt en enestående dyrepark – tag en pause fra skiløbet og oplev ulve, sibiriske tigere, ræve, bjørne, losser, hornugler m.m. Dyreparken er alletiders oplevelsesmulighed hvis I har lyst til at opleve andet end pisterne.

Tag en hyggelig tur i en hundeslæde og oplev den fantastiske svenske natur. Perfekt for både børn og voksne. Kør gennem det smukke vinterlandskab på snescootere og nyd omgivelserne sammen med hele familien.

Værd at vide om skiferie i Orsa Grönklitt

I Orsa Grönklitt bor I i hytter, der alle ligger forholdsvis tæt på pister og lifte. Og de store hytter har endda ski-in / ski-out.

I kan starte søgningen efter jeres foretrukne skihytter online her på siden, eller kontakte en af vores erfarne ferierådgivere, som alle kender området og de enkelte boligtyper.

I får naturligvis samme pris om I bestiller skiferien online eller via telefonen. Finder I ikke lige det I søger her på siden, kan vi anbefale skiferie.dk som også er ekspert på skiferie til Orsa Grönklitt i Sverige Klik her.
Det kan være en stor beslutning at finde ud af, hvad der er den helt perfekte skiferie for netop jeres familie.

Derfor er I selvfølgelig mere end velkomne til at kontakte en af vores erfarne skiferierådgivere, som selv har besøgt de svenske skidestinationer på 7010 4343.

Alle vores skirådgivere er erfarne skiløbere og kender alle vores skidestinationer. De ved derfor også præcis, hvordan I får den bedste skiferie i Sverige.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen