KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Se pistekort
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 20

Liftkort

Skileje

Skiskole

Skiferie til Rauland - varierende og børnevenligt skiløb

Tag familien med på skiferie til Rauland i Norge
Rauland i storslåede Telemarken i det sydlige Norge, byder på skioplevelser for hele familien. Hér finder I både udfordringer for de mindste i børneområdet, og for familiens mere erfarne skiløbere. Telemarken er især kendt for de mange muligheder for langrend, og det er der naturligvis også i Rauland, som byder på hele 150 km langrendsløjper! Start f.eks. med en lille tur på små 5 km rundt om søen, og nyd en enestående naturoplevelse. I Rauland finder I også Norges største kælkeanlæg, hvor I kan boltre jer på hele 3 kælkebakker. Her er garanti for et sjovt adrenalinkick - selv for jer, der ikke står så meget på ski! Læs mere
Rejs også på følgende datoer:
Vælg ønskede
periode her
17.01 til 24.01
Fredag - Fredag
18.01 til 25.01
Lørdag - Lørdag
19.01 til 26.01
Søndag - Søndag
19.01 til 25.01
Søndag - Lørdag
19.01 til 24.01
Søndag - Fredag
19.01 til 23.01
Søndag - Torsdag
Se kortuge priser
Se uge priser
2 Boligtyper
Sorter:
Nedenstående er ledig på andre datoer eller kræver, at du vælger 2 boliger.
Tilpas resultater
Boligtype
Boligstørrelse
Antal soverum / bad
I boligen
Afstand Lift / Piste
Boligområde
 • Holtardalen
 • Tiur
 • Vierli
 • Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Intet resultat

  NULSTIL SØGEKRITERIER

  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Desværre - ikke muligt
  Skiferie Rauland
  Vælg boligtype
  Fra: 78 DKK
  pr. person pr. nat
  ved 12 pers.
  2 ledige boliger
  << Tilbage
  Se på kort

  Læs mere om Rauland hér

  Derfor skal I tage familien med til Rauland
  Rauland byder på sjove oplevelser for både de mindste børn, teenagerne og de voksne. I kommer derfor helt sikkert ikke til at kede jer på skiferien.

  Se her, hvorfor I skal vælge Rauland:
  • Et liftkort til hele Rauland
  • Snowboard: Terrænparker og offpiste 
  • Alpint skiløb
  • 150 km langrendsløjper
  • Norges største kælkeanlæg 
  Det største område i Telemarken
  Rauland er det største område i Telemarken, som er Norges største sammenhængende skiområde. Skidestinationen er perfekt for familier, da Rauland byder på skiløb i alle niveauer og aldersgrupper.

  Her er både pister til nybegyndere og skiskole, terrænparker og offpiste for snowboardere samt vilde nedfarter for de erfarne skiløbere. 

  Bestil skiferien til Rauland i Norge her på siden eller ring til os på 7010 4343, så sidder vi klar til at hjælpe.

  Adrenalinkick for hele familien i Rauland

  Vil I på snescootersafari, prøve kræfter med kiting eller måske køre kundeslæde - så er Rauland stedet! Kun fantasien sætter grænser, for området byder på mange forskellige muligheder.

  Telemarken er en storslået naturoplevelse i snerige omgivelser, som giver jer en unik mulighed for at kombinere aktiviteterne i dette fantastiske snelandskab. Så det er om at få oplevet så meget som muligt, når I er på skiferie i Rauland!
  Vil I have adrenalinkick for hele familien, så er Rauland det helt rigtige valg!

  Tag både store og små børn med til Norges største kælkeområde, som byder på 3 sjove og vilde kælkebakker!
  I bestemmer selv farten på kælken, så selv de mindste, kan være med! Er de under 10 år, skal de dog køre med en voksen.

  Sådan kommer I til Rauland

  Fly
  Det er også en mulighed at flyve til Oslo (Gardemoen) eller Sandefjord og så leje en bil. Køreturen fra Oslo tager ca. 4 timer og fra Sandefjord er der ca. 3 timer.

  Alt i alt findes der mange forskellige muligheder for transport, som I kan vælge imellem når skiferien går til Rauland i Norge. 
  Bil
  Når familien skal på skiferie til Rauland i Norge, kan I f.eks. vælge at køre hele vejen. Det tager ca. 9 1/2 time fra København og ca.12 timer fra Vejle.

  Færge
  I kan også vælge at lægge en pause ind undervejs, så når I tager færgen fra Hirtshals til Langesund, tager turen omkring 9 timer.

  Alpint skiløb, snowboard og langrend i Rauland

  Snowboard
  I Rauland vil både nybegynderen og den erfarne snowboarder blive udfordret. Her er 28 nedfarter, off-piste, terrænpark og bratte løjper for de rigtig modige og eventyrlystne!

  Langrend
  Rauland byder på hele 150 km langrend, så I har rig mulighed for at tage ud sammen som familie og nyde den storslåede natur i Telemarken - en oplevelse I bestemt ikke bør snyde jer selv for når I er i Rauland!
  Vælg mellem alpin, snowboard og langrend
  Når I tager på en uges skiferie til Rauland, kommer I helt sikkert ikke til at kede jer! Med fantastiske muligheder for både alpin, snowboard og langrend, kan hele familien blive udfordret, og I kan nyde oplevelserne både sammen eller hver for sig i det storslåede Norske landskab i Telemarken. 

  Tag børnene med på ski i Rauland

  Børneområdet er overskueligt, så både børn (og forældre) vil hurtigt føle sig trygge, inden turen går mere ud i terrænet, når de er blevet mere øvede. Området er således optimalt for de mindste, som kan lære at stå på ski i sjove og trygge rammer. 
  Børnene vil elske en skiferien til Rauland, hvor de bliver mødt af søde og imødekommende skilærere. Og er det første gang, at børnene står på ski, er det oplagt at starte på skiskolen i børneområdet, der byder på rullebånd.   

  Mad og drikke - for både store og små

  Derudover finder I også forskellige steder, som sælger kiosk- og drikkevarer, som f.eks. Holtarstua samt hyggelige serveringssteder med både afterski- og alpestemning, som f.eks. Heishuset eller Paviljongen.
  Hvad enten I vil stille den lille eller store sult, så finder I masser af forskellige familevenlige spisesteder når skiferien går til Rauland i Norge. I kan finde både lette retter, snacks og middagsretter på bl.a.Tiurstoga, Vierli Kafeteria samt Camp Vierli Hotell.   


  SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
  DIN BESTILLING
  Til toppen