KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Se pistekort
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 28

Liftkort

Skileje

Skiskole

Skiferie i Saalbach & Hinterglemm

Skiferie i Saalbach & Hinterglemm – Eventyrligt skiløb og stemningsfuldt byliv i Alperne
I Saalbach / Hinterglemm er der skiløb for enhver smag. De brede blå boulevarder til letøvede fører ned gennem hyggelige skovpister, mens de mere øvede kan begive sig ud på de mere udfordrende pister som der ligger især over ved Glemmertal området. I Saalbach finder I noget for en hver smag hvad enten om I er til brede blå boulevarder, stejle pister, oplyste pister, dyb puddersne eller sjov i de mange fun parks. Læs mere
0 Boligtyper
Sorter:
Nedenstående er ledig på andre datoer eller kræver, at du vælger 2 boliger.
Tilpas resultater
I boligen
Faciliteter
Boligområde
 • Fieberbrunn
 • Hinterglemm
 • Leogang
 • Saalbach
 • Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Intet resultat

  NULSTIL SØGEKRITERIER

  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Desværre - ikke muligt
  Skiferie Saalbach/Hinterglemm
  Vælg boligtype
  Fra: 0 DKK
  pr. person pr. nat
  ved 0 pers.
  0 ledige boliger
  << Tilbage
  Se på kort

  Læs mere om Saalbach og Hinterglemm

  Hvorfor tage til Saalbach og Hinterglemm?
  Elsker I følelsen af at kunne opdage nye pister hver eneste dag på skiferien? Så venter eventyret på jer i Saalbach. Mere end 270 km solbeskinnede, brede pister venter på jer sammen med en hyggelig by fuld af liv og noget af Østrigs absolut bedste afterskiing.

  • En af danskernes yndlingsdestinationer i Alperne
  • Perfekte forhold for snowboardere
  • Oplyste pister og kælkebaner
  • Charmerende bytorv med hyggelige restauranter og stemningsfuld afterski
  • Dansk skiskole
  Vi kender Saalbach og Hintergleem!
  Saalbach og Hinterglemm byder på flere gode faciliteter som bl.a. half pipe og funpark samt en oplyst snowboardpiste. Desuden er der også oplyste kælkebane, skøjtebane, paragliding, kaneture, snowbiking, isklatring, svømmehal og meget mere. I Saalbach og Hinterglemm kommer I ikke til at kede jer.

  Du bestiller nemt og hurtigt din skiferie hos Dansk Bilferie online her på siden eller ved at ringe på tlf. 7010 4343 hvor vores erfarne ferierådgivere sidder klar til at rådgive dig med valg af destination og bolig.

  Skiløbet i Saalbach og Hinterglemm

  Fordelt på et utal af nedfarter finder I alt fra brede boulevarder for børnene og begynderne til sorte pukkelpister og offpist for eksperterne.

  For snowboarderne er Saalbach indbegrebet af ultimativ skiferie, og i snowparken jagtes adrenalinsusene på hop, rails og i den store halfpipe. Efter mørkets frembrud er der stadig mulighed for snowboardsjov på den oplyste snowboardpiste. 

  Ved siden af den oplyste snowboardpark finder I også en opyst bred blå pist.
  Området Saalbach/Hinterglemm er kendt for at væres østrigste 2. største sammenhængednde skiområde samt for sit varierede terræn, og hvert år valfarter tusindvis af danskere til destinationerne i Østrig for at nyde de mere end 270 km solbeskinnede pister sammen med hele familien.

  Saalbach ligger først i dalen, og ca. 5 km længere inde ligger Hinterglemm. De to områder er forbundet, og til sammen udgør de et drømmeland af skimuligheder for sneelskere i alle aldre. De to byer ligger begge så højt, at I altid kan stå på ski næsten hele vejen til hoveddøren.

  Dansk skiskole I Saalbach/Hinterglemm

  For familiens yngste venter timevis af sjov i børneparkerne, hvor børnene kan lege skiløbet ind i trygge omgivelser. De store børn med hang til fart og spænding, kan få deres adrenalintræn stillet i områdets store snowparker.

  I Saalbach/Hinterglemm tilbydes der dansk skiskole hos både Snowacademy og Skischoolonline for både store og små. Bliv trykkere på ski eller finpuds teknikken hos de veluddannede og servicemindede danske skilærer i Saalbach/Hinterglemm.  I Saalbach finder I oplevelser for hele familien, og de brede pister er et rent paradis for familiens børn og nybegyndere. Her kan hele familien stå på ski sammen, samtidig med at alle bliver udfordret på deres niveau.

  Aktiviteter i Saalbach og Hinterglemm

  Afterski hører sig til på enhver skiferie i Sallbach, og både i byen og på pisten er der rig mulighed for at drikke glühwein, jägertee og varm kakao til tonerne af god, østrigsk tyrolermusik. For festglade natteravnene er afterskistedet Hinterhag Alm et besøg værd. Hinterhag Alm er for tredje år i træk blevet kåret til et af Europas bedste afterski steder.

  Saalbach/Hinterglemm er et livligt og charmerende område der byder på ca. 60 restauranter, 30 barer, 30 cafeer og flere diskoteter. 
  Hvis I har mere energi tilbage efter skidagen i terrænet omkring Sallbach, kommer I bestemt ikke til at kede jer. Få fx hele familien til at grine på den lange, oplyste kælkebakke, eller tag en tur på byens skøjtebane. Børnene vil også elske den indendørs svømmehal.

  Sallbachs bymidte er bilfri, og det skaber en helt unik stemning omkring byens torv, hvor I både finder gode indkøbsmuligheder samt et enormt udvalg af hyggelige restauranter og caféer. Byens bilfri centrum byder på gode indkøbsmuligheder og giver rig mulighed for at tage del i after-ski stemningen som er udpræget omkring byens torv. 

  Tag bussen til Saalbach

  Busturen giver jer rig lejlighed til at hygge jer med f.eks. familievenlig film eller en god bog undervejs. Og hvis I blot vil slappe helt af, kan I få glæde af luksussæder med god benplads, som med sikkerhed vil give jer en god start på skiferien til Saalbach i Østrig. Bustransporten sker med SneXpressens moderne langtursbusser og køres altid af professionelle chauffører. 
  Jeres næste skiferie til Saalbach, behøver ikke nødvendigvis at starte i bilen. I kan nemlig også vælge at tage bussen næste gang I skal afsted til Østrig. Bustransporten giver jer mulighed for, at I kan slappe helt af og ankomme veludhvilede til Saalbach og dermed få op til 8 hele dage på ski! 

  SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
  DIN BESTILLING
  Til toppen