KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

Skiferie og skirejser til Sälen

Sälen består således af 4 fantastiske skiområder som hver især har noget at tilbyde. På danskbilferie.dk finder du skiferie til Lindvallen/Högfjället, Tandådalen/Hundfjället, Stöten og Kläppen. Skiferie i Sälen henvender sig mest til børnefamilier og nybegyndere, men hvert område spænder vidt fra helt flade og børnevenlige bakker til udfordrende sorte pister. Vælger du Lindvallen, Högfjället, Tandådalen og Hunfjället gælder det samme liftkort, og I får således mulighed for at stå på ski i et større område. Læs mere

Danskernes foretrukne skiområde i Sverige

I Sälen ligger flere store skiområder side om side.

Sälen består af i alt 4 selvstændige skiområder:
Sälens vel nok mest kendte skiområde er uden sammenligning Lindvallen/Högfjället og Tandådalen/Hundfjället - med et og samme liftkort kan du køre i begge områder. Bestil nemt og hurtigt skiferie til Sälen online på danskbilferie.dk eller kontakt én af vores erfarne ferierådgivere på tlf.: 7010 4343 for råd og vejledning om skiferie til Sälen. Alle ferierådgivere har selv været på skiferie i Sälen og har gennem årene været på flere studieture til Sälen. Vi kender således området særdeles godt og kan derfor give dig en både kvalificeret og personlig rådgivning omkring skiferie Sälen.

Sälen har noget for enhver smag!

Alle områder i Sälen tilbyder et varieret terræn med både lette og mere udfordrende pister. Desuden finder du i alle skiområder i Sälen spændende og sjove funparker med alt i hop, rails, boxes og halfpipes. Er du nybegynder bør du ikke snyde dig selv for en tur i funparken. Her findes også mindre hop, som man sagtens kan prøve kræfter med. Svigter modet kan du heldigvis stadig få et adrenalinsus.
Mange skiglade børnefamilier drager hvert år på skiferie og en stor andel heraf går til Sälen, som for alle 4 områders vekommende er tilrettelagt ud fra at skabe de perfekte rammer for den årlige familieskiferie.
Skiområderne i Sälen tilbyder et stort udvalg af familie- og nybegyndervenlige pister med hovedvægt på grønne, blå og røde pister. Er du en mere erfaren skiløber, findes der selvfølgelig også udfordrende skiløb for dig i Sälen. Skiferie til Sälen er således det oplagte valg for børnefamilier.

Linvallen & Tandådalen/Hundfjället

Tandådalen/Hundfjället
Tandådalen/Hundfjället er det andenstørste skiområde i Sälen og her findes et stort udvalg af pister i alle sværhedsgrader. Desuden finder du nogle af Sälens bedste funparker i Tandådalen/Hundfjället. De to områder Tandådalen/Hundfjället er forbundet med lift.

Læs mere om skiferie i Tandådalen / Hundfjället her.
Linvallen/Högfjället
Lindvallen/Högfjället er det største sammenhængende skiområde i Sälen og tilbyder et stort udvalg af nedfarter i varierende sværhedsgrader. Ud over at være et godt skiområde, finder du desuden også verdens eneste McSki med ski-in. McDonalds i Lindvallen ligger praktisk talt midt på bakken og du kan stå på ski helt til døren. Er du på skiferie i Sälen bør du ikke snyde dig selv for en tur i det store badeland "Experium" som ungerne helt sikkert vil elske.Uanset hvor du bor i området, er du aldrig langt fra enten pisten eller liften.

Læs mere om skiferie til Lindvallen her.

Stöten & Kläppen

Kläppen
Et andet af de kendte skiområder i Sälen er det familievenlige område Kläppen. I kläppen bor I altid tæt på pisten, en transport-lifte eller løjpe. Det gør det nemt for alle aldre at komme nemt til og fra jeres bolig på ski. Kläppen byder på gode skiskoler, gondollift og restauranter der gør feriedagene endnu bedre. 

Læs mere om skiferie til Kläppen her.

Finder du ikke, hvad du søger, er du velkommen til at kontakte en af vores erfarne ferierådgivere, som sidder klar på tlf. 7010 4343 med tips, råd og vejledning om skiferie til Sälen.
Stöten
Støten er et hyggeligt og supergodt familieskiområde i Sälen, beliggende tæt på den norske grænse. Er det første gang du skal på skiferie er Stöten i Sälen et oplagt valg. Pisterne er familievenlige og særligt "Mormors styrtløbsløjpe" vækker begejstring hos de mindste. Mormors Styrtløbsløpje er en lang grøn piste, som snor sig gennem skov og har små og sjove "sving og hop". Bor man i Stöten i Sälen, har man desuden mulighed for (mod gebyr) at benytte "Eventyr-badet" ved skitorvet i Stöten. Her er familieferie med garanti et hit! Her findes også, gode spiesesteder og afterski for hele famulien og bowlingbaner.

Læs mere om skiferie til Stöten her.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen