KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Se pistekort
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 14

Liftkort

Skileje

Skiskole

Skiferie i Schladming - Dansk skiskole og varierende skiløb

Familieskiferie med VM-pister og autentisk østrigsk charme
Tag på ski i Schladming med Dansk Bilferie og oplev en skidestination med skiløb i verdensklasse. Schladming er de senere år blevet en særdeles populær destination ...også for danskere. Her får I varieret skiløb, brede boulevarder, musikalske pister til børnene og dansk skiskole. Læs mere
0 Boligtyper
Sorter:
Nedenstående er ledig på andre datoer eller kræver, at du vælger 2 boliger.
Tilpas resultater
Boligtype
Boligstørrelse
Antal soverum / bad
I boligen
Faciliteter
Pension
Afstand Lift / Piste
Boligområde
 • Haus im Ennstal
 • Rohrmoos
 • Schladming
 • Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Intet resultat

  NULSTIL SØGEKRITERIER

  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Desværre - ikke muligt
  Skiferie Schladming
  Vælg boligtype
  Fra: 232 DKK
  pr. person pr. nat
  ved 0 pers.
  19 ledige boliger
  << Tilbage
  Se på kort

  Læs mere om Schladming her...

  Hvorfor tage på skiferie til Schladming?
  Noget af Østrigs bedste og mest varierede skiløb, pister for hele familien og stemningsfuld østrigsk afterski. Høj sol, skyfri himmel og maleriske, sneklædte bjerglandskaber. 

  • Et af Østrigs mest varierede skiområder med pister fra VM og World Cup
  • Velegnet til børnefamilier
  • Dansk skiskole
  • 8 km kælkebakke
  • Charmerende by med festlig afterski, hyggelige restauranter og masser af liv
  Vi kender Schladming!
  Østrigerne har selv for længst opdaget Schaldming som også flere gange de senere år er blevet kåret som det bedste skiområde i Europa. Alle Dansk Bilferies erfarne ferierådgivere har stået på ski i Schaldming og kender således både skiområdet og de enkelte hoteller og lejligheder.

  Ring til os på tlf. 7010 4343 for at høre mere om skirejser til Schladming. Lad os hjælpe dig med at sammensætte den bedste skiferie til Schladming.

  Skiløb i Verdensklasse i Schladming

  Skiområdet har ialt 124 km lækre pister med alt fra brede blå boulevarder til stejle VM-pister. Schaldming har de seneste år lagt mange penge i at udvikle deres liftsystem og snekanoner til kunstsne. I er derfor sikret jer altid snesikre forhold og næsten ingen køer ved lifterne.
  Skiterrænet i Schaldming består af fire bjergtoppe, der hænger godt sammen og er forbundet med gratis skibusser. Til sammen giver de fire bjerge en af Østrigs største skiområder, hvor I finder noget af Østrigs bedste skiløb.

  De fire bjerge giver et unikt og varieret skiterræn, hvor I kan boltre jer på alt fra grønne begynderbakker og flade skovstier til brede, røde boulevarder og sorte pukkelpister. På bjerget Planai kan I prøve kræfter med pisterne fra VM i alpinski i 2013 og de stejle nedfarter, der hvert år lægger sne til World Cup.

  Dansk skiskole i Schladming

  Er der stadig energi tilbage efter en dag på ski, byder Schaldming på masser af sjove aktiviteter for store og små. Et absolut must er byens 8 km lange kælkebakke. Derudover finder I også svømmehal, skøjtebane og meget andet i Schaldming.
  Se frem til at blive undervist af kompetente og venlige danske skilærerSki school Tritscher i Schladming. I det varierede terræn i Schaldming finder i et sandt slaraffenland af pister for hele familien. På de brede og velpræparerede boulevarder kan hele familien stå på ski sammen, mens alle bliver udfordret. For familiens yngste venter timevis af sjov i børneparkerne, hvor børnene kan lege skiløbet ind i trygge omgivelser.


   

  Før i bestiller skiferie til schladming

  Finder du ikke lige hvad du søger her på siden, kan vi anbefale skiferie.dk som også er ekspert i skiferie til Schladming.
  Få inspiration til jeres skiferie online. Vælg blandt et stort udvalg af de bedste hoteller, lejligheder og pensioner i Schladming. Alle Dansk Bilferies skiferierådgivere er alle selv helt tossede med at stå på ski, og de har besøgt alle vores hoteller og lejligheder. Derfor kan de hjælpe jer med at planlægge lige præcis den skiferie, der er bedste for jer. Ring til dem på 7010 4343.
  SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
  DIN BESTILLING
  Til toppen