KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Se pistekort
Praktiske oplysninger
Snegaranti
Skifakta
Billede 1 af 8

Liftkort

Skileje

Skiskole

Skiferie i Skeikampen - Bo i skihytter eller lejligheder

Skiferie og skirejser til Skeikampen - ægte Norsk fjeldferie ved Lillehammer
Skeikampen er særdeles velegnet til børnefamilier med sine 21 alpine løjper, hvor størstedelen består af lette og middelsvære pister. I finder også en stor og flot terrænpark med mange udfordringer til enhver sværhedsgrad. Prøv f.eks. den sorte pist for de rutinerede skiløbere og snowboardere. I Skeikampen vil I næsten altid bo med direkte adgang til løjpen, så dagens skiløb starter lige uden for døren. Og har I ikke fået nok skiløb i løbet af dagen? Så kan I fornøje jer med aftenski flere aftener om ugen, med oplyste pister helt til kl. 20.00! Læs mere
Rejs også på følgende datoer:
Vælg ønskede
periode her
12.02 til 19.02
Lørdag - Lørdag
13.02 til 20.02
Søndag - Søndag
11.02 til 13.02
Fredag - Søndag
13.02 til 18.02
Søndag - Fredag
13.02 til 17.02
Søndag - Torsdag
Se kortuge priser
Se uge priser
9 Boligtyper
Sorter:
Nedenstående er ledig på andre datoer eller kræver, at du vælger 2 boliger.
Tilpas resultater
Boligtype
Boligstørrelse
Antal soverum / bad
I boligen
Faciliteter
Afstand Lift / Piste
Boligområde
 • Austlid
 • Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Intet resultat

  NULSTIL SØGEKRITERIER

  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Desværre - ikke muligt
  Skiferie Skeikampen
  Vælg boligtype
  Fra: 208 DKK
  pr. person pr. nat
  ved 9 pers.
  32 ledige boliger
  << Tilbage
  Se på kort

  Tag på skiferie til snesikre Skeikampen

  Hvorfor tage på skiferie i Skeikampen?
  Skeikampen har bl.a. nogle flotte skiboliger direkte på pisten. Se nedenfor hvorfor I bør vælge Skeikampen til jeres næste skiferie: 

  • Et af de største familiehit i Norge
  • 17 pister med forskellige sværhedsgrader
  • Gode trygge børneområder med aktiviteter for både store og små
  • Én af de mest snesikre destinationer i hele Norden
  • 200 km lange langrendsløjper over naturskønne områder i fjeld og skov
  • Restauranter, dagligvarebutik, svømmebassin (mod betaling) mm.

  Vi kender Skeikampen!
  Skeikampen byder på skiferie med snegaranti og  aktiviteter for hele familien. 

  I kan glæde jer til et 3000 kvm stort børneområde med rullebånd, Velkomstcenter med svømmebassin (mod betaling), legerum, ungdomsrum og familierestaurant.

  Familievenligt og med boliger lige ved løjpen er Skeikampen ét af de største familiehit i hele Norge. I finder desuden flere restauranter i terrænnet og i skiområdet.

  Find og book skiferien til Skeikampen online eller kontakt en af vores skieksperter på 7010 4343 for gode råd og vejledning.

  Skeikampen for både små og større børn

  God skiskole for børn, 3000 kvm stort børneområde. 2 rullebånd i børneområdet, grill-hytte med selvbetjening, bænke ved børneområdet og toilet-faciliteter tæt på. 

  Legerum, ungdomsrum og svømmebassin (mod betaling) på Velkomstcenteret. Gode familie-restauranter og meget mere. Skeikampen er et familievenligt skisportssted i Norge - beliggende kun 3 timers kørsel fra Oslo!

  Skeikampen byder på en snesikker skiferie med aktiviteter for hele familien. Med sine trygge og beskyttede børneområder, finder I bl.a. 2 rullebånd, legeområde, lille lift, grill-hytte med selvbetjening og flere bænke i skiområdet.

  Og med endnu flere faciliteter såsom skøjtebane ved Skei Vikingeland og Ole Ekspress liften, er Skeikampen et af de største og mest alsidige familiefavoritter i hele Norge.

  Skiløb og snowboard i Skeikampen

  For dem der godt kan lide sus og fart over feltet, er der rig mulighed for at få et adrenalin-kick i områdets to snowboardparker, hvor den blå og sorte pist udfordrer både nybegyndere og de mere øvede.

  Der er selvfølgelig også både en ski- og snowboardskole for både børn (4-12 år) og voksne inkl.      
  Tag med Dansk Bilferie til Skeikampen og oplev det bedste af, hvad Norge har at tilbyde.

  Skeikampen byder på en bred vifte af forskellige skiløb, både alphint og langrend, så du er garanteret, at der er noget for hele familien.

  Med 21 pister med forskellige sværhedsgrader kan Skeikampen tilbyde udfordringer til skiløbere på alle niveauer og i alle aldersgrupper.

  Fantastisk langrend i Skeikampen

  Tæller man langrendsruterne til Peer Gynth skiregionen med, er der i alt 600 km opkørte løjper. Der er mulighed for både korte og lange terrænture i det sneklædte Norske landskab.

  I kan bl.a. udforske kortere langrendsruter såsom Panoramaløypa (8-11 km.), Austlidrunden (9,6 km.) og Skeikampen rundt (13,4 km.). Af længere langrendsruter kan nævnes Slagsfjellrunden (26 km) og Høgruta (39 km).          
  Området omkring Skeikampen er kendt for sine godt 200 km lange velpræparerede langrendsløjper med et varieret og yderst smukt terræn.

  Løjpen strækker sig over skov og fjelde, med en fantastisk udsigt ud over Norges smukke og storslåede sneklædte landskab. 

  Aktiviteter på skiferien i Skeikampen

  Har du lyst til mere efter en dag på ski, er der pool (mod betaling) ved Velkomstcenteret. Her finder I også en god familieresturant med buffet. På Velkomstcenteret er der desuden legerum og ungdomsrum for både store og små.

  Tag en tur på skøjter på skøjtebanen ved Skei Vikingeland.
  Supermarked findes ved Segelstad Ster, hvor I finder et godt udvalg af dagligvarer til jeres skiferie i Skeikampen. 
  Når benene er ømme efter at have stået på ski hele dagen, er det tid til at samle famlien rundt om den varme pejs i de hyggelige skiboliger.

  Som Norges mest alsidge skisportssted, byder Skeikampen også på mange andre spændende aktiviteter udover skiløb for både børn og voksne.

  Book skiferien til Skeikampen online

  Book din skibolig online eller ring til en af vores skiferierådgivere på tlf.: 7010 4343.

  Alle vores rådgivere har selv været på skidestinationerne, og kan derfor hjælpe jer med at planlægge netop den skiferie, der passer til netop jeres familie.

  Finder I ikke lige det I søger her på siden, kan vi desuden anbefale skiferie.dk som også er eksperter på skiferie til Skeikampen i Norge.
  Skeikampen har med garanti de bedste rammer for, at du og din familie får en fantastisk skioplevelse på et af Norges smukkeste og mest alsidige skisportssteder.

  Hos Dansk Bilferie er I garanteret den billigste skiferie til Skeikampen. Uanset om I bestiller online eller ringer og booker, vil prisen være den samme.
  SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
  DIN BESTILLING
  Til toppen