KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Se pistekort
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 11

Liftkort

Skileje

Skiskole

Skiferie Sölden

Skiferie i Sölden - 3 bjerge over 3000 meter
Tag på skiferie med familie eller venner til Sölden i Østrig. Sölden er et eftertragtet og snesikkert skiområde med muligheder for skiløb på flere niveauer. Dansk Bilferie tilbyder lækre skiboliger til jeres skiferie i Sölden, hvad enten I er til lejlighed, hotel eller pensionat. Dansk Bilferie har et godt udvalg af skiboliger i Sölden og der er helt sikkert også en der passer perfekt til jer. Find og book nemt skiferie til Sölden online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere der med glæde vil rådgive jer omkring jeres skiferie til Sölden. Læs mere
0 Boligtyper
Sorter:
Nedenstående er ledig på andre datoer eller kræver, at du vælger 2 boliger.
Tilpas resultater
I boligen
Faciliteter
Boligområde
 • Hochsölden
 • Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Intet resultat

  NULSTIL SØGEKRITERIER

  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Desværre - ikke muligt
  Skiferie Sölden
  Vælg boligtype
  Fra: 0 DKK
  pr. person pr. nat
  ved 0 pers.
  0 ledige boliger
  << Tilbage
  Se på kort

  Læs mere om Sölden her...

  Hvorfor tage på skiferie i Sölden?
  Tag familie og venner med på en uforglemmelig skiferie i populære Sölden. Her venter fantastisk skiløb, lækre spaoplevelser, stemningsfyldt afterski efter alle kunstens regler og en hyggelig by, som man bare får lyst til at komme tilbage til igen og igen.

  • Lange, brede pister med nedfarter på op til 11 km
  • Højt beliggende skiløb med 3 bjerge over 3000 m
  • Gode begynderområder i terrænet og optimale forhold for øvede skiløbere
  • Dansk skiskole
  • Hyggelig, charmerende og livlig by
  Vi kender Sölden!
  Sölden hitter år efter år blandt skiglade danskere som hvert år drager mod de østrigske alper for at nyde en ude med masser af sne og sol i Sölden.

  Skiområdet i Sölden ligger på 3 bjerne med skiløb i 3000 meters højde og tilbyder varieret skiløb på både gletscher og hyggelig skovruter op mere lavtliggende områder.

  Dansk Bilferies erfarne ferierådgivere kender Sölden særdeles godt. Vi har stået på ski i Sölden og kender derfor både skiområdet og de enkelte indkvarteringsteder. Ring til os på tlf. 7010 4343 og hør mere om skirejser til Sölden.

  Skiløbet i Sölden

  Er vejret dårligt eller har I bare lyst til udforske nogle anderledes pister, må I ikke gå glip af Söldens lavestliggende pister, der snor sig gennem den hyggelige, sneklædte skov. Familiens snowboardere og fartelskere kan desuden få mange timer til at gå med at jagte suset i Söldens to snowparker, der er udstyret efter alle kunstens regler med hop, bokse og rails i alle sværhedsgrader. Da langt de fleste pister i Sölden ligger over trægrænsen, har I altid udsigt over terrænet og sol hele dagen.
  I en af Østrigs mest efterspurgte områder, Sölden, finder I 146 km pister beklædt med indbydende puddersne. Pisterne i det alsidige terræn er generelt brede og venlige, og hele familien kan således stå på ski sammen, uden at nogen føler sig utrygge. For dem, der gerne vil have udfordringer på et højt niveau, er Sölden en drømmedestination. Her kan I fx prøve kræfter med ruten ”Big3-route”, der fører jer op over 3 bjergtoppe i over 3000 meters højde. I terrænet finder I også flere sorte pister af høj sværhedsgrad, pukkelpister og masser af skøn og udfordrende off-piste.

  Dansk skiskole i Sölden

  Skiferie med børn i Sölden
  Sölden er ikke udelukkende et sted for garvede skiløbere, der ikke kan få pisterne sorte nok. Selv familiens allermindste vil elske at boltre sig i det varierede terræn, hvor der er pister i alle ender af farveskalaen. Pisterne omkring Giggijoch-plateauet er oplagt til nybegyndere og børnefamilier, og på de brede, blå boulevarder er forholdene perfekte til de første, forsigtige sving.

  Ved Hochsölden finder I Söldens børneområde, hvor børnene kan lege skiløbet ind i trygge omgivelser. For de store børn, der vil prøve kræfter med hop og fart i snowparken, findes der her også specielle begynderområder.
  Hos Skischoolonline i Sölden kan I booke danske skiinstruktører. De danske skiinstruktører er med til at sikre at jeres første gang på ski bliver en succes. Book enten privatlektioner eller gruppelektioner og se frem til en uge fyldt med sjovt og lærerigt skiløb.

  De danske skiskoler finder I også på 6 andre destinationer i Østrig. Læs mere om hvilken destinationer her.

  Skirejser med indhold - Temalske bade og masser af aktiviteter i Sölden

  Tager I på skiferie i Sölden, skal I ikke snyde jer selv for en uforglemmelig oplevelse i de naturligt opvarmede termalbade. Midt mellem de sneklædte bjerge og folk, der vandrer til og fra pisten med deres ski, finder I i Aqua Dome en parallelverden af spa og forkælelse. Her har I mulighed for slappe fuldstændig af og forkæle hele familien med en tur i flotte de udendørs bade med naturligt opvarmet termalvand. En perfekt afslutning på en perfekt skidag.
  Sölden er en Østrigsk skiby med alt hvad der dertil hører af charme, aktiviteter og stemning. Har I stadig kræfter tilbage efter en lang skidag, kan I besøge Freizeit Arena, hvor et væld af sjove aktiviteter venter for hele familien. Her kan I bl.a. boltre jer i badelandet, få varmen i saunaen og træne i fitnesscenteret. På centers bowlingbaner kan I også finde familiens sande bowlingmester.

  I Sölden by finder I desuden et bredt udvalg af hyggelige restauranter, caféer og butikker. Afterskien i Sölden er stemningsfyldt, festligt og autentisk præcis som den skal være.

  Tag bussen til Sölden

  Busturen tilbringer I nemlig i komfortable sæder med god benplads samt klapbord. Og turen behøver aldrig at blive kedelig, da der altid vises en familievenlig film ombord på både ud- og hjemrejsen. I kan tilmed nyde jeres egen medbragte mad samt købe både kolde og varme drikkevarer ombord, når sulten eller tørsten melder sig mens buschaufføren sætter kursen mod Sölden.       
  Hvis I gerne vil prøve et alternativ til bilen når skituren går til Sölden i Østrig, så er bustransport med SneXpressen en oplagt mulighed. Turen, som køres i 4- eller 5-stjernede busser, giver jer nemlig mulighed for at nå helt afslappet frem til skiferien i Sölden i Østrig. 

  SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
  DIN BESTILLING
  Til toppen