KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Se pistekort
Praktiske oplysninger
Snegaranti
Skifakta
Billede 1 af 13

Liftkort

Skileje

Skiskole

Familiens skiferie i Stöten

Perfekt for børnefamilier uanset niveauet
Stöten står meget højt på listen over de allermest populære skiområder i Sverige. Stöten har blandt andet Sälens længste nedfart på 3.060 meter, en ny central express stolelift til toppen af fjeldet fra skitorvet ved skiskolen. Stöten i Sverige tilbyder perfekte forhold for børnefamilier uanset, om det er første, anden eller tredje gang I skal på skiferie. I Stöten er der plads til, at familiens mindste får den bedst tænkelige start på skiene i trygge og sjove rammer, samt en masse sjov for de større børn, der er vilde med fart og spænding. Ulveklub med maskotten Vargy, badeland med spaafdeling, hundeslæde, bowlingbane og snescootersafari - Stöten har det hele! I Stöten får I rigtig meget for pengene og I kan bo lige ved pisterne. Det er altså ikke helt uden grund, at Stöten blev kåret som årets skianlæg 2019! Læs mere
0 Boligtyper
Sorter:
Nedenstående er ledig på andre datoer eller kræver, at du vælger 2 boliger.
Tilpas resultater
I boligen
Faciliteter
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Skiferie Stöten
Vælg boligtype
Fra: 0 DKK
pr. person pr. nat
ved 0 pers.
0 ledige boliger
<< Tilbage
Se på kort

Skiferie i Stöten med familien

Hvorfor tage på skiferie i Stöten?
I Stöten er forholdene for børn og nybegyndere i top, og der venter en uforglemmelig skiferie for både store og små.
 

  • Perfekt destination til familiens første skiferie
  • Varieret område med udfordringer på alle niveauer
  • Børneområder med sjove aktiviteter og søde skilærere
  • Stemningsfuld afterski bl.a. med livemusik
  • Gratis liftkort til alle under 7 år, der kører med hjelm
Det bedste område i Sälen
Stöten er den nordligste skisportsdestination i Sälen, og har samtidig de højeste bjergtoppe i hele området. Det giver rigtig gode forhold på ski både for nybegyndere og erfarne skiløbere. 

I kan godt begynde at glæde jer til en skiferie, hvor der er sjov og udfordringer for hele familien. Stöten har så meget at byde på, og her er virkelig tænkt over enhver detalje.

Junior Weeks for børn 0-6 år

Værd at vide ved Junior Weeks
Ét barn i følge med én betalende voksen får:

1 x skileje voksen = 1 gratis børneskileje
1 x gruppeskiskole voksen = 1 gratis skiskole barn
1 x liftkort voksen = 1 gratis liftkort barn
1 x voksen entré til badeland = 1 gratis børneentré 
1 x voksenbuffet i Brasseriet = 1 gratis børnebuffet
Gratis skileje og skiskole
Under Junior Weeks i Stöten får børn op til 6 år en masse fordele. Mad, skileje, skiskole og meget mere er gratis i følge med en betalende voksen.

Junior Weeks finder sted i ugerne 51, 2-6 og 10-12 og uge 15. Her kan børnene deltage i Vargklubbens aktiviteter. Tilmelding sker på stedet. Bemærk, at alle børn op til 6 år skal have et Keycard, som skal købes ved ankomst til 60 SEK. Vi gør også opmærksom på, at der først tilbydes skiskole fra 3 år.

Skiferie med fokus på børn og unge

Til børn i alle aldre
I Stötens Funpark er der rails og hop, hvor vovehalse på alle niveauer er sikre på at få et adrenalinsus af dimensioner. De mange muligheder i terrænet for skiløbere på alle niveauer gør således Stöten til den perfekte destination, hvis familien skal på skiferie for første gang.

Læs om Junior weeks i uge 2-6 og 10-15 under skileje og skiskole.
Børnene er i fokus
I Stöten er der i særdeleshed lagt vægt på børnenes skioplevelse og her findes derfor talrige aktivitetsmuligheder for de yngste i skiområdet.

Mormors Styrtløbsbakke er et eksempel på dette, hvor finurlige sving og små bakketoppe er placeret, så nedløbsruten minder lidt om en labyrint. Dette vil med garanti være et hit hos de mindste.

Stöten er årets skianlæg 2019!

Forbedringer i 2018/2019
Stötens ekstraordinære nyheder i 2018/2019 har gjort skiområdet endnu mere attraktivt med en lang række forbedringer af skifaciliteter og løjper.

Stöten har udvidet med en ny løjpe, en ny tallerkenlift, et overdækket rullebånd på hele 80 meter, et forbedret snesystem, renovering af restauranten samt udvidelse af boligområderne Pistbyn og Nordklint. Alt sammen for at give jer den optimale skioplevelse på jeres ferie i Stöten.
Årets skianlæg 2019!
Aldrig har det været mere attraktivt at tage på skiferie i Stöten. I 2019 blev Stöten nemlig kåret som årets skianlæg af den svenske skiorganisation SLAO. Dette skyldes Stötens indsats for at tilbyde flere nye løjper, endnu bedre sneoplevelser og en imponerende skilodge. 

Skisportstedets engagerede medarbejdere samt høje serviceniveau er med til at fuldende skioplevelsen for hele familien, når I vælger, at skiferien skal gå til Stöten i Sälen. 

Gode nyheder for børn og nybegyndere

Sjov med Maskotten Vargy
På skiferien i Stöten vil børnene med et smil møde maskotten Vargy. Verdens sødeste ulv tager sig godt af børnene og deler glædeligt ud af high-fives og krammere. Send bare børnene til hyggelig pasning i legestuen.

Børnene kan deltage i Ulveklubben med en masse forskellige lege, spil og sjov. Kom med på skattejagt, gå efter Vargy-trofæet eller dans til børneafterski. Øv Vargys sang hjemmefra, så I er helt klar til skiferien sammen med Vargy.
Alle er med på ski i Stöten
Stöten kan nu prale af at have Sälens længste nedfart på hele 3.060 meter!

Pisten er grøn, så alle kan være med, også på tværs af niveauer og aldre, så hele familien kan stå på ski sammen. Der er ydermere blevet lavet et helt nyt børne- og begynderområde med kælkebakke, et lille rullebånd og en legeplads, som familiens mindste vil elske!   

Aktiviteter på skiferien i Stöten

Underholdning dag og aften
Stöten byder også på gode indkøbsmuligheder, hyggelige spisesteder og stemningsfuld afterski med livemusik flere gange om ugen.

Afterskistedet omdannes om aftenen til natklub, hvor der igen spilles livemusik fra forskellige svenske bands, som for det meste spiller covermusik krydret med egne numre. I aktivitetscenteret kan familiens festaber danse hele natten lang på diskoteket.
Aktiviteter uden ski
Stöten har også en masse at tilbyde uden for pisterne. Her finder I underholdning og afslapning for enhver smag og en natur, der indbyder til udforskning og leg. Mærk f.eks. suset gennem skoven på en hundeslæde eller tag med på en hæsblæsende snescootersafari.

I Stötens aktivitetscenter, Vattufjäll, kan I få varmen i det lækre badeland med spaafdeling og sauna. På bowlingbanerne kan I finde familiens sande bowlingmester.

Skiløb i svenske Stöten

Oplev Sverige fra sin bedste side
Takket være de mange snekanoner ligger puddersneen altid indbydende på pisterne, og sammen med det store og alsidige terræn og det skønne børneland er det nemt at forstå, hvorfor mange børnefamilier foretrækker Stöten til deres første skiferier. 

Stöten er et rent paradis for familiens mindste. I det dejlige børneområde kan de boltre sig i trygge omgivelser og lege sig til de første succesoplevelser på skiene.
Børnevenligt og udfordrende
Skiløbet i Stöten er kåret som Sälens bedste. På de mere end 38 km pister finder I skiløb for såvel nybegynderen som den garvede skientusiast, for hvem Alperne ellers kun er godt nok.

I Stöten er børnene i fokus, men det betyder bestemt ikke, at de voksne og øvede bliver overset. Uden for børneområdet kan I glæde jer til at udforske det store terræn, der har alt fra grønne selvtillidspister til de stejleste sorte pister, der tidligere er blevet brugt under World Cuppen.

Før du bestiller skirejser til Stöten

Inden I bestiller
Det kan være en stor beslutning at finde den helt rigtige skidestination for familien. Inden I beslutter jer, er I selvfølgelig velkomne til at kontakte en af vores erfarne skiferierådgivere på tlf. 7010 4343.

Alle vores rådgivere er erfarne skiløbere og kender destinationer som deres egen bukselomme. Derfor ved de også præcis, hvordan I får den bedste familieskiferie i Stöten.
Hyggelige hytter og lejligheder
I Stöten tilbringer I jeres skiferie i hyggelige feriehytter i svensk træhyttestil, der alle er pæne og veludstyrede.

I kan også starte jeres søgning efter hytter og lejligheder online her på siden, kontakte vores skiferie eksperter på telefon eller benytte disse links:

Tag flyet til skiferien i Stöten

Flytider og information
Flyvetiden fra København og Aalborg til Sälen er på ca. 1 time og 20 minutter. Fra København flyves der torsdage og søndage, mens der fra Aalborg kun flyves søndag. Dette giver mulighed for skiferie på mindre end en uge. 

Tag flyet og slip for lange færgeture og være hurtigt og nemt fremme i Stöten. Læse mere om skiferie med fly her.
Bestil skiferie med fly til Stöten
I har nu mulighed for at flyve med SAS direkte til den nye lufthavn imellem Trysil og Sälen, der hedder Scandinavian Mountains Airport.   

Fra lufthavnen er der bare en kort tur på ca. 18-20 minutter til Stöten, som desuden har alt, hvad I behøver, og bil er derfor ikke en nødvendighed i Stöten.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen