KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Se pistekort
Praktiske oplysninger
Snegaranti
Skifakta
Billede 1 af 18

Liftkort

Skileje

Skiskole

Tag familien med på skiferie til Tandådalen & Hundfjället i Sverige

Forrygende svenske skioplevelser for små og store i Sälen
Tandådalen & Hundfjället er en del af det store skiområde i Sälen. Sälen består af områderne Tandådalen & Hundfjället og Lindvallen & Högfjället. Her skal I blot have ét liftkort, som giver jer adgang til alle områderne. Tandådalen og Hundfjället tilbyder optimale forhold for børnefamilier og nybegyndere, men I kan sagtens finde udfordrende skiløb i de store og spændende skiområder. Én af de store nyheder er den nye stolelift i Hundfjället, som erstatter de mange træklifte, der er ved de røde pister; en 8 personers stolelift med varme i sædet og vindskjold, som bringer jer til tops på under 4 minutter! Læs mere
Rejs også på følgende datoer:
Vælg ønskede
periode her
12.02 til 19.02
Lørdag - Lørdag
13.02 til 20.02
Søndag - Søndag
13.02 til 19.02
Søndag - Lørdag
Se kortuge priser
Se uge priser
19 Boligtyper
Sorter:
Nedenstående er ledig på andre datoer eller kræver, at du vælger 2 boliger.
Tilpas resultater
Boligtype
Boligstørrelse
Antal soverum / bad
I boligen
Faciliteter
Afstand Lift / Piste
Boligområde
 • Hundfjället
 • Tandådalen
 • Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Intet resultat

  NULSTIL SØGEKRITERIER

  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Desværre - ikke muligt
  Skiferie Tandådalen / Hundfjället
  Vælg boligtype
  Fra: 104 DKK
  pr. person pr. nat
  ved 6 pers.
  93 ledige boliger
  << Tilbage
  Se på kort

  Tag hele familien med til Tandådalen & Hundfjället

  Hvorfor tage på skiferie i Tandådalen & Hundfjället?
  Her er fire gode grunde til at vælge netop denne destination:

  • Danskernes favoritdestination i Sverige
  • To forbundne skiområder giver skønt, varieret skiløb
  • Et af Europas største og mest børnevenlige skidestinationer
  • Gratis liftkort for børn under 7 år
  Vi kender Tandådalen & Hundfjället!
  En af de store fordele ved området er at de fleste indkvarteringssteder ligger meget tæt på pisten. 

  Dansk Bilferies erfarne ferierådgivere har alle besøgt Tandådalen & Hundfjället og kender derfor både skiområdet og indkvarteringsstederne særdeles godt.

  Find og book din næste skiferie online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343.

  Nyheder og forbedringer i Sälen

  Andre spændende nyheder i Hundfjället

  Når I tager til Hundfjället i Sverige, kan I se frem til en lang række forbedringer og moderniseringer som giver jer en endnu bedre skioplevelse, heriblandt:
  • Ny varmestue
  • Flere nye boliger 
  • Fun ride - familie aktivitet
  • Forbedret snesystem 
  • Nye restauranter i Hundfjället

  Glæd jer til en moderne og hurtig stolelift, der beskytter mod vind og vejr 

  En af sæsonens største nyheder er den nye stolelift "West Express" i Hundfjället, som erstatter de lange træklifte ved de røde piste i Hundfjället. Stoleliften når til toppen på under 4 minutter og har som bonus varme i sædet og vindskjold. 

  Skiløb for børn og voksne i Tandådalen & Hundfjället

  Dansk Bilferie har et stort udvalg af skihytter og lejligheder i Tandådalen & Hundfjället i Sälen, så I kan være sikre på at finde en skibolig, som passer til netop jeres familie.

  Tandåadalen og Hundfjället er et sammenhængende skiområde, der byder på alle former for alpint skiløb og giver et varieret skiløb for både store og små familiemedlemmer. 

  I kan derfor glæde jer til et varieret skiområde med hele 60 pister af forskellige sværhedsgrader, som er med til at give jer en fantastisk skioplevelse i svenske Sälen.  
  Tandådalen & Hundfjället er placeret lige ved siden af hinanden og er forbundet med transportlifte, der sikrer at I let kan bevæge jer mellem de to store skiområder.

  Med 60 løjper i forskellig sværhedsgrad, 38 lifte og 7 rullebånd udgør Tandådalen & Hundfjället er et ægte skiparadis for alle aldersgrupper. 

  Glæd jer til alsidigt skiløb, hvor I finder alt lige fra den stejle sorte pist "Väggen" til grønne børne- og begyndervenlige bakker. Prøv også de brede bakker der er oplagte til perfekte carvingsving, i det sneklædte svenske landskab.

  Et skiparadis for både små og store børn

  De større børn og adrenalinelskende voksne vil også elske Tandådalen. Her kan legesyge fartelskere prøve kræfter med halfpipes og hop i en af Sveriges bedste snowparker, heriblandt Sveriges største snowpark, Tandådalen Super Park.

  Flere parker i Tandådalen anses for at være blandt Sveriges bedste, blandt andet den største park Tandådalen Super Park, men også Tandådalens Junior Park der er for de lidt yngre. Besøg også Big Air Arena der er en permanent hoppearena og iPark som er en rail- og boxarena.

  HUSK: I Tandådalen & Hundfjället er børnene i centrum. Derfor er liftkortet gratis for børn under 7 år, der kører med skihjelm.
  Børnene vil elske at holde skifere i Tandådalen & Hundfjället. Blandt familiens mindste, er Trollskogen (Troldeskoven) et hit. Her kan børnene gå på oplevelse i troldenes verden og møde intet mindre end 450 forskellige skovtrolde.

  I Trollens Snöland finder i det nye legeland, hvor børnene kan lege mens de lærer. Her vækker legetøj, figurer og søde skilærere samt børnepassere altid glæde  – både hos børnene og deres forældre, som kan nyde lidt skiløb på egen hånd, mens børnene bliver passet.

  For børn og nybegyndere byder Tandådalen & Hundfjället på grønne pister og afskærmede børneområder, der danner de perfekte rammer for de allerførste sving.

  Masser af aktiviteter i Tandådalen & Hundefjället

  Hverken i Tandådalen eller Hundfjället slutter oplevelserne, når skidagen er omme. I hele Sälen finder I masser af underholdning for hele familien.

  Tag f.eks. en smuk og naturskøn tur på hundeslæde, prøv den hyggelige skøjtebanen eller få lidt varme og se en god film i biografen med hele familien.
  Byerne byder på gode muligheder for shopping, hyggelige spisesteder og stemningsfuldt afterski.

  I det nærliggende Lindvallen finder I det store aktivitetscenter; Experium, med badeland fyldt med rutsjebaner og vandsjov.

  I aktivitetscenteret finder I også spa-afdeling, bowlingcenter, biograf, restauranter, samt en natklub til natteravnene. Der går gratis busser til og fra Lindvallen.

  Nemt og bekvemt på ski med fly

  Vi har samlet information om fly og trasfer hvis I vil flyve på skiferie her

  Flyet giver mange nye muligheder og fra Købehavn er der afgange både søndag og torsdage, hvilket betyder kan i kan rejse søndag - torsdag, torsdag - søndag eller en hel uge søndag-søndag. 
  Fra december 2019 kan I tage flyet fra København eller Ålborg direkte til Sälen. 

  Den nye lufthavn Scandinavian Mountains Airport åbner bare en kort tur med transferbus fra Hundfjällen / Tandådalen. 

  Biletter med fly og transfer kan nemt bookes hos SAS. 

  Tag bussen til Tandådalen/Hundfjället

  Ombord på de moderne turistbusser får I glæde af en lang række praktiske og komfortable faciliteter som gør turen endnu mere behagelig. Dermed har I de bedste vilkår for at starte friske og veludhvilede på pisterne i Tandådalen/Hundfjället.
  Trænger I til en pause fra bilkørsel, eller ønsker I blot at starte jeres næste skiferie behageligt og afslappende I familiens eller venners selskab, så skulle I prøve bustransport med SkiSwedenExpress til Tandådalen/Hundfjället i Sverige.

  Med SkiSwedenExpress opnår I stor fleksibilitet og tidlig ankomst til Tandådalen/Hundfjället, hvor I kan vælge mellem 4,5 eller 8 hele dage på ski. Og da I ankommer om morgenen, får I mest ud af jeres skiferie i Sverige.

  Før I bestiller skiferie til Tandådalen & Hundefjället

  Book online eller ring til en af vores erfarne ferierådigere på tlf. 7010 4343 for bestilling. Det er naturligvis samme pris, uanset om I bestiller online eller på telefon.
         
  Ved I endnu ikke helt, om skiferien skal gå til Tandådalen, Hundfjället eller måske en af de andre destinationer i svenske Sälen?

  Inden I beslutter jer, er I selvfølgelig velkommen til at kontakte en af vores erfarne skiferierådgivere hos Dansk Bilferie.

  Alle vores ferierådgivere er erfarne skiløbere, og kender vores skidestinationer som deres egen bukselomme. Derfor ved de også præcis, hvordan I får den bedste skiferie i Tandådalen & Hundfjället.
  SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
  DIN BESTILLING
  Til toppen