KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Se pistekort
Praktiske oplysninger
Snegaranti
Skifakta
Billede 1 af 29

Liftkort

Skileje

Skiskole

Skiferie i Trysil - hytter, lejligheder & hoteller

Skiferie & skirejser i Trysil - Norges største skiområde
Dansk Bilferie er Danmarks største udbyder af skirejser til Trysil og kan derfor tilbyde dig de bedste priser og det største udvalg. Hos Dansk Bilferie kan du vælge selv at køre hele vejen til Trysil eller tage færgen til f.eks. Langesund, Oslo eller Göteborg. Kun hos Dansk Bilferie kan du online booke en pakke med bolig og færgeoverfart. Vi tilbyder som de eneste, mulighed for online at vælge mellem de fleste færgeforbindelser fra Danmark til Norge. Læs mere
Rejs også på følgende datoer:
Vælg ønskede
periode her
11.02 til 18.02
Fredag - Fredag
12.02 til 19.02
Lørdag - Lørdag
13.02 til 20.02
Søndag - Søndag
11.02 til 13.02
Fredag - Søndag
13.02 til 18.02
Søndag - Fredag
13.02 til 17.02
Søndag - Torsdag
Se kortuge priser
Se uge priser
53 Boligtyper
Sorter:
Nedenstående er ledig på andre datoer eller kræver, at du vælger 2 boliger.
Tilpas resultater
Boligtype
Boligstørrelse
Antal soverum / bad
I boligen
Faciliteter
Pension
Afstand Lift / Piste
Boligområde
 • Fageråsen Hytteområde
 • Fageråsen Panorama
 • Storsten Hyttegrend
 • Trysil Centrum
 • Trysil Hytteområde
 • Trysil Høyfjellssenter
 • Trysil Turistsenter
 • Trysilfjell Hytteområde
 • Ugla Hyttegrend
 • Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Intet resultat

  NULSTIL SØGEKRITERIER

  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Desværre - ikke muligt
  Skiferie Trysil
  Vælg boligtype
  Fra: 187 DKK
  pr. person pr. nat
  ved 8 pers.
  106 ledige boliger
  << Tilbage
  Se på kort

  Nyhed - Scandinavian Mountains Airport

  Du kan booke flybiletter med SAS fra København og Ålborg. 
  Fra København flyves der søndag og torsdag ud og hjem. 
  Fra Ålborg flyves der ud og hjem søndage. 

  Det er muligt og booke transfer fra lufthavnen.
  Læs mere om Flyv på ski her


  NYHED i vinter sæson 2019/2020
  I december 2019 lander de første fly i Scandinavian Mountains Airport, som er beliggende ca. 40 minutter fra Trysil. 

  Den nye lufthavn ligger i Sverige - kun en kort køretur til Trysil i Norge. 

  Scandinavian Mountains Airport giver jer en helt fantastisk valgmulighed for at tage afsted på en kortere skitur, weekendtur eller for at udskifte køreturen med en kort flyrejse.   

  Tag på skiferie til Trysil med Dansk Bilferie

  Hvorfor tage på skiferie i Trysil?
  Sagen er klar for os hos Dansk Bilferie, som har besøgt Trysil flere gange og derfor kender både skiområdet og skiboligerne. Se nedenfor, hvorfor du skal vælge Trysil:
   

  • Norges mest populære skiområde
  • Optimale forhold for børn og nybegyndere 
  • 2 store familieområder med skiskoler og aktiviteter.
  • Kælkebakke for hele familien 
  • Børneunderholdning, Valle og børnefaciliteter
  • Norges bedste snowboardpark, Juniorpark, Funride og alt hvad I kan drømme om for børn.
  • Mere end 70 km pister, 31 lifter, 685 meters faldhøjde og et varieret terræn
  • Se mere om offpiste i Trysil
  Vi kender Trysil!
  Dansk Bilferies erfarne ferierådgivere har alle besøgt Trysil, ov vi er vilde med Trysil. Vi kender derfor både skiområdet og de enkelte hytter, lejligheder og hoteller. Få personlig og kvalificeret rådgivning om skirejser og Skiferie til Trysil hos Dansk Bilferie.

  Find og book din næste skiferie online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343.

  Skirejse til Trysil - Danskernes favorit i Norge

  Tryghed for de mindste i børneparkerne, pister i hele farveskalaen i det alsidige terræn, adrenalinsus for de unge i snowparken, familiesjov i Funride, kælkebakke, god skiskole og hyggelige stunder for hele familien i de charmerende hytter. Alt dette er blot eksempler på, hvad Trysil har at byde på.


  Om Trysil
  For os er sagen klar! Trysil er ikke bare Norges største skiområde, men nok også Norges bedste og mest komplette skiområde. Dansk Bilferie sender hvert år et stort antal glade børnefamilier på skiferie i Norge og flere vender tilbage år efter år.

  Har du endnu ikke været på ski i Trysil, anbefaler vi dig at læse videre og se hvorfor Trysil igen og igen ligger helt i top blandt de mest populære skiområder i Norge.


  Alt om skiløbet i Trysil

  Det store skovterræn beskytter mod vind og vejr og gør skiløb muligt i næsten al slags vejr.

  Vi anbefaler:
  • En tur gennem Vihammerskogen, lette pister for hele familien og en udsigt der gør turen værd, at tage mange gange.
  • Funride er sjov for hele familien - her er én tur ikke nok! Funride er sjove figurer der skal have high five, hop (hvis man vil), sjove sving, bølger og meget mere - her kan alle være med. 
  Trysil er Norges største og mest populære skidestination, og det er der mange gode grunde til. Her finder I pister i alle sværhedsgrader, så hele familien både kan føle sig trygge og blive udfordret.

  Området i Trysil er gennemtænkt, så pister af forskellig sværhedsgrad ligger side om side og mødes i bunden. På den måde kan hele familien følges ad, og det gør Trysil perfekt for børnefamilier.

  Tager I på skiferie til Trysil, kan voksne og børn boltre sig på de mere end 70 km pister, der takket være områdets 300 snekanoner, er dækket med indbydende puddersne hele sæsonen. 

  Skiområde med skiløb på hele tre sider

  Trysil Turistcenter
  Trysil Turistcenter ligger tættest på Trysil by og her finder man den største variation og blanding af både grønne, blå, røde og enkelte sorte pister. Området er således meget velegnet til familier med både nybegyndere og mere øvede skiløbere.

  Alle pisterne og lifterne er samlet i bunden ved Turistcenteret, og man kan således nemt mødes til en hyggelig frokost eller en kop varm kakao i løbet af dagen. På Turistcenter-siden, findes et bredt udvalg af forskellige indkvarteringssteder med alt fra lejligheder, store og luksuriøse hytter til hoteller og hotelejligheder. På Turistcenter-siden i Trysil, findes ligeledes alt fra skiudlejning og butikker til cafeer, barer og restauranter.
  Trysil er Norges største skiområde og når I tager på skiferie til Trysil, behøver I ikke at løbe på ski på de samme pister hver dag, I kan derimod bevæge jer rundt om fjeldet hvor de 70 km er fordelt på 3 sider af det høje hvide fjeld som stolt rejser sig i området.

  De 3 sammenhængende skiområder i Trysil er; Trysil Turistcenter, Høgegga og Trysil Höjfjellssenter, som alle med hver deres karateristika giver varieret skiløb hele ugen.


  Om Høgegga & Høyfjellcenter

  Trysil Høyfjellcenter
  Høyfjellcenteret ligger som navnet antyder, midt oppe på fjeldet. Høyfjellcenteret kan nås i bil eller på ski via Turistcenteret, hvor den ny stolelift ved Skihytta, tager dig til toppen og herfra kan du komme ned på Høyfjellcenter.

  Pisterne på Høyfjellcenteret i Trysil består primært af røde pister i den øvre del samt mange grønne pister i den nederste del af området. På Høyfjellcenteret findes et stort antal hytter, lejligheder og hoteller som alle ligger med fantastisk udsigt over både skiområdet og fjeldet.

  På Høyfjellcenteret findes desuden alt hvad man behøver af skiudlejning, butikker, supermarker, bare, cafeer og restauranter. Super god til familier med begyndere. 
  Høgegga
  På Høgegga-siden i Trysil, findes primært sorte pister og henvender sig således mest til mere øvede skiløbere. Vil man gerne besøge området som nybegynder eller med børn, er det dog bestemt muligt.

  På hver side af de sorte pister snor en hyggelig og flad blå piste sig ned gennem træerne, for, til sidst, at ende samme sted som de sorte pister. De blå pister hedder hhv. nr. 35 og 36. 

  I bunden findes desuden et mindre, men godt børneområde med flade og brede pister, samt karussel og andre børneaktiviteter. Høgegga ligger midt mellem
  Turistcenteret og Høyfjellscenteret og kan nås fra begge sider. Det er ikke muligt at bo på Høgegga, men i bunden findes et udvalg af forskellige restauranter, cafeer og madboder.

  Velkommen til børnenes skiparadis

  Skiskole i Trysil
  Der findes både en skiskole i bunden af Turistcenteret og en skiskole på Høyfjellcenteret. Vi anbefaler alle, at sende deres børn på skiskole - og med de søde og dygtige skilærere i Trysil er det en leg, at lære at stå på ski.

  HUSK, at booke Valles skiuger inden 15. oktober og spar penge på skiskole og skileje til børn til og med 6 år i ugerne 2-5 & 15 2021.
  I Trysil finder I intet mindre end tre børneparker, som byder på sjov og underholdning selv for de mindste. Området er perfekt for børnefamilier, der ønsker en tryg og sjov skiferie for de mindste.

  I børneparkerne kan børn i alle aldre lege skiløbet ind. Rullebånd, legeland, underholdning og sjove figurer gør debuten på ski til en god oplevelse.

  I Trysil finder I også mange børne- og begyndervenlige pister og lifter udenfor børneområderne. For de større børn, der godt kan lide fart og spænding, finder I masser af sjov i Trysils veludstyrede snowboardpark. 

  Aktiviteter på skiferien i Trysil for både store og små

  Tag f.eks. en tur i den lokale biograf eller et smut på Trysil-Knut Skimuseum, hvor der er underholdning og skihistorie for hele familien. I det hyggelige bycenter, er der også mulighed at slappe af på en af de mange caféer, restauranter og barer.
  Når skiene er klikket af og benene er tunge, er det tid til at hygge i ferieboligen. Hvis der stadig er energi tilbage, byder Trysil også på mange forskellige sjove og underholdende aktiviteter udenfor pisten for både store og små familiemedlemmer.

  På Radisson ved Trysil Turistcenter er der bowling og et badeland. På hotellet findes desuden et hyggeligt pizzeria, en diner samt en flot lobbybar, som er et besøg værd. 

  Transport til skiferien - Hvordan kommer man til Trysil?

  Hos Dansk Bilferie er vi meget fleksible og ønsker, at sammensætte den bedste tur for jer. Skal I ikke tur/retur med samme færge, så kan vi booke jer ud med Fjordline og hjem med Stena Line. Ring og få den bedste løsning på 7010 4343 

  Hvis I ikke ønsker at tage bilen, så kan I tage bussen næste gang I skal på skiferie til Trysil, og lad bilen stå hjemme i garagen. SkiSwedenExpress kører jer sikkert og komfortabelt frem til Trysil i moderne 4-stjernede turistbusser. Bustransporten er et komfortabelt valg for jer, der rejser alene med børn eller som familie, der ønsker at hygge jer i hinandens selskab uden at skulle koncentrere jer om bilkørsel til skiferien i Norge.

  Fordelen er desuden, at I kan nyde godt at komfortable sæder med bl.a. klapbord, ladestik samt adgang til toilet ombord på bussen. Endeligt har I fleksibilitet til at vælge mellem hele 4,5 eller 8 dage på ski.

  Alle afgange er med ankomst om morgenen, så I får det meste ud af skirejsen i norske Trysil.           

  Trysil er helt klart køreturen værd. Planlægges kør-selv skiferien rigtigt, kan køreturen blive til en del af oplevelsen. Lad os hjælpe jer med at planlægge skiferien til Trysil - så starter turen allerede når I sætter jer ind i bilen.

  Trysil ligger ca. 800 km fra København og turen kan i bil tilbagelægges på omkring 9 timer med små pauser undervejs. Bor du på Sjælland kan du med fordel tage DFDS Seaways fra København til Oslo og derved komme frisk og veludhvilet frem til Oslo næste morgen kl. 9.45.

  Kommer du fra Midt- og Nordjylland, har du flere muligheder for at afkorte køreturen til Trysil. Fra Jylland tilbyder vi færge til hhv. Oslo fra Frederikshavn, Langesund fra Hirtshals og Göteborg fra Frederikshavn.

  Før I bestiller skirejsen til Trysil

  Husk at det selvfølgelig er samme pris, hvad enten du bestiller online eller lader os hjælpe dig med at bestille ferien. Husk at I også kan kan bestille skiferien til Trysil med færge online på Danskbilferie.dk. Kun på Danskbilferie.dk kan I bestille skirejsen til Trysil og kombinere med samtlige færgeruter fra Danmark til Norge og Sverige.

  Ønsker I overfart med DFDS fra København til Oslo kan dette bestilles på telefonen.
  Alle Dansk Bilferies erfarne ferierådgivere har besøgt Trysil, og kender således både skiområdet og de enkelte hytter, lejligheder og hoteller i Trysil særdeles godt. Vi kan derfor give jer en både personlig og kvalificeret rådgivning om familiens næste skiferie til Trysil i Norge.

  Ring gratis og uforpligtigende til os på 7010 4343 og lad os hjælpe dig med at sammensætte den perfekte skiferie til Trysil.
  SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
  DIN BESTILLING
  Til toppen