KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Se pistekort
Praktiske oplysninger
Snegaranti
Skifakta
Billede 1 af 11

Liftkort

Skileje

Skiskole

Skiferie i Vemdalen

Skiferie & skirejser Vemdalen - Snegaranti hele vinterperioden
Vemdalen er for Jer, der ønsker et stort udvalg af sneklædte pister, som er til at finde i hele tre skiområder. Desuden er Vemdalen kendt for en lang skisæson, som strækker sig helt fra oktober til maj. At dette er muligt, skyldes den hyppige brug af snekanoner, som sammen med de nyetablerede lifter er med til at gøre netop Vemdalen til et moderne skiområde. Læs mere
Rejs også på følgende datoer:
Vælg ønskede
periode her
12.02 til 19.02
Lørdag - Lørdag
13.02 til 20.02
Søndag - Søndag
13.02 til 17.02
Søndag - Torsdag
Se kortuge priser
Se uge priser
26 Boligtyper
Sorter:
Nedenstående er ledig på andre datoer eller kræver, at du vælger 2 boliger.
Tilpas resultater
Boligtype
Boligstørrelse
Antal soverum / bad
I boligen
Faciliteter
Pension
Afstand Lift / Piste
Boligområde
 • Björnrike
 • Klövsjö
 • Vemdalsskalet
 • Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Intet resultat

  NULSTIL SØGEKRITERIER

  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Desværre - ikke muligt
  Skiferie Vemdalen
  Vælg boligtype
  Fra: 113 DKK
  pr. person pr. nat
  ved 4 pers.
  82 ledige boliger
  << Tilbage
  Se på kort

  Læs mere om skiferie i Vemdalen hér

  Hvorfor tage på skiferie i Vemdalen?
  Drømmer I om en skiferie, hvor der er mulighed for at prøve kræfter med skiløb på alle niveauer? Så er Vemdalen netop noget for Jer.
  • Snegaranti fra oktober til maj
  • Moderne skiområde med snekanoner og nyinstallerede lifte
  • 3 skiområder med pister på alle niveauer
  • Specifikt børneområde til de mindste
  • Snow Parks med adskillige udfordringer på flere niveauer.
  • Mulighed for både alpinski og langrend.

  Vi kender Vemdalen!
  Hos Dansk Bilferie har vi stor viden om og erfaring med skidestinationen Vemdalen i Sverige. Det er derfor muligt at modtage god rådgivning, hvor fokus er på, at I får den skiferie, som passer bedst til jeres krav og behov.

  Find og book familiens næste skiferie online på siden eller kontakt Dansk Bilferie på 70 10 43 43, for at høre mere om svenske Vemdalen.

  Glæd jer til hele 3 skiområder i ét i Vemdalen!

  Vemdalsskalet
  Vemdalsskalet består af 18 pister fordelt på to fjelde. Udover et stort udvalg af pister, tilbyder Vemdalsskalet også en lille by, hvor I bl.a. finder et godt udvalg af restauranter og butikker.

  Klövsjö/Storhonga
  Klövsjö/Storhonga byder på 18 pister og er desuden kendt som "skiløberens skisted". Dette skyldes, at der i dette område er sorte pister til dem, der løber bedre end gennemsnittet.

  Udover de sorte pister, tager familieliften "Klövsjö Express" Jer op til toppen af bjerget på blot 4,5 min., hvorfra det er muligt at tage en lift videre til de lettere pister. Desuden indeholder Klövsjö/Storhonga et stort børneområde, som er specielt velegnet til skiferiens nybegyndere.

  De 3 skiområder; Björnrike, Vemdalsskalet og Klövsjö/Storhonga, er forbundet med en skibus, mod betaling ved bussen.

  Skiløbet i Vemdalen
  Skidagene i Vemdalen vil aldrig ligne hinanden, da området har hele 3 skiområder; Björnrike, Vemdalsskalet og Klövsjö/Storhonga. Der er altså tale om adskillige kilometer af pister fordelt på alle niveauer.

  Udover pister som er tilegnet alpinløbere, er Vemdalen også for Jer, som foretrækker langrend på fjeldet. Vemdalen tilbyder hele 50 km langrendsruter, hvor der både er mulighed for skating og klassisk stil.

  Björnrike indeholder 16 solrige pister på alle niveauer, fordelt på 3 bjerge. Dette område er særligt godt for familien, da der altid befinder sig en lift imellem en svær og en let piste.

  Der er altså mulighed for, at benytte samme lift, vælge hver sin piste, og til sidst ende op samme sted. Desuden indeholder Björnrike en underholdebde Fun Park for børn.

  Velkommen til børnenes skiparadis i Vemdalen

  En af skiskolerne er placeret i børneområdet i Björnrike. Desuden er der her flere børnelifte, der gør skiløbet endnu lettere for de mindste, og området er etableret med grillpladser, så hele familien kan mødes og tilberede enten frokost eller aftensmad.

  I finder også en varmestue med tv og dvd, samt mulighed for at købe frokost nær lifter og pister. Kælkebakke og "Snemanden Valle"s musikstudio er også inden for rækkevidde.
  Vemdalen - Perfekt for børnefamilien
  Vemdalen er et ideelt skisportssted for børnefamilien, da der er flere områder og pister, som er specielt velegnet til de mindste.

  Udover selve skiløbet, er Vemdalen et sted, der prioriterer leg og underholdning med bl.a. "Snemand Valle"s daglige besøg og fantasifulde lege.

  Masser af muligheder for de mindste i Vemdalen

  Det sidste børneområde finder I i Klövsjö med en skiskole, ved punket Gästservice. Nær denne er der, ligesom i de to andre områder, også en grillplads og en varmestue med mulighed for børneaktiviteter. Desuden ligger der en minipark nær dette område.
  Børneområdet i Vemdalsskalet er placeret nær Skalets Torg. Ligesom i Björnrike, er der også børnevenlige lifter i dette område. Nedenfor børnebakkerne, er der mulighed for at grille, kælke eller at slappe af i én af de to varmestuer. Desuden er Valles stue at finde her, hvor der er adskillige muligheder for børneaktiviteter.

  Tag toget og kom udhvilet frem til Vemdalen

  Rejsen med tog:

  Toget kører fra Malmö og til Röjan. Fra Röjan er der transferbus til receptionen i det område i Vemdalen, hvortil jeres bolig er. 
  Fra receptionen og til jeres bolig skal I selv transportere jer, vi anbefaler derfor, at I vælger en bolig tæt på receptionen. 

  Toget: 
  Liggepladser eller en hel kupé: Alle pladser kan laves om til liggepladser for natten.
  Transferbus er inkl. i togprisen. 
  Husk at du også har mulighed for at tage toget til familievenlige Vemdalen. Togrejsen vil som oftest starte i Malmø.

  Og med nattoget får I endda ekstra tid på pisten samtidigt med at I når udhvilet frem til jeres skiferie i Vemdalen. 
   
  Ring på tlf. 7010 4343 og hør mere omkring togrejse til Vemdalen i Sverige. 
  SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
  DIN BESTILLING
  Til toppen