KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Se pistekort
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 21

Liftkort

Skileje

Skiskole

Familievenlig skiferie i Vrådal

Skiferie & skirejser Vrådal - Naturskønt skisportssted for hele familien
I Vrådal bor I enten ved byen eller ved ski-centeret. Fra varmestuen op til skiskolen og liften, er der transportbånd, så I bare kan klikke skiene på og tage afsted. I kommer nemt op med den hurtige 8-sæders stolelift. Børnene er de vigtigste gæster i Vrådal, og børneområdet ligger perfekt i bunden af området. Tag gerne børnene med op til toppen, hvor der er flere børnevenlige pister. Er turen for lang ned, så kan I tage stoleliften ned igen. De 18 bakker i Vrådal egner sig godt til børnefamilier samt nybegyndere. Og med pister til de skrappe skiløbere, finder I udfordringer for alle. Vrådal har en fin Snowpark med både udfordringer for begyndere og for øvede. Vrådal Panorama Skisenter ligger kun 2 timer fra færgekajen i norske Langesund, hvorfor dette er en oplagt skidestination for en kortere skiferie tæt på Danmark. Læs mere
0 Boligtyper
Sorter:
Nedenstående er ledig på andre datoer eller kræver, at du vælger 2 boliger.
Tilpas resultater
Boligtype
Boligstørrelse
Antal soverum / bad
I boligen
Faciliteter
Afstand Lift / Piste
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Skiferie Vrådal
Vælg boligtype
Fra: 289 DKK
pr. person pr. nat
ved 0 pers.
6 ledige boliger
<< Tilbage
Se på kort

Tag hele familien med på skiferie i Vrådal

Hvorfor tage på skiferie i Vrådal?
Der er mange gode grunde til at vælge Vrådal til hele familiens næste skiferie i Norge. Se de vigtigste årsager nedenfor:

  • 18 pister på ialt 15 km
  • Længeste nedpart på 3600 meter
  • 8 skilifte inkl. 8-sæders stolelift
  • Børne- og begyndervenligt skiområde
  • Skihytter i traditionel norsk stil
Vi kender Vrådal!
Vrådal er et charmerende, mindre skisportssted i Telemarken, der er perfekt til børnefamilier og nybegyndere. I finder også alpine udfordringer, langrend og et godt trygt børneområde.

I Vrådal kan I vælge mellem at bo i lejligheder, på hotel eller i charmerende skihytter, bygget i autentisk norsk stil.

Find og book skiferien online her på siden eller kontakt en af vores erfarne skieksperter på 7010 4343 for gode råd og vejledning til jeres næste skiferie i Norge.

Varierende skiløb for alle i Vrådal

Der findes dog også nogle enkelte udfordrende sorte og røde pister, heriblandt Millionhenget. Der er snowpark med sværhedsniveauerne: børn, begynder og middel.

Vrådal er desuden en virkeligt naturskønt skisportssted og ideelt til langrendsløbere, der vil elske de smukke velpræparerede langrendsløjper på i alt 40 km.

Langrendsløjperne er fordelt på både skov- og fjeldterræn, og der findes en 1.5 km. lysløjpe midt i centrum samt en 4 km rundløjpe ved toppen af skicenteret.


Vrådal er et ideelt skiområde for børn og børnefamilier i norske Telemarken. Selvom Vrådal er familievenligt, findes der også gode udfordringer for den mere øvede skiløber.

De 18 pister er fordelt over flere sværhedsgrader, som sikrer sjov og udfordringer på skiene for alle - både børn, nybegyndere og de mere rutinerede skiløbere.

Pisterne i Vrådal er primært grønne og blå, da hoveddelen af pisterne ligger på fjeldsiden og resten af området ligger oppe på fjeldplateauet, hvor der er forholdsvist fladt.

Aktiviteter for store og små på skiferien i Vrådal

Aktiviteter
Har I brug for afveksling i skiløbet, så kan I prøve kræfter med isfiskeri eller tage en kælketur på kælkebakkerne. Der er naturligvis også mulighed for, at opleve Vrådals naturskønne og fortryllende snelandskab udenfor pisterne. 

Når I trænger til en pause efter dagens skiløb, kan hele familien slappe af og hygge sig med en kop varm kakao foran pejsen i de charmerende skihytter, bygget i traditionel norsk stil. 
Børneområde
Vrådal er i sandhed børnenes skiparadis!
Børneområdet byder på børnelifter, små skipister med finurlige sjove figurer og kælkebakker - mere underholdende bliver det ikke for familiens mindste.

I kan trygt lade jeres børn lege skiløbet ind i de sikrede og trygge børneområder med dygtige skilærere. Således kan I være helt sikre på, at børnene får den bedste start på skiferien!

Før I bestiller skirejsen til Vrådal i Norge

Vi er klar med gode råd og vejledning til jeres skiophold i norske Vrådal, så I er sikret en oplevelsesrig skiferie med hele familien.  

Og er I afsted med mindre børn, findes der et godt spisested med velsmagende og børnevenlige retter ved pisten. Her er også en varmestue, hvor I må nyde jeres egen medbragte mad. 

Eksempler på kørselsafstanden til Vrådal: 

Afstand fra Langesund: ca. 2 timer
Afstand fra Oslo: ca. 3 timer og 20 min.
Afstand fra København: ca. 9 timer og 15 min.

Hos Dansk Bilferie får I den absolut bedste og billigste skiferie i Vrådal!

Vi har naturligvis besøgt skiområdet i Vrådal, så vi er klar til at hjælpe jer med personlig rådgivning og bestilling af jeres næste skiferie i Norge. 

Find jeres skibolig her på siden eller ring til en af vores skiferierådgivere på tlf.: 7010 4343.

SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen