KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Se pistekort
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 10

Liftkort

Skileje

Skiskole

Skiferie i Wagrain/Flachau - Perfekt til børnefamilien

Børnefamiliernes foretrukne skiferiedestination!
Wagrain står år efter år øverst på listen over de allermest populære skidestinationer i de østrigske alper. Skiområdet i Wagrain består af de tre sammenhængende områder Wagrain, St. Johann og Flachau. Wagrain tilbyder varieret skiløb, som er velegnet til både børn, nybegyndere og mere øvede skiløbere. De mange kilometer pister fordelt på tre områder gør, at du hele tiden har mulighed for at udforske nye områder. Læs mere
0 Boligtyper
Sorter:
Nedenstående er ledig på andre datoer eller kræver, at du vælger 2 boliger.
Tilpas resultater
Boligtype
Boligstørrelse
Antal soverum / bad
I boligen
Faciliteter
Pension
Afstand Lift / Piste
Boligområde
 • Flachau
 • Kleinarl
 • St. Johann
 • Wagrain
 • Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Intet resultat

  NULSTIL SØGEKRITERIER

  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Desværre - ikke muligt
  Skiferie Wagrain-Flachau
  Vælg boligtype
  Fra: 193 DKK
  pr. person pr. nat
  ved 0 pers.
  21 ledige boliger
  << Tilbage
  Se på kort

  Læs mere om Wagrain her...

  Hvorfor tage på skiferie til Wagrain?
  For jer, der elsker brede boulevarder og muligheden for at udforske nye pister hver eneste dag, er Wagrain som en drøm, der går I opfyldelse. Her får hele familien over 800 km pister med noget af Østrigs mest betagende og varierede skiløb, og når skidagen er ovre, venter stemningsfuld østrigsk afterski med glühwein og varm kakao.
   
  • Østrigs mest populære skidestination
  • Stort udvalg af lejligheder tæt på pisten
  • Stort indendørs badeland med vandrutsjebane
  • Dansk skiskole
  • Ny, stor gondol, som binder området sammen
  Vi kender Wagrain & Flachau bedre end de fleste!
  Wagrain tilbyder varieret skiløb, som er velegnet til både børn, nybegyndere og mere øvede skiløbere. De mange kilometer pister fordelt på tre områder gør, at du hele tiden har mulighed for at udforske nye områder.
  Alle Dansk Bilferies erfarne ferierådgivere har stået på ski i Wagrain og Flachau, og kender således både skiområdet og de enkelte indkvateringssteder. 

  Find og book din næste skiferie online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på 7010 4343.

  Alt om skiløbet i Wagrain

  Wagrain er et af Østrigs bedste og største områder, hvilket betyder at I kan opleve nye pister hver dag. Derudover er en skiferie til Wagrain ensbetydende med pister for hele familien. Uanset om du er begynder, øvet eller ekspert vil en skiferie til Wagrain kunne tilbyde pister for ethvert niveau. I Wagrain finder I ca. 110 km blå pister, 189 km røde pister og 42 km sorte pister. Fra Wagrain kan I ligeledes nå de store områder som for eksempel Flachau, St. Johann og Zauchensee. Hele Salzburger Sportwelt hænger godt sammen og kan nås med skibus som kører jævnligt mellem de forskellige områder.
  Hvert år tager omkring 150.000 danskere på skiferie i Wagrain. Her kommer de for at nyde godt af solen, de lange pister og det enorme og varierede skiområde. Sammen med Flachau og St. Johann byder Wagrain på mere end 800 km eventyrligt skiløb og udfordringer for alle lige fra begynderen til den allerbedste ekspert.

  I Wagrain alene venter over 300 km kridhvide pister på jer, og i det enorme område er det muligt at stå på nye pister hver evig eneste dag. Hele familien finder med garanti lige netop deres yndlingspiste. Her er mulighederne uendelige og skiglæden i absolut topklasse. På de lange, brede boulevarder har hele familien fri mulighed og masser af plads til at øve de helt store carvingsving, og i snowparkerne kan familiens vovehalse mærke adrenalinen pumpe på vej ud over et af de utallige hop.

  Dansk skiskole i Wagrain

  Børnefamiliens østrigske skiparadis
  For familien, der måske er i Alperne for første gang, er Wagrain og Flachau de perfekte destinationer. Omgivelserne er trygge, områderne hænger godt sammen, og forældre kan uden problemer aflevere deres mindste i skiskolerne, hvor de bliver mødt af søde, danske skilærere.

  I Wagrain finder I flere børneområder med brede, blå pister, der ligger trukket væk fra de øvrige pister. Det giver børn og nybegyndere en trygt miljø, hvor de kan lege sig til skønne oplevelser på skiene.

  Når børnene trænger til en pause fra skiløbet, kan de fornøje sig med legetøj, kælkebane, grillsted og snebold-skydeskive.
  Dansk skiskole
  I Wagrain kan de mindste og nybegyndere føle sig helt trygge når de første meter på ski skal prøves af. Her I wagrain tilbydes der nemlig dansk skiskole hos Ski & Snowboard Schule Wagrain. De danske instruktører sørger for at I får en god start på skikarrieren. 

  Skiskolen er eksperter i at undervise danske børn og nybegyndere, da Wagrain har været de danske børnefamiliers helt store favoritdestination de sidste 20 år. Hvis du vil vide mere om hvilke andre destinationer i alperne som der har danske skiinstruktører, så kan du læse mere om dansk skiskole her!

  Masser af aktiviteter og den bedste afterski i Wagrain

  Børnene vil elske Wagrains enorme, tropiske badeland, Wasserwelt, hvor de kan boltre sig på rutsjebanerne og bade i de indendørs og udendørs pools.

  På skiferie i Wagrain eller Flachau kan I desuden glæde jer til gode og spændende madoplevelser. På områdets mange hyggelige restauranter finder I nemlig mad fra alle verdenshjørner. I begge byer er der desuden gode indkøbsmuligheder og et enormt udvalg af butikker.
  På skirejser til Wagrain og Flachau slutter oplevelserne langt fra, når I klikker ud af skiene. Nyd f.eks. den smukke natur på en kanetur i skoven eller øv flotte kunster på byens skøjtebane.

  En meget populær aktivitet, der unægtelig hører sammen med skiferie i Østrig, er den traditionelle, stemningsfulde afterski, hvor fællessang, glühwein og festligt samvær sørger for den perfekte afslutning på en lang skidag. Både i Wagrain og Flachau finder I masser af hyggelige og festlige afterskisteder både oppe i terrænet og nede i byen. For familiens festaber kan afterskien fortsætte til langt ud på natten på byens diskoteker og karaokebarer.

  Sådan bor du på skiferien i Wagrain

  I en lejlighed har børnene plads børnene og familien kan samles om spil og hyggeligt samvær om aftenen. Er i flere familier som ønsker at tage på skiferie til Wagrain sammen kan vi flere steder tilbyde lejligheder som ligger ved siden af hinanden. Ring til os og hør mere om skirejser til Wagrain. Vores skiferie eksperter sidder klar til at hjælpe dig på tlf. 7010 4343.
  Dansk Bilferie råder over et stort antal lækre lejligheder beliggende i det populære Wagrain / Flachau område. Alle lejligheder i gåastand til liften eller i umiddelbar nærheden af skibussen som kører jer direkte ud til liften og skiområdet. Lejligheder er det oplagte valg for børnefamilier og netop derfor tilbyder Dansk Bilferie tilbyder primært lejligheder i Wagrain.

  Hvorfor tage på skiferie til Wagrain?

  Mad i Wagrain 
  Undervejs er der gode muligheder for at få en forfriskning på en af de mange restauranter. Når man når St. Johann kan man holde en velfortjent frokostpause på det populære pizzeria man finder i stuen på Sporthotel Alpina. Dette pizzeria er som regel et hit hos børnene, da man får lov til at sammensætte sin egen pizza.
  Danskernes foretrukne destination
  Der er rigtig mange gode grunde til at tage på skiferie til Wagrain. Udover fantastisk skiføre, kan Wagrain tilbyde skiferie for hele familien. Wagrain er yderst populært blandt danskere og mange danskere valfarter derfor til Wagrain i uge 7 og 8. På grund af det store antal danskere i Wagrain, er der rigtig god mulighed for at booke en dansk skilærer som børnene forstår.
  Wagrain er en typisk østrigsk by som emmer af ægte alpestemning, østrigsk mad og musik. Endvidere er der rigtig gode muligheder for familier med mindre børn, da der er rigtig gode børneområder som danner de perfekte rammer for at lære at stå på ski. 

  Tag bussen til Wagrain

  Fordelen ved at tage bussen til Wagrain er også, at I faktisk har hele 8 dage på ski, da I allerede ankommer tidligt til Wagrain om lørdagen efter afrejsen. Hvis I vil vide mere omkring bustransport, rejsetider og priser til Wagrain, kan I finde yderligere information om bussen til Wagrain hér.  
  Når I vælger at tage bussen til jeres næste skiferie i Wagrain, kan I se frem til en både komfortabel og afslappende rejse til Østrig i topmoderne hvilebusser med rutinerede buschauffører fra SneXpressen. På busturen skal I blot læne jer tilbage i de justérbare luksussæder med god benplads og nyde familiens eller venners selskab mens I begiver jer afsted mod Wagrain. Busrejsen byder desuden på underholdning og film, så I ikke kommer til at kede jer på turen mod Wagrain. Og når tørsten eller den lille sult melder sig, kan I købe både kolde og varme drikkevarer samt evt. lette snacks undervejs på busturen.

  SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
  DIN BESTILLING
  Til toppen