KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Se pistekort
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 12

Liftkort

Skileje

Skiskole

Skiferie i Zell am See

Ægte østrigsk charme og gletsjerskiløb året rundt
Zell am See hører til en af de allerbedste østrigske skidestinationer og kan med sine 138 km pister fordelt på hele farveskalaen tilfredsstille både børn, nybegyndere og mere øvede skiløbere. Husk, du ikke bør snyde dig selv for en tur til Kitzsteinhorn-gletcheren, som tilbyder skiløb og sneforhold i verdensklasse. Læs mere
0 Boligtyper
Sorter:
Nedenstående er ledig på andre datoer eller kræver, at du vælger 2 boliger.
Tilpas resultater
Boligtype
Boligstørrelse
I boligen
Faciliteter
Pension
Afstand Lift / Piste
Boligområde
 • Kaprun
 • Schüttdorf
 • Zell am See
 • Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Intet resultat

  NULSTIL SØGEKRITERIER

  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Desværre - ikke muligt
  Skiferie Zell am See
  Vælg boligtype
  Fra: 370 DKK
  pr. person pr. nat
  ved 0 pers.
  8 ledige boliger
  << Tilbage
  Se på kort

  Læs mere om Zell am See her...

  Hvorfor tage på skifeie til Zell am See?
  I Zell am See er der mere end 138 km solbeskinnet skiløb venter på jer i naturskønne omgivelser og i den stemningsfulde bymidte er der rig mulighed for hyggelige stunder på traditionel østrigsk vis.

  • Godt familieområde med pister på alle niveauer
  • Høj snesikkerhed og mulighed for gletsjerskiløb
  • Stemningsfyldt by med fine og hyggelige restauranter
  • Dansk skiskole
  • Hyggelig by med masser af liv og charme
  Vi kender Zell am See!
  Zell am See er enhver sneelskers drømmescenarie. Perfekte sneforhold hver dag året rundt. Sådan er det på gletsjeren Kitzsteinhorn, der ligger ved Zell am See. Den levende by har masser af muligheder for shopping og gode madoplevelser. Alle Dansk Bilferie erfarne ferierådgivere har stået på ski i Zell am See og kan derfor give dig en både personlig og kvalificeret rådgivning om skirejser til Zell am See. Ring til os på tlf. 7010 4343 for at bestille din næste skiferie til Zell am See.

  Skiløbet i Zell am See

  Fra Zell am See bringer liften CityExpress jer direkte op i terrænet, hvor I kan glæde jer til mere end 120 km indbydende skiløb. På skiferie i Zell am See står I altid på ski i de skønneste omgivelser med udsigt til betagende smuk natur. Mange pister er omkranset af sneklædte træer, og i bunden af dalen har I udsigt til den smukke, tilfrosne sø.

  For de rigtig entusiastiske skiløbere er det faktisk muligt at stå på ski i Zell am See året rundt på den nærliggende gletsjer, Kitzsteinhorn. Her venter puddersneen altid på jer og giver det perfekte forhold til skiløb i al slags vejr.

  En skiferie i Zell am See byder på betagende smuk natur med udsigt til den frosne sø, der udgør centrum i dalen. Som del af Europa Sport-området byder Zell am See på udfordringer på alle niveauer og skiløb i absolut verdensklasse.

  På det store udvalg af velpræparerede blå og røde pister venter oplevelser for hele familien, og i området finder selv den mest erfarne skiløber udfordringer på alt fra sorte pukkelpister til snoede off-pister. I dalen Schmittental kan familiens bedste skiløbere prøve kræfter med ”Den sorte gryde”, hvor kun tre sorte pister fører ned i bunden.

  Dansk skiskole i Zell am see

  På de mange blå og røde boulevarder, er der plads til, at selv de mindste kan få en sjov og tryg nedfart, mens de øvede retter teknikken til i deres carvingsving. I børneområderne venter der timevis af sjov og leg for børnene. Mange andre destinationer i alperne har dansk skiskole – læs mere her om hvor I ellers kan komme på dansk skiskole i alperne.
  I Zell am see kan I se frem til at blive undervist af danske skiinstruktører. Hos Skichule Zell am see Outdo tilbydes der nemlig dansk skiskole. Familiens yngste vil med garanti synes et par dage på skiskole med andre børn er sjovt og lærerigt. I det varierede og godt sammenhængende terræn i Zell am See finder I et varieret udvalg af pister, der gør hele familien glade. 

  Masser aktiviteter i Zell am See

  På skiferie i Zell am See skal I selvfølgelig heller ikke snydes for den helt specielle stemning og sjov, der findes til ægte østrigsk afterski. I den stemningsfulde by finder I mange muligheder for afterski uanset om humøret er til en kop varm kakao eller støvledans på bordene. Savner I afveksling fra det alpine skiløb, er der rig mulighed for oplevelser på langrendsski i den smukke natur – I kan bl.a. tage en tur ud over den store sø.
  I Zell am See finder I et væld af aktiviteter i den hyggelige by. Tag f.EKS. en tur på skøjtebanen eller nyd en hyggelig kanefart. På kælkebakken venter fart og sjov, og på den flotte indkøbsstrøg finder I et pulserende liv med mange hyggelige butikker, restauranter og caféer. Byen er unik og stemningsfuld med sine mange lys og gamle bygninger. Trænger I til afslapning efter en dag på pisten, er der rig mulighed for wellness og forkælelse flere steder i byen.

  Tag bussen til Zell am see

  Undervejs på busrejsen kan I hygge jer og nyde en god film, læse en bog eller blot nyde hinandens selskab, mens buschaufføren sætter kursen mod pisterne i Zell am See. På bussen finder I desuden flere forskellige praktiske og komfortable faciliteter, som f.eks. behagelige sæder, klapbord, læselampe, toiletter samt et mindre køkken. Og skulle den lille tørst eller sult melde sig, så er der også mulighed for at købe forskellige slags drikkevarer og simple snacks. Læs mere om bussen til Zell am see.
  Når I tager på skiferie til Zell am See i Østrig, har I mulighed for at vælge bussen frem for jeres egen bil. Med busrejsen, bliver transporten til skiferien i Zell am See afslappende og komfortabel. Busturen køres nemlig i moderne og komfortable langtursbusser, som alle er udstyret med komfortable sæder og god benplads, så I er helt klar til at stå på ski når I ankommer til Zell am See i Østrig om morgenen. 

  SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
  DIN BESTILLING
  Til toppen