KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Se pistekort
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 22

Liftkort

Skileje

Skiskole

Skiferie & Skirejser Zillertal / Mayrhofen

Zillertal / Mayrhofen- oplev Zell am Ziller, Gerlos og Mayerhofen!
Tag på skiferie til den hyggelige dal, Zillertal, et af Østrigs bedste skiområder og blandt danskernes absolut foretrukne ved skiferie. Dansk Bilferie har et stort udvalg af hoteller og lejligheder til hele Zillertal - herunder skiområderne Zell am Ziller, Gerlos og Mayrhofen. Læs mere
0 Boligtyper
Sorter:
Nedenstående er ledig på andre datoer eller kræver, at du vælger 2 boliger.
Tilpas resultater
I boligen
Faciliteter
Boligområde
 • Fügen
 • Gerlos
 • Hainzenberg
 • Hart im Zillertal
 • Mayrhofen
 • Zell am Ziller
 • Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Intet resultat

  NULSTIL SØGEKRITERIER

  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Desværre - ikke muligt
  Skiferie Zillertal-Mayrhofen
  Vælg boligtype
  Fra: 0 DKK
  pr. person pr. nat
  ved 0 pers.
  0 ledige boliger
  << Tilbage
  Se på kort

  Læs mere om Zillertal her...

  Hvorfor tage på skiferie i Zillertal?
  Her er fire gode grunde til at vælge netop denne plads:

  • Kæmpe skiområde
  • 625 km pister
  • Charmerende østrisk stemning
  • Dansk skiskole
  • Et væld af sjove aktiviteter 
  Vi kender Zillertal!
  Bestil din skiferie til Gerlos i Zillertal med Dansk Bilferie - her er du altid garanteret de laveste priser. En skiferie til Zillertal (Zell am Ziller, Gerlos og Mayrhofen) skaber de perfekte rammer for en fantastisk skiferie for hele familien. Her vil I opleve et vidunderligt skiområde med udfordringer for både den øvede skiløber som nybegyndere og børn.

   
  Find og book din næste skiferie online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på 7010 4343.

  Skiløbet i Zillertal

  Det største sammenhængende skiområde i Zillertal findes i Zell am Ziller der er en traditionel østrigsk skisportsby med restauranter, cafeer, barer og forretninger. Skiferie i Zell am Ziller kan anbefales til både for børn, nybegyndere, let øvede og erfarne skiløbere.

  Fra Zell am Ziller kommer I let og hutigt op i 1750 meters højde til plateauet Rosenalm der har skiskole, skileje og restauranter. Her er også gode forhold for de mindste i form af børnelifte og beskyttede legeområder.
  Zillertal byder på mange familievenlige ruter som netop er et af kendetegnene for dalen. Liftkortet gælder til hele dalen, hvilket betyder at I kan boltre jer på næsten 625 km pister. I Zillertal kommer I nemt og hurtigt fra det ene skiområde til det andet via skitog og skibusser til og fra lifterne. 

  Skiløbet er i en klasse for sig og vil man have snesikkerhed kan man tage turen til gletscheren Hintertux hvor udsigten er intet mindre end fantastisk. Bestiller du skiferie og skirejser til Zillertal med Dansk Bilferie kan du vælge mellem et stort udvalg af forskellige hoteller og lejligheder med god beliggenhed tæt på pister og lifter i byerne Zell am Ziller, Gerlos og Mayrhofen.

  Dansk skiskole I Zillertal/Mayrhofen

  Med kyndig vejledning og søde skilærer er jeres barn garanteret de bedste forudsætninger for at lærer at stå på ski. I kan læse mere her om de 6 andre destinationer i Østrig som tilbyder dansk skiskole.
  Skimundi, Skischule Lechner og Skischule Arena tilbyder alle undervisning af danske skilærer. Så hvis I vil sørge for at jeres barn får så god en start på ski som muligt, så vil vi helt klart anbefale jer at booke en dansk skiinstruktør. 

  Oplev den ægte østrigske stemning i Gerlos

  Skiferie i Gerlos byder på flere aktiviteter ud over skiløbet f.eks. tennis, squash, paragliding, skøjtebane eller prøv en hæsblæsende tur på kælkebakken i Gerlos der med garanti bringer de helt store smil frem hos hele familien.
  Gerlos byder på ægte østrigsk stemning med mange hoteller og lejligheder der har direkte adgang til pisterne. Gerlos er meget familievenlig og alsidig. Størstedelen af pisterne i Gerlos området er røde, men her findes også blå og sorte pister. Skiferie i Gerlos er populært blandt langrendsløbere pga. den utroligt smukke og afvekslende natur. 

  Tag kabineliften direkte til pisten fra Mayrhofen by

  Slap af i svømmehallen med sauna, løb på skøjter, foræl jer selv med biograf og teater eller prøv kræfter med sport som tennis, curling og squash. Skiferie i Mayrhofen har noget for alle uanset temperament. 
  Mayrhofen er en dejlig østrigsk by beliggende i den bagerste del af Zillertal. Midt i byen findes en kabinelift der fører jer op til skiområdet. Udover godt skiløb byder skiferie i Mayrhofen på utallige muligheder og aktiviteter. 

  Tag bussen til Mayrhofen og Zell am ziller

  Ombord finder I desuden flere praktiske faciliteter såsom klapbord, læselampe, toilet samt mindre køkken. Med SneXpressen er I derfor sikret en behagelig, komfortabel og afslappende når skiferien går til Mayrhofen og Zell am Ziller med bustransport.
  Lad bilen stå og vælg bussen til jeres næste skirejse til Mayrhofen og Zell am Ziller. På en busrejse med SneXpressen til Østrig, har I masser af muligheder for at udnytte tiden på ski optimalt, idet i grundet den tidlige ankomst til Mayrhofen og Zell am Ziller kan få hele 8 dage på pisten. Desuden har I mulighed for at slappe af og sove på turen mod Østrig i de komfortable sæder med god benplads. Således giver busturen jer mulighed for at ankomme helt friske til jeres næste skirejse. Og vil I hellere hygge jer sammen med familie eller venner, er der også rig mulighed for dette, da der altid vises en familievenlig film ombord. 

  SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
  DIN BESTILLING
  Til toppen