KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

Skilejligheder i De Østrigske Alper

Find og bestil familiens næste skilejlighed i Østrig her! Navnet siger alt – Dansk Bilferie er kør-selv eksperter på skilejligheder – også i Østrig. Vi udbyder et stort udvalg af skilejligheder i Østrig til de bedste destinationer, og det er meget billigere, end du tror. Læs mere

Hvorfor skilejlighed i Østrig?

Hvorfor vælge en skilejlighed i Østrig?
Fordelene ved skilejligheder er mange! Skilejligheder giver dig bl.a. frihed, komfort og fleksibilitet på skiferien. Læs mere om skilejligheder i Østrig nederst på siden.

  • Skilejligheder er perfekte for børnefamilier
  • Hyggelig base for familien
  • Central beliggenhed
  • Komfort, frihed og fleksibilitet
Vi kender Østrig!
Du kan finde og booke din skilejlighed i Østrig online her på siden eller kontakte en af vores erfarne ferierådgivere for gode råd og vejledning til at finde den skilejlighed som passer lige til dig og din families behov og ønkser. Kontakt os på 7010 4343 og hør mere.

Du kan også læse mere om skilejligheder i Østrig her.

Læs mere om skilejligheder i Østrig her...

Områder i Østrig med skilejligheder
Dansk Bilferie tilbyder skilejligheder til flere områder i Østrig.


Hos Dansk Bilferie tilbyder vi et bredt udvalg af lækre skidestinationer med fantastisk skiløb i Østrig. Her er et stort og varieret udvalg af indkvarteringsmuligheder; skilejligheder, skihoteller og skihytter. De forskellige indkvarteringsformer varierer i indretning, placering og prisleje, ligesom der ved nogle er mulighed for halv- eller helpension mens man i andre selv står for madlavningen. Hermed er det muligt at finde netop den skiferiebolig, som passer til din families sammensætning og behov.

Komfort & Frihed

Hos Dansk Bilferie er vi vilde med ski-in / ski-out, og mange af vores skilejligheder er derfor udvalgt så I har mulighed for at køre på ski direkte ud på pisten. På denne måde har familien rig mulighed for at dele sig op, hvis kræfterne ikke rækker lige langt hos alle. Dette er især fordelsagtigt for børnefamilier med små børn, som ofte bliver hurtigere trætte end familiens store børn og voksne.
I en skilejlighed får hele familien stor frihed og fleksibilitet. Skilejlighederne i Østrig er oftest fuldt udstyret med alt det nødvendige til den perfekte skiferie for hele familien. Her bestemmer I selv hvornår I vil lave mad, eller om I vil spise ude istedet. I har mulighed for at mødes hjemme i lejligheden til frokost, og den centrale beliggenhed åbner også muligheden for andre aktiviteter på skiferien. Skilejlighederne varierer i størrelse, indretning, placering og pris.

Inden bestilling af skilejlighed i Østrig

Er I til afterski? Afterski hænger for mange skientusiaster uadskilleligt sammen med skiferien. Udbuddet af afterski og stemningen er meget udpræget i Østrig, og du kan finde afterski i højt humør på stort set alle destinationerne i landet. Der er altså forskel på by- og natteliv og på støjniveauet på de forskellige destinationer. Dette er en god idé at have med i overvejelserne omkring hvilken destination der er den mest ideelle for jer.
Vælg med omhu
Det er en god idé at gøre sig klart hvilke behov og ønsker familien har inden man bestiller sin skiferie i en skilejlighed.
Hvilke krav stiller I til skiområdet, herunder hvor stort skal skiområdet være, løber i udelukkende alpint eller også snowboard og langrend? De forskellige destinationer i Østrig tilbyder faciliteter til alle tre discipliner, men mens nogle har flere hundrede kilometer langrendsløjper, har andre flere funparks for snowboardere med halfpibes, rails, hop osv.

Bestilling af skilejlighed i Østrig

Hos Dansk Bilferie er I altid sikret den bedste service, når I bestiller ferie hos os. Vi gør vores bedste for at hjælper jer med informationer og råd om jeres valgte skidestination. Desuden hjælper vi gerne med at planlægge transporten til og fra stedet. De fleste steder kan I også bestille liftkort, skileje og skiskole på forhånd hos Dansk Bilferie. I får typisk rabat, hvis disse ting er bestilt hjemmefra. Derudover er I også sikret en god start uden problemer, og I får dermed mest mulig tid på skiene. Kontakt os gerne hvis I har spørgsmål.

Dansk Bilferie tilbyder også skilejligheder i andre populære skisportsområder.

SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen