KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

Bestil skiferie mens udvalget er størst

Vi glæder os allerede til næste skisæson og er nu klar til at tage mod bestillinger til nogle af de bedste skidestinationer i Norge og Sverige, som vi tilbyder igennem SkiStar. Bestil allerede i dag skiferien i 2020 til destinationerne nordpå og oplev helt fantastisk ski for hele familien med udfordrende off piste og begyndervenlige bakker. Læs mere

Til Sverige og Norge på ski

Bil, færge, fly og tog
Her kan du læse om de forskellige - og mange -  muligheder for at komme på ski i Norge eller Sverige:

Det bedste fra Norden
SkiStar har samlet nogle af de mest populære skiområder i et brand, hvorigennem vi blandt andet kan tilbyde skiferie til Vemdalen, Åre, Sälen, Trysil og Hemsedal.

Skiområderne ligger både i Norge og Sverige, så I kan vælge frit, hvor langt I vil køre, om I vil på en hyggelig togtur eller flyve på skiferie. I skal bare vælge, hvad der passer jeres familie bedst.

SkiStars destinationer nordpå

Skiområder i Norge
Trysil er det største skisted i Norge, og her er meget moderne, både hvad det angår liftsystem og skiboliger. I finder flere gode restauranter og sjove aktiviteter uden ski. Særligt er Trysil kendt for sine velpræparerede pister, der er en fornøjelse af køre på

Hemsedal bliver også kaldt De Skandinaviske Alper, hvor I kan hoppe i Snow Parks, lave konkurrence eller prøve en tur off piste. Hemsedal er til de eventyrlystne i alle aldre. Her kan I bo tæt på børneområderne og skiskolen i store, familievenlige boliger.
Skiområder i Sverige
Sälen består af områderne Lindvallen, Högfjället, Tandådalen og Hundfjället. Alle er meget børnevenlige med 100 skibakker med godt skiløb hele sæsonen.

Åre byder på en spændende historisk fjeldby og udfordrende pister, hvor der bl.a. afholdes VM. Lifte og kabelbanen fører jer let rundt i området.

Vemdalen har mange gode boliger tæt på pistene. Området ligger 480 km fra Stockholm og samtidig meget højt, så snesikkerheden er i top.

Vi ved alt om ski i Norden

Bestil skiferie hos Dansk Bilferie
De mest populære hytter og lejligheder bliver hurtigt udsolgt, og vi anbefaler derfor, at man allerede nu forhåndsreserverer skiferien til 2020.

Vores erfarne ferierådgivere sidder klar ved telefonen til at svare på spørgsmål eller hjælpe med bestilling. Alle vores ferierådgivere er selv erfarne skiløbere og har et indgående kendskab til de enkelte skidestinationer, hytter og lejligheder. 
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen