KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 6
Ski-in: Ja
Lift: 200m
Centrum: 5000m
Piste: 50m
Internet / wifi
Opvaskemaskine
Komfur
Balkon
Sauna
Se alle faciliteter

Velkommen til Skylodge Alpin Homes

Skylodge Alpine Homes er en rigtig perle!
Tag vennerne eller familien med og oplev disse fantastiske lejligheder i Schladming området. Lejlighederne ligger ikke direkte i Schladming men ca. 4 km derfra i bydelen Haus im Ennstal. Huset ligger direkte ved pisten i 1.100 m.o.h Som det ses på billedet, er der skiløb direkte til døren og da huset ligger højt, følger den enestående udsigt med. Når man bor her på bjerget, er udsigten til bjergspidserne noget helt særligt. Lejlighederne er helt nye og meget lækkert indrettede. Der kan bestille frisk nybagt morgenbørd til døren hver dag. Dette bestilles og betales på stedet. Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
Antal soverum / bad
I boligen
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Skylodge Alpine Homes
Vælg boligtype
Fra: 341 DKK
pr. person pr. nat
ved 6 pers.
6 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Wellness

Udsigten herfra panoramavinduet er så enestående, at det helt tager vejret fra en. Det skal simpelthen opleves. Når du har fået nok af damp og sauna så er det tid til en halv times på langs i afslapningsrummet på de behagelige liggestole.
Højt oppe i bjerget, væk fra hverdagen ræs og stress, ligger denne oase og er det perfekte sted at slappe af. Skylodge Alpine Homes har både bio-urte-sauna og infrarød kabine hvor musklerne bliver varmet igennem af de dybdegående varmestråler. Men bedst af alt så er den finske sauna, en oplevelse man ikke glemmer foreløbig. 

Skiområdet

Skiområdet er virkelig godt her i Schladmingområdet da det er meget afvekslende og udfordrende på mange forskellige måder. Her er en del lange brede pister, pukler og dybsne, lette til nybegynder og børn samt middelsvære til største delen. Skiskolen er stor og har som regel skandinavisktalende skilærer til rådighed.
Lige uden for døren, ligger skiområdet Schladming Dachstein og venter med velpræparerede pister og mange timers sjov på pisten. 4 bjergtoppe med sammenhængende liftsystem, pister på alle niveau, hyggelige hytter og østrigsk mad når det er bedst, venter på jer. 

Mere om byen

Her er en masse butikker, både sportsbutikker, tøj, sko, specialvarer og meget andet. Det er nemt at køre der ind om aftenen, hvis I har lyst til at prøve nogle af de hyggelige restauranter her. I kan også vælge at slutte skidagen her, nyde byens tilbud af afterski, og hoppe på en taxa hjem.
Haus im Ennstal er en lille by, med en del mindre restauranter og cafeer. I kan sagtens smutte ned om aftenen, hvis I har lyst til at spise ude og ellers er her et godt supermarked, hvor I kan handle til hele ugen.  Ca. 4 km herfra ligger Schladming by. 
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen