KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 12
Ski-in/ski-out: Ja
Centrum: 950m
Skibus: 50m
Bar: Ja
Internet / wifi
Sauna
Balkon
Pejs / brændeovn
Spa & wellness
Bar
Restaurant
Swimmingpool
Hund tilladt (skal oplyses)
Sauna
Tørremulighed
Se alle faciliteter
Sporthotel Fontana - Ski in/ski out i Fieberbruun
Sporthotel Fontana har en af skiområdets bedste beliggenheder i Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbruun. Der er en god atmosfære på hotellet og I vil med garanti føle jer velkomne. I kan nyde hotellets wellnessafdeling, hvor I bl.a. finder en indendørs pool og sauna. Endvidere er der restaurant og bar på hotellet. Læs mere
Sporthotel Fontana
Vælg boligtype
Fra: 0 DKK
pr. person pr. nat
ved pers.
0 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Lige det ekstra

Hvorfor vælge Sporthotel Fontana?
Der er flere gode grunde til at vælge dette hotel, men nedenfor har vi udvalgt de bedste årsager.

  • Hotel med ski in/ski out
  • Hyggelig atmosfære
  • Wellnessafdeling med pool og behandlinger
  • Gode børneområder
Vi kender Sporthotel Fontana!
Dette skønne og børnevenlige hotel indbyder til en masse afslapning i gode rammer. Her er et hav af faciliteter, så I absolut ikke vil komme til at kede jer. Det byder bl.a. på et wellnessområde med pool og sauna, Fitness center, lege rum, Kids Club samt hyggelig restaurant og bar.

Restaurant og Wellness

Restaurant og bar
I hotellets restaurant er der lagt stor fokus på kvaliteten. Her er madvarene udvalgt med omhu og kan byde på kulinariske oplevelser fra det traditionelle østrigske køkken, men også med smagsoplevelser fra det internationale marked.
Barområderne ligger op til en god atmosfære i loungeområder, hvor man kan få alt fra kolde, lækre drinks til en god og varm kop kaffe.
Wellnessområde
Efter en lang dag på pisten, kan du forkæle dig selv i de mange gode wellnessfaciliteter. Her er nogle fredelige og rolige omgivelser, som skaber de perfekte rammer for ultimativ afslapning. Her kan du snuppe en svømmetur i svømmebassin, eller tage en tur i saunaen.

Børnene i fokus

På hotellet findes der en Kids Club hvor børn fra 3 år og opefter kan blive passet af hotellets søde personale, så de voksne med ro i maven kan tage en tur ud og udforske skiormådet eller måske abre nyde hinandens selskab i hotellets hyggelige bar med udsigt ud til pisterne.
Børnefamiliernes favorit
På Sporthotel Fontana er børnene i fokus! Her har kokkene nemlig særlig fokus på de mindste. Hver aften får de mindste en god nærende børnemenu til aftensmad, så de kan få fyldt energidepoterne op til en ny dag på ski.

Skiområdet

Fordelt på et utal af nedfarter finder i alt fra brede boulevarder for børnene og begynderne til sorte pukkelpister og offpist for eksperterne.

For snowboarderne er Sallbach indbegrebet af ultimativ skiferie, og i snowparken jagtes adrenalinsusene på hop, rails og i den store halfpipe. Efter mørkets frembrud er der stadig mulighed for snowboardsjov på den oplyste snowboardpiste.
Området Saalbach/Hinterglemm/Leogang/Fiberbrunn er kendt for det store, varierede terræn, og hvert år valfarter tusindvis af danskere til destinationerne for at nyde de mere end 270 km sammenhængende solbeskinnede pister sammen med hele familien.
Skiområdet som har navnet ”Skicircus” ligger omkranset af de 4 byer med Saalbach / Hinterglemm i den ene dal og Leogang / Fiberbrunn i den anden. Tilsammen udgør de et gigantisk skiområde, hvortil man har adgang til alle pister på dette ene liftkort.
 
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen