KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 11
Lift: 1,5km
Centrum: 2km
Indkøb: 50m
Skibus: 15m
Spa & wellness
Bar
Restaurant
Swimmingpool
Sauna
Se alle faciliteter

Bestil Appartement Scheffauer Hof lejligheder i Wilder Kaiser

Sporthotel Tirolerhof - Wellnesshotel med faciliteter, der forsøder ferien
Dejligt wellnesshotel beliggende centralt i Itter til en absolut attraktiv pris. Skibussen stopper lige uden for døren, hvor I inden for kort tid bliver transporteret til Wilder Kaisers store skiområde. Hotellet har egen wellnessafdeling med pool, sauna og dampbad. Restaurant og bar. Billard og keglebane mod betaling. Gratis internet i baren på hotellet. Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Sporthotel Tirolerhof
Vælg boligtype
Fra: 755 DKK
pr. person pr. nat
ved 3 pers.
12 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Læs mere om Sporthotel Tirolerhof


Når sulten begynder at melde sig, kan I besøge hotellets restaurant som serverer lækre internationale retter. Er energien ikke helt opbrugt endnu, kan I også tage et spil bowling mod et gebyr.

Alle faciliterne, vil være medvirkende til at I får et uforglemmeligt ophold i Wilder Kaiser.
Fantastiske faciliteter
Sporthotel Tirolerhof har egen wellnessafdeling, hvor I kan komme helt ned i gear efter en dag med fart på ski. Her kan I svømme roligt rundt i den indendørs pool med panoramisk udsigt, slappe af i saunaen, koble af i dampbadet eller blot finde ro i afslapningsområdet. Ydermere tilbydes der forskellige slags massager og behandlinger.

Skiområdet

I Wilder Kaiser kommer du med garanti ikke til at kede dig på den samme pist hele ugen! Med de 280 kilometer sammenhængende pister er det næsten umuligt at komme til at køre på dem allesammen. Pisterne er fordelt således, at der er 134 km blå og grønne pister og 129 km røde, hvilket giver dig mulighed for at komme ned af bjerget på netop den hældning og sværhedsgrad der passer til dit niveau. Har du ikke fået nok af at stå på ski hele dagen? Så er der heldigvis 10 km oplyste pister om aftenen, som er åbne fra onsdag til lørdag.
Wilder Kaiser der er østrigs største sammenhængende skiområde med skisportsbyerne Söll, Brixen, Itter, Westendorf og Scheffau beliggende rundt om bjerget. Dansk Bilferie tilbyder skiferie til Wilder Kaiser, hvor I har mulighed for at udforske 250 km pister via de 92 lifter, heriblandt adskillige moderne kabine- og stolelifter, der nemt og hurtigt bringer jer rundt blandt 123 pister.

Mere om skiområdet

I Wilder Kaiser regionen findes der flere Miniclubs, som tilbyder heldags børnepasning både på bjerget og i dalen. Dette giver forældrene mulighed for at efterlade børnene i trygge hænder mens de selv tager en dag på de lidt mere udfordrende pister.
Dagplejerne tilbyder både kreative workshops inden for, historiefortælling og rytmiske aktiviteter samt sjove lege og kælkning uden for i sneen.
Alle skiskolerne i Wilder Kaiser regionen tilbyder professionel skiundervisning for børn samtidig med leg og sjov. Mens børnene bliver passet og samtidig lærer at stå på ski kan forældrene tage på opdagelse i resten af området. Især KinderKaiserland i Scheffau byder på innovativ skiundervisning for de helt små begyndere. Den store snelegeplads er perfekt til de allerførste øvelser børnene skal prøve ved deres første møde med skiene.
 
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen