KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 24
Lift: 50m
Centrum: 400m
Bar: På stedet
Skiskole: 50m
Internet / wifi
Spa & wellness
Bar
1/2 pension inkl.
Swimmingpool
Sauna
Se alle faciliteter

Bestil dit værelse på Sporthotel Wagrain

Sporthotel Wagrain - Flot beliggenhed og masser af faciliteter
Dejligt hotel med fantastisk beliggenhed ved siden af Grafenberg-liften, som fører dig direkte op i 1700 meters højde. Hotellet er af høj standard og tilbyder et væld af sportslige aktiviteter til både store og små. Derudover er der restaurant, café og bar. Gratis adgang til swimmingpool, saunaer, dampbade og fitness-afdeling. For børn og barnlige sjæle er der desuden afdeling med bordtennis, dart, billard og spillemaskiner, samt legerum til de mindste. Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Sporthotel Wagrain ET
Vælg boligtype
Fra: 1.015 DKK
pr. person pr. nat
ved 3 pers.
3 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Alt om Sporthotel Wagrain

Hvorfor bo på Sporthotel Wagrain på jeres næste skiferie?
Der er et væld af gode grunde til, hvorfor Sporthotel Wagrain er et sikkert feriehit for hele familien. Nedenfor har vi listet et udvalg af hotellets bedste egenskaber.

  • Placeret i hjertet af Wagrain tæt på lift og by
  • Luksuriøs wellnessafdeling
  • Sjove sportsaktiviteter
  • Restaurant, café og bar
Familiens favorit
Sporthotel Wagrain er klar til at byde jer velkommen i luksuriøse rammer med en optimal placering, så I kan få det maksimale ud af jeres skiferie. Glæd jer til de mange faciliteter hotellet har, som vil gøre jeres skiferie helt sublim.

Bestil familiens skiferie her
Book en eventyrlig skiferie online her på siden eller ring til vores erfarne ferierådgivere på 7010 4343, som vil hjælpe jer med at finde den perfekte skibolig til jeres familie.

Sporthotel Wagrains faciliteter

Mad og drikke
Der er masser af gastronomiske oplevelser i vente på Sporthotel Wagrain, som I i høj grad kan glæde jer til. Om morgenen byder restauranten på en rig og sund morgenmad med masser af frisk frugt og et stort udvalg af the. Når sulten melder sig i løbet af dagen, kan I nyde godt af eftermiddagssnacks i hotellets bar. Når mørket falder på, inviterer hotellet jer indenfor til en fire-retters middag eller på buffet.
Spa & wellness
Sporthotel Wagrain er et oplagt bud for jer, der drømmer om at kunne slappe helt af efter en lang dag på ski. Hotellet har en fabelagtig wellnessafdeling, som byder på inden- og udendørs swimmingpool med 30 grader varmt vand samt sauna og dampbade. Ønsker I yderligere afslapning, kan I desuden nyde en massage- eller skønhedsbehandling mod betaling.

SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen