KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

Store skihytter og skilejligheder i Norge, Sverige og Østrig.

En stor familie eller flere familier der rejser sammen vil få stor glæde af en skibolig med luksus, hvor der samtidig er god plads til alle på skiferien. Her på siden kan du se Dansk Bilferies store udvalg at skihytter og skilejligheder med den skønneste luksus og bedste standard. Læs mere

Store skihytter & skilejligheder

Hvorfor vælge store hytter og lejligheder?
Nedenfor har vi listet 4 grunde:

  • Super faciliteter
  • Perfekt beliggenhed 
  • Komfort og frihed
  • Ski-in/ski-out
Vi kender til luksus skiferie!
Der er mange grunde til at tage på luksus skiferie i Europa, her kan I nemlig både opleve smukke dale, gamle bjergkæder, flotte landskaber og charmerende byer. Vores store luksus skihytter og skilejligheder er nøje udvalgt fra nogle af de fineste resorts og områder i både Østrig, Norge og Sverige. Lige gyldig om I leder efter en luksus skihytte i Alperne eller om I ønsker en luksus skilejlighed i Norge, så har vi, hvad I søger! 

Luksus giver mere frihed

Hvad I kan forvente
Vores luksus skihytter og skilejligheder varierer ofte i størrelse fra 6 - 20+ personer, men med mere frihed end man finder på et hotel. De fleste af vores hytter er lavet i traditionelt hyttestil med originale elementer fra det lokale område. Vores hytter og skilejligheder byder ofte både på skiopbevaring, boblebad, åben ildsted og balkon eller bar.  
Hvor skal I hen?
Det er altid svært at finde ud af, hvor man skal tage hen. Men det har vi forsøgt at gøre nemmere! Med vores skidestinationer i både Norge, Sverige og Østrig vil I kunne nyde både fantastisk mad, vidunderlige omgivelser, charmerende byer og præparerede pister, men vigtigst af alt få en uforglemmelig skiferie i en af vores flotte luksus skihytter eller skilejligheder.

Hvad er vigtigst for Jer?

Vi ser en voksende tendens til ski-in og ski-out.
De fleste af vores gæster elsker at have den frihed, at de selv kan vælge, hvornår de skal spise frokost eller hjem og slappe af. Derfor tilbyder Dansk Bilferie naturligvis en lang række luksus skihytter og skilejligheder med ski-in og ski-out. På den måde vælger I selv, hvornår I holder pause, om I skal sove til middag eller om I vil spise frokost i rolige omgivelser. 
Europa har nogle af verdens bedste skidestinationer!
Med Dansk Bilferie kan I blandt andet vælge mellem en hyggelig hytte ved siden af byens liv eller en luksus skihytte i alperne til familie og venner, som alle ligger lige ved siden af pisterne. Vi byder på et væld af skiferier til jer som ønsker at kombinere endeløse timer på pisterne med de nyeste trends inden for verdensklasse luksus. Vi tilbyder blandt andet ferie til både Sverige, Norge og Østrig. 

Det bedste alternativ til et luksushotel

Hvis I ønsker at tilbringe jeres vinterferie med familien eller venner i en luksus skihytte eller skilejlighed, har I mulighed for for at vælge fra vores brede vifte af luksuriøse boliger her på siden. Uanset om I er nybegyndere, som søger træning eller øvede, der er på udkig efter nye eventyr, kan I være sikre på at få fat i noget, der er lige Jeres smag. 
Forestil jer at løbe ned ad en lækker piste, som ender direkte i Jeres skihytte, eller måske nyde udsigten med snedækkede bjerge, mens I slapper af i jacuzzien. Med Dansk Bilferie finder vi lige præcis Jeres drømmeferie via nogle af verdens bedste skidestinationer kombineret med verdens bedste skirejser.  
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen