KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 2
Centrum: 2km
Indkøb: 2km
Lift: 2km
Bar: På stedet

Bestil bolig i Tannenhof i Wagrain/Flachau.

Tannenhof - Lejligheder til hele familien
Skal l I på skiferie til Wagrain, så besøg de skønne familieejede lejligheder på Tannenhof 2 km uden for Wagrain. Tannenhofs lejligheder er nyrenoverede, moderne og rummelige og er beliggende på en dejlig plads med fred, ro og skøn udsigt. Ejerne er Familien Feldbacher har en unik gæstfrihed og er med til at give jer et fantastisk ophold på Tannenhof. Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
Antal soverum / bad
I boligen
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Tannenhof
Vælg boligtype
Fra: 243 DKK
pr. person pr. nat
ved 5 pers.
8 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Mere om Tannenhof!

Tæt på skiløb!
Der er 200 meter til skibussen og ca. 2 km til lifterne i Wagrain. På den ene side kan I tage Grafenbergliften op på toppen og her er der perfekt terræn til børn! På den anden side kan I tage Flying Mozart liften op og stå på ski til Flachau eller ned ad den ikoniske røde 8'er piste. Kun 300 m fra huset ligger langrendsløjpen Tauern, som er en 50 km lang præpareret løjpe.
Unik gæstfrihed!
På Tannenhof sørger Familien Feldbacher for at I får et herligt ophold i Wagrain. Gæster plejer som regel at tage tilbage til Tannenhof på grund af sin charme. Værterne sørger gerne for morgenbrød i husets hyggelige morgenmadsrestaurant mod betaling. Lejlighederne på Tannenhof er velindrettede og rummelige. I huset er der en sauna og infrarød kabine, som I kan bruge gratis tre gange i løbet af ugen.

Området Wagrain

Byen
Wagrain er en hyggelig skiby! Den er ikke så stor, men har mange forskellige butikker, restauranter, cafeer og selvfølgelig afterski. Tag eksempelvis på byens bedste afterski på Kuhstall i bunden af Flying Mozart liften. På bjerget finder I en lang række hytter rundt omkring med lokale retter på menuen og hyggelig stemning.
Skiområdet
Skiområdet Wagrain er et populært skiområde i Østrig. Wagrain er et yderst familievenligt område, med masser af muligheder for børnene. Skiskolerne i Wagrain er fyldt med danske skiinstruktører, som står klar til at lære jer at stå på ski! Der kan samtidig findes masser af udfordringer til mere øvede skiløbere bl.a. på områdets mange røde pister.

Unikke tilbud når I booker hos os!

Wasserwelt Wagrain
Gratis adgang til Wasserwelt Wagrain - 2 timer dagligt! Besøg dette dejlige badeland med masser af vandaktiviteter både for børn og voksne. Der er blandt andet indendørs og udendørs pool, vandrutsjebaner, dampbad og sauna.
Skiudlejning
Som kunde hos os, får du ved fremvisning af tilsendte voucher følgende rabatter:
20 % på leje af skiudstyr hos Sport Spiz.
Skiudlejning: SPIZ Sport im Zentrum, (lige ved den store snemand midt i byen) Markt 16, 5602 Wagrain
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen