KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Snegaranti
Skifakta
Billede 1 af 3
Lift: 150m
Indkøb: 150m
Skitorvet: 100m
Piste: 150m

Timmerbyn i Lindvallen, Sälen

Skiferie & skirejser til Timmerbyn i Sälen
Timmerbyn byder på charmerende og meget populære tømmerhytter med en af de allerbedste beliggenheder i Lindvallen. Dobbelthytterne findes i tre forskellige størrelser fra 4-12 personer, hvilket gør Timmerbyn til det oplagte valg, hvis I rejser en stor eller flere familier på skiferie. Timmerbyn ligger med kort afstand til pisterne, som fører ned til Snötorget i Lindvalllen, hvor I finder både skiudlejning, liftkortsalg, restauranter og masser af underholdning. Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
Antal soverum / bad
I boligen
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Timmerbyn
Vælg boligtype
Fra: 116 DKK
pr. person pr. nat
ved 10 pers.
120 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Velkommen til Timmerbyn i Lindvallen

Hvorfor skal I vælge Timmerbyn?
Nedenfor har vi samlet en række grunde til, hvorfor I bør vælge Timmerbyn næste gang I tager på skiferie i Sverige.

Highlights fra Timmerbyn:
  • Tæt på lift, service og underholdning
  • Pæne, hyggelige dobbelthytter med moderne indretning
  • Plads til hele familien
  • Et væld af aktiviteter og faciliteter 
Vi kender Timmerbyn!
Inden for 1-200 meter fra hytterne finder I desuden det populære Experium, der er et sikkert hit hos børnene. I Experium findes et væld af sjove faciliteter og aktiviteter, butikker og frisør. Det store supermarked i Lindvallen ligger på parkeringspladsen uden for Experium, så I nemt kan handle ind til livet i Timmerbyn. 


Find og book din næste skiferie online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på 7010 4343.

Lige ved fantastisk skiløb

De charmerende dobbelthytter er komfortabelt indrettet med alt, hvad I behøver til skiferien. Der er plads til hygge i stuen foran pejsen med spil, afslapning i saunaen, hvor I kan lune de kolde kroppe og gode muligheder for selv at kokkere lækre måltider i de fuldt udstyret køkken. 

Boligerne er bygget og renoveret løbende igennem årene, hvilket betyder at indretning og udseende varierer fra bolig til bolig. Dog er de alle helt suveræne til skiferie i Sverige.

Fandt I ikke helt, hvad I søgte i Lindvallen? Så kan vi anbefale at se nærmere på skiferie i Tandådalen/Hundfjället her. 
I Timmerbyn får I hurtigt fart under skiene. Boligerne ligger nemlig kun 25-300 meter fra Lindvallens indbydende pister. Timmerbyns beliggenhed gør det nemt for jer, at komme til og fra boligen, hvis I f.eks. vil nyde frokosten hjemme i rolige omgivelser eller, hvis stængerne trænger til en pause fra alt skiløbet.  

Snötorget ligger lige om hjørnet og her kan I både leje ski og købe skikort, hvis ikke I har tilkøbt det hjemmefra. Her starter flere af skiskolens hold også, så I ikke skal bevæge jer til den anden ende af Lindvallen. 

SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen