KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

Dansk Bilferies top 10 skidestinationer

Dansk Bilferie tilbyder skønne og sjove skiferier til de bedste destinationer i både Norge, Sverige og Østrig. I bestemmer helt selv, hvor turen skal gå hen - I skal blot finde den skidestination, der passer til netop jeres familie! Vi er eksperter i skiferie og hjælper jer gerne med at finde den oplagte skiferie til jer ud fra behov og ønsker. Læs mere

Hvor skal I hen?

Når I bestiller jeres skiferie, kan I vælge mellem en lang række skønne destinationer. I kan tage til Norge, Sverige eller Østrig, som hver især byder på nogle fantastiske destinationer. I kan f.eks. tage til Wagrain, Idre Fjäll, Bad Gastein, Hafjell, Trysil eller Stöten.

Hvis I er i tvivl om, hvor I vil på skiferie, er I naturligvis velkomne til at kontakte en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343, som kan hjælpe jer med at finde den perfekte destination til jeres næste skiferie. 

Skiferie i Wagrain/Flachau

Hvorfor tage på skiferie til Wagrain?
I Wagrain er mulighederne uendelige og glæden for ski i absolut topklasse. Vi har hos Dansk Bilferie samlet fire gode grunde til at vælge Wagrain:

 • Østrigs mest populære skidestination
 • Stort indendørs vandland med vandrutsjebane
 • Adgang til mere end 800 km. skiløb
 • Varieret skiløb til alle niveauer
Et af Østrigs bedste områder
Wagrain/Flachau er et af de største og bedste områder i Østrig, hvor I kan opleve nye pister hver dag. Her er varieret skiløb, som er velegenet til både børn, nybegyndere og mere øvede skiløbere. Wagrain er med mere end 800 km. pister som en drøm, der går i opfyldelse. Omgivelserne er trygge, områderne hænger godt sammen og forældre kan nemt aflevere de yngste i skiskolen, hvor de søde, danske skilærere vil tage godt imod dem. Læs mere om Wagrain her..

Skiferie i Trysil

Hvorfor tage på skiferie til Trysil?
Dansk Bilferie er Danmarks største udbyder af skiferier til Trysil, og vi kan derfor tilbyde jer de bedste priser og største udvalg. Vi kender Trysil rigtig godt, og her har vi listet fire gode grunde til at vælge netop denne destination:

 • Norges mest populære skiområde
 • Norges bedste snowboardpark
 • Tre børneområder med aktiviteter og leg
 • Gode forhold for børn og nybegyndere
Norges største skiområde
Tryghed for de mindste i børneparkerne, pister fra hele farveskalaen i det alsidige terræn, adrenalinsus for de unge i snowboardparken og hyggelige stunder for hele familien i de dejlige hytter er blot et lile udsnit af, hvad der venter jer på en skiferie i Trysil. Trysil er Norges største og mest populære skidestination, og her ligger de forskellige pister side om side og mødes forenden, hvilket giver hele familien mulighed for at følges, selvom sværhedsgraden ikke er den samme. Læs mere om Trysil her...

Skiferie i Sälen

I Lindvallen findes der udfordringer til alle niveauer, og på de skønne pister kan I nyde alpint skiløb, og i snowparken, Pink Park, kan vovehalsene mærke adrenalinsuset. Læs mere om Lindvallen her..
Fantastiske Tandådalen/Hundfjället er yderst velegnet til børnefamilier eller nybegyndere. Her er børnene æresgæster, og for børn under 8 år er liftkort gratis. For de mere øvede og adrenalinelskede skiløbere er der plads til at prøve kræfter med halfpipes og hop i en af Sveriges bedste snowparker. Læs mere om Tandådalen/Hundfjället her...
I Sälen finder både de små og store skiløbere de mest fantastiske muligheder for at udvikle deres evner på ski. Kläppen er et af de mest populære skiområder i Sälen, og er et sandt skiparadis for børn. Her finder I et utal af børnevenlige pister, og for de helt små er der gode kælkebakker og mulighed for børnepasning. Læs mere om Kläppen her..
Lindvallen byder ligeledes på godt skiløb med Nordeuropas største sammenhængende børneskiområde og et stort badeland. Her er pister i alle sværhedsgrader, og området er uden sammenligning det mest populære i Sverige.

Skiferie i Hemsedal

Hvorfor tage på skiferie til Hemsedal?
Er I til skiferie med sjove udfordringer for hele familien midt i smuk natur, er Hemsedal den ideelle destination for jer. Herunder ses nogle gode grunde til at vælge Hemsedal:

 • Den perfekte destination til børnefamilien
 • Gratis liftkort til alle børn under 7 år
 • Norges 2. største skisportsted
 • Bo midt på posten
De skandinaviske alper
Hemsedals fjelde og skiområde minder mest af alt om de høje bjerge, som vi kender fra Alperne, og er Norges 2. største skiområde. Her finder I intet mindre end 50 nedfarter fordelt på over 40 nedfarter i alle sværhedsgrader. Hemsedal er med til at danne rammerne om en sjov og hyggelig skiferie, og med sine lange nedfarter, det varierede og utroligt smukke terræn og gode sneforhold byder destinationen på skiløb i verdensklasse. Læs mere om Hemsedal her..
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen